ÄNTLIGEN

Har precis varit ute på sommarens första löpar tur, SÅÅÅ jävla skönt!!! Inte för att jag har blivit helt frisk men, har vilat i flera veckor, men det verkar inte hjälpa så jag trotsar!!
Har total njutit av min lediga helg, sen blir jag så jääävla lycklig när jag kollar på mitt schema. Har som sagt jobbat skiten ur mig på slutet, men det ser bra ut nu!!!! Hoppas på många soldagar när jag är ledig också för nu ska brännan bli guld. Har typ 5 jobbarpass kvar till yran, känns sjukt. SOMMAREN ÄR HÄÄÄR!!!! (typ 15pass kvar till peace känns bara helt sjukt) kalla mig nörd, men jag är bara sjuuukt taggad på livet!!
Vänner!! Nu har jag tid för er, många lediga dagar! Slå en pling eller tre! PUSS
PS. Har fått en ny framtand som pricken över i;et. NU KAN JAG LE IGEN. DS.
TYP Yran 2010??

DE BÄSTA UPPLEVELSERNA HAR MAN TILLSAMMANS

ÄLSKAR LIVET!! Har precis avverkat ett 12 timmars pass. Började med städning, sen kom fina Sara och vi började snacka peace and love. TAGGAT!!! Drog till umeås varmaste och renaste basäng för att leka av oss i två timmar. Sedan när vi kom tillbaka till långan så blev det smörgåstårta! Jag älskar mitt jobb!!
På tal om det så räknade jag ut att det är 1 jobbar helg kvar till Yran och bara 3 till peace and love och där emellan är det täftefestivalen, WIIIE. Och ja juste, biljetten är betald nu, lovely!!
På fredag kör vi innebandy avslutning, for real. Sen lägger laget ner och troligast jag också, känns fett tråkigt men jaja, passar ändå inte ihop med mitt jobb! Men det blir megazone och massa lek. Men eftersom att jag är mer än taggad på fest så har jag och Linnsan bestämt oss för att avsluta kvällen på allstar. BLIR BRA!
Obeskrivligt hur gött livet känns! Men nu blir det soffläge, man blir ju dåligt mör av att bada alltså, speciellt i en basäng med extra mycket klor. NU: BigB, Wermland forever sedan sängen!!

PANG PÅ OCH TACK FÖR KAFFET. KYSS MIG.

Tjena bloggen! Har äntligen gjort bort mina 4 raka jobbar helger, nu kör vi varannan! Känslan att bara ha en jobbarhelg kvar innan yran är FET! För övrigt så är jag inte frisk än.. Rethostan vägrar ge med sig, för att inte tala om halsen. Men jag är iaf på benen och kan jobba, bara det där med löpningen som jag vill starta...
Tanken på att mamma och pappa även ligger och glassar i turkiet.... godingar. Bara därför så ska jag städa hela huset åt dom imorgon, hur snäll kan man bli? HOPPAS på sol även här i norr, för det har väll snöat för sista gången nu?
Har inte så mycket mer att bjuda på! Fortsätter min myskväll med dessa godingar!

RSS 2.0