CAUSE I MAY BE BAD, BUT I´M PERFECTY GOOD AT IT

Bloggtorka utan dess like! Har verkligen inget roligt att dela med mig av (kan bero på att jag bara jobbar) är iof ledig idag men har bara tvättat och snart blir det träning! Sen BB hos Elin (som alla andra kvällar) och självklart sova där! hehe!
Jag må vara sjuk i huvudet men sikket flyt jag har ändå! EGENTLIGEN borde jag ha skaffat nytt jobb för längesen. Eftersom att jag BORDE vara arbetslös nästa vecka. Men jag har tydligen gett bra intryck på mitt jobb! Så hela nästa vecka hänger jag inne på labb. Och efter det då? Ingen vet, det KAN vara så att jag går från undersköterska till inredare eller något liknande. Jag lär ju ha underbara chefer? "jarrå"


HARD WORK

Jobbar bara HELA tiden just nu! Har jobbat nästan varje dag nu i februari. NICE peng! Och på torsdag är ända gången jag är ledig på två veckor = tvättdag. NICE LIFE!
Väntar spänt på provsvar nu också! Har haft as drygt i mina ögon senaste tiden. Men tur det finns smarta männsikor som räknade ut att problemen började när jag flyttade... Återstår att se om jag är allergisk mot möggel........ idd
Nej, tillbaka till jobbet sedan blir det simning med Mallan och Ellan!

FREDAG

1. svin kallt när jag ska gå till jobbet
2. bilen dör när jag kommer ut på vägen
3. Anna puttar igång bilen
4. kör gasen i botten
5. kommer som max upp i 9km/tim
6. dör
7. far och ska byta bil
8. gaspedalen lossnar
9. hamnar efter i tidsschemat
10. suktar efter en efterlängtad kaffe
11. kommer in på jobbet
12. kaffeautomaten är trasig
13. far hem på lunch
14. lovar elin att köpa fredagsfika
15. somnar
16. försover mig
17. stressar sönder
18. nu vänder det
19. fick sluta 2timmar tidigare
20. FEST?

.

Jag sover inte. Jag filosoferar. Du tror att jag sover,
men det gör jag inte. Jaaag glider!

BURLESQUE

Det krävs inte mer än 5 brudar och denna film för att få en lyckad fredagskväll! Dock krävs det ett starkt psyke och att inte falla för grupptryck när man ska klara av en vit helg. Kan här med meddela att jag är en vinnare! Att hoppa på en buss till övik om mindre än 8 timmar kan dock bli svårt. Men jaaaag glider!

FRIDAY, I´M IN LOVE

Sjukt att det redan är fredag! Sjukt att jag på mindre än ett dygn fick två samtal om jobberbjudanden. Inte illa. Har redan avklarat en intervju och snart väntar nästa. Sedan jobb (såklart) och sen då? Vad händer ikväll? Är små sugen på fest, annars blir det filmkväll med Elin, Faw och Hanna!
Just nu är det obeskrivligt hur mycket jag längtar till sommaren (vem gör inte?). MEN ÄRLIGT! Kom nu!
Yran 09. Varmaste dagen någonsin?

WHEN YOU SAY NOTHING AT ALL.

Tyvärr så blev bodypumpen iställd igår. Fick tvär kramp i magen och höll på dö! Så det var bara hem och lägga sig! Och OM jag har sovit. 14 timmar närmare bestämt. Känner mig inte helt kry men har ändå lyckats städa hela läggan och nu väntar jobb! pssst... fick ett samtal igår om ett jobb erbjudande. Inte alla som får det inte.
HUR drygt är det inte att ha missade samtal från doltnummer? HATE IT!

HEJ, MALIN. GRÄVER MIN EGEN GRAV.

2 timmar sömn, mitt i ett 12timmars jobbpass. Bodypump på det? Ser framemot kommande natt!
Och hur gick det med mitt lagade fönster? JO! Klarade natten med ett täcke! Röklukten? NEJ den smyger sig fortfarande på lite då och då. Nästa projekt blir grannfejd. SERIÖST! Hur ofräscht och ohygieniskt är det inte att röka inomhus???
OCH LYSSNA KÄRA VÄNNER! Angående tvprogrammet igår så (LÄS NU) INGEN förutom undommarna och taxikjell är från Täfteå! Tack för mig.

ÄNTLIGEN..

..Går mina fönster att stänga!! Förhoppningsvis kommer ingen röklukt in längre och jag slipper sova med två duntäcken? Nu ska jag snart ner och tvätta mina matchkläder sedan får jag besök av finaste Kaki!!

NI MISSAR VÄLL INTE PREMIÄREN IKVÄLL?
20.00 i SVT1

SKÖN!

Skönaste vinnsten på länge igår! Skönast att jag fick göra mål när vi hade två stycken utvisade. INTE skönaste att en tjej armbågade mig ovanför bröstet när matchen var slut...? Är typ hyffsat öm så att säga!
Nu ska jag göra några måsten sen ut till täfteå för att äta middag, färga mammas hår sedan träning:) Älskar den här dagen redan! OCH JUSTE! Mitt google chrome har legat nere i flera veckor, MEN just idag började det funka! WIIIE

LÄGET BLOGGEN?

Börjar äntligen få ordning i läggan. Men just igår var det KAOS i livet! Började med tvätt 7-11 PÅ MIN LEDIGA DAG (men vad gör man inte). Sedan en tur till jävlajysk. Hatar jysk. Sen en väbehövlig pnap. Upp och full fart. Städa läggan, duscha. Elin och Fanny kom, alkoholen gled fram. Corona levererade fasen! Imorse hade jag 20minuter på mig sedan till täfteå för att se en match (brann av lite på en skegubbe som trodde han var nått). Kollade på klockan och fick panik, jobbet kallade. KÄNNS ganska nice att sova i täfteå inatt! Match imorgon! TUR jag är ledig måndag och tisdag! TJARÅ

Ps. Har tydligen gått och blivit en riktig flännis. ELLER så är mitt öga helt random. Ds.


ATT VARA ROOKIE

Att försöka bygga ihop en byrå och paja den. Tur att pappa inte är rookie. Att försöka bygga ihop ett bord och cuta sönder hela handen. Tur att pappa inte är rookie. Att bära upp två delar av en soffa 3 våningar (med hjälp av pappa) och slita sönder underarmen. På riktigt så gör det gö ont än idag. Säkert inte för pappa. Att försova sig så man missar sin tvätttid. Att hitta på massa andra saker att göra då man bör städa.


RSS 2.0