WORK

Nu drar jag och inviger ännu ett jobb mellan 16-22 men först möte med chefen klockan 13. Sen chill med Elin ett tag! Hope i like it! PEACE

HJÄLP SÖKES

Tips på bra datorer tack! Är i stor behov av hjälp!

WOOPWOOP

Skellefteå levererade som vanligt! Fredag inhöll fest (med mera) jag gillade läget och det ägde, saknade bara en väldigt god vän att dela stunden med inne på station. HEHE nog om det.

Lördagen innehöll bakis mys på stan och waynes med Soffan, sedan en promenad förbi matfesten som sedan avslutades med filmmys.

Söndagen innehöll fotboll och lekstuga!

Orkar inte lägga ut så mycket bilder nu, har ju några PHavsnitt att ta igen, hehe. PEACE!


HÖRDE JAG SKÅL?

Sofia har glömt sitt legg i Umeå... Sämst när det gäller!

MEN eftersom att Anders är kingen och busschaffisen var nice så är legget på väg mot Skellefteå nu. SÅ VI KÖR! Har nyss ätit go middag med bästa brudarna och nu är det fest som gäller! Station8 nästa! PUSS


TYDLIGEN FEST IKVÄLL

Efter många om och men så måste jag nu stresspacka väskan innan vi beger oss mot Skellefteå. Nej jag packade inte igår eftersom jag var för trött. Och nej jag har inte träningsverk i ryggen. Och anledningen till att jag måste stressad? Allt handlar om framtiden och jobb. Men jag har världens bästa kusin som fixade allt super bra. Så nu drar jag HEJDÅHEJDÅ


NU SKA NI FÅ HÖRA!

Massagen jag var på idag var ingen vanlig massage så att säga. Han flyttade runt alla muskler i ryggen på mig. Gjorde jävligt ont kan jag lova! Men cred till den där killen! Han var ju inte dålig:O Snacka om att veta vad man håller på med. Han gav dock inte så mycket lovord. Det första han sa när han såg min rygg var "oj jävlar vad ont du måste ha" Ofta man kan se det med ögonen? Han kunde det i alla fall. Och det han sa resten av massagen behöver jag nog inte ta upp, ni fattar i vilket spår det var i alla fall. Men en annan sak som han sa var "så här blir det när man sportar för mycket, du borde börja med sprit istället! Jag kallar det sprit och fritid". Det rycktas även om att man får träningsverk dagen efter av den här massagen. Återstår att se!

Nu blir det snart att packa väskan för helgens bravader. Imorgon vid 14 tiden sätter jag och Sofia oss på bussen. Redo att göra Skelltown osäkert! Jävligt ball! PEACE


Ps. Har köpt ett nytt vin som jag ska prova i helgen. Ryktet säger att det är sjukt gott. Undra om jag kan hålla mig till imorgon? Höhö. Sjukt taggad på FEST och att träffa skebrudarna! Ds.


TORSDAG

Känner mig väldigt seg. Och segare ska jag bli. Nu drar jag på massage! PEACE


ATT HA ETT HUVUD SOM SVÄVAR UPPE BLAND MOLNEN OCH EN KROPP SOM REDAN LIGGER I GRAVEN.

Matchen ska vi inte ens tala om. Mitt huvud hade somnat flera timmar tidigare. punkt.

Jag satt och kollade igenom lite gammla bilder nyss. VARFÖR färgade jag håret. Jag vill ha tillbaka den här hårfärgen!!! give me.
  (har lite ånger över att jag klippte mig också)


Just nu är jag väldigt trött och sängen är väldigt efterlängtad! Men nog taggar jag helgen och fest? OJA! Skellefteå kommer gå väldigt osäkert!


DU ÄR EN RIKTIG MAN, DIG VILL JAG HA! TACK PÅ FÖRHAND

Hittils så trivs jag prima på den nya avdelningen! Imorgon fortsätter "första intrycket" mellan 7-16 sedan drar jag direkt vidare mot vindeln och spelar match. Undra när jag ska hinna äta? Undra om jag kommer somna på planen?

Men vad gör det? Jag älskar livet ändå! Som en gubbe sa till mig idag när han fick höra hur gammal jag är "du har ju en perfekt ålder, nu leker livet" sen fortsatte han med "precis som för mig". Men vad vet jag? Rätt var det är så äger livet när man är 68 år också! Inte illa om ni frågar mig! PEACE


I helgen ska vi festa med kärlek! JAG TAGGAR!
(isbiten är ett hjärta om ni inte ser det)
...i brist på nya bilder så kör jag mitt eget race!

WORK

Mina största problem just nu är att jag har träningsverk sen igår.. armhävningar ni vet! Och att jag ska jobba 13-21 idag och 7-16 imorgon med dom här armarna, YES! Men ett problem som känns ännu jobbigare är att det är tisdag.. Det betyder att det inte kommer finnas några arbetskläder till mig, ev. byxor stolek XS och tröja stolek XXL som förra gången. JÄVLIGT DRYGT!


ÄLSKA LIVET!

Dagen började segt med regn och häng. Sedan blev det en promenad med hunden, är tydligen sjukt lik min mamma, den har jag väll aldrig hört förrut? hehe. Sedan blev det korsord med mormor och morfar, jag är tydligen bättre än vad jag tror;) HÖHÖ. Vad hände sen då? JO! Pappa kommer hem med en ny bil, OJDÅ! Okej.. det är pappas bil, han som har köpt den. MEN jag som kommer använda den mest. Han erkänner även att han tänkte väldigt mycket på mig när han köpte den. GILLA! Hejdå moppen...

Mer då? JO! Imorgon och på onsdag ska jag inskolas på en till avdelning på bruket. PLUS att Elin ringde nyss, nu blir det att skriva ett brev till hennes chef sen är det bara att förhoppningsvis tacka ja till ett jobb till :)

Om några minuter kommer ett nytt PH avsnitt ut, sedan blir det träning:) LOVE LIFE!!!!


I helgen får jag även träffa dom här brudarna!!! LIKE! + JULIA såklart :D


TIPS



Måste faktiskt tipsa om den här kameran! Förutom att den är smidig, lätt, tar bra bilder och sånt så måste jag ju bara säga att batteriet är awesome! Igår var första gången jag laddade kameran sen jag fick den, har den bara legat hemma på en bänk? NEJ! Den har alltså varit med om yran, täfteåfestivalen, balen, studenten, stadsfesten, trästocks och SÅ mycket mer (jag har tagit grymt mycket kort med den också)!! Den har överlevt hela sommaren och dess bravader, utan att jag behövt laddat den en ända gång. Jävligt ball!!

BILDER FRÅN FREDAG







Sen dog min kamera.. FÖRSTA gången batteriet tog slut sen jag fick den. Jävligt ball!


SÖNDAG


MAN SKA VÄLL INTE KLAGA ANTAR JAG?

Eller så skyller jag på att jag är svensk? Vi är kanske för vana med att livet är rätt så awesome och blir super besvikna när något inte är som det ska. Vädret till exempel, antingen är det för varmt eller för kallt. Sen kan man tycka att livet är super bra, sen ser man någon som har det bättre, hur besviken blir man inte då? Man kanske istället ska kolla på dom som har det sämre? Och vara glad över det fina man har! ... Ihopp om att det har skulle bli ett bra inlägg med mycket tankar och klockhet så ger jag upp redan här.. hehe. Inte min grej kanske? Men jag gav det i alla fall ett försök. Varför? Jo! Tydligen så ska jag sluta klaga när internet är segt. CHEK THIS OUT:

Umeås nät snabbast i Europa
Umeås nät är tydligen snabbast i Europa???? Klicka på bilden!


RIKTIGT KUL

Mår som jag förtjänar idag. Sjukt bra kväll igår blev det också:) Har tyvärr inga bilder än eftersom min kamera är på vift. Ryktas om att den ligger i tryggt förvar hemma hos Danne.

Ikväll blir det lugnt, väldigt lugnt. Ska snart äta tacos också, kunde inte vara mer sugen! höhö.

Ps. Pappa har fixat så vi har ALLA tvkanaler nu! Ryktet säger att Sofia kommer bo här i vinter och att det blir en hel del hockey. Jävligt ball! Ds.


ALLA GILLAR BRUDAR

- Danne gillar brudar, om brudar gillar danne återstår att se!

Har invigt förfesten med att stryka en skjorta... NU KÖR VI!


jobbar som presonlig assistent ikväll eftersom lollo är här..

ANONYMT

Det sägs att det största problemet under vinter tid är vilka trosor man har på sig när man spelar innebandy. -Korrekt säger jag.

Fick höra idag om en film där bruden slickar killen i röven. -Avtändande säger jag och resterande som var med i diskussionen.

Det ryktas om fest imorgon, -jag är på!

Kärring ska tydligen vara ett fint ord om man betonar det rätt. -Ja, varför inte!

Det ska tydligen pågå något nere i källaren också, har jag hört.

Har även hört att det är i Skellefteå det händer nästa helg!? -Räkna med mig!


LIVET.. I GUESS

Det är inte meningen att jag ska vara ledig för länge. Har sovit sen jag skrev förra inlägget.. hehe. Känner mig inte allt för pigg. Hoppas bara jag är frisk imorgon. Det ryktas om fest?

Fick precis ett samtal från chefen på bruket. Har jobb hela vecka36, jävligt ball! Är en sån där lång vecka då jag bara är ledig en dag och jobbar hela helgen, pengar!! Sen är det nu offeciellt och inte längre bara ett rykte att Linda är gravid också. Kanske har jag ett gravvik att se framemot? JAPP! Låter som att jag ska få det i all fall. Men inget är 100% än. Men jag tror jag får det:) OM jag inte får något annat jobb innan? Det får tiden utvisa!


JA,JA RULLE

Skulle egentligen jobba idag och imorgon, men hade huvudverk när jag vaknade så blir jobb tisdag och onsdag nästa vecka istället. Sen får jag besked av Elin angående jobb nästa vecka också. Gillart. Bara att hoppas på goda besked. Men tills nästa vecka ska jag roa mig med att skriva ett CV. Hur nu det ska gå? Men eftersom jag är ledig ändå till på tisdag nu så ska jag förutom att skriva CV någon dag städa mitt rum och rensa garderoben. Idag kanske? Dålig väder ju. Jaja, det återstår att se när detta blir av. hehe.

Men det kanske inte är så konstigt att det är dåligt väder? Sommaren är ju slut?:( Hösten tar över och det ogillar vi. Men nu ska jag försöka leta upp en bra mall till att skriva ett CV och kanske städa rummet. Dags att ta tag i livet!? Peace.


Vill att sommaren ska börja om från början igen. MEN jag taggar ändå hösten lite,
tror att den kommer ha en hel del att bjuda på i vilket fall:) Eller? 

VI SNACKAR DECIMETER

..Och där var 2-3 decimeter av mitt hår i en damsugare. Thats it! Har inte riktigt hunnit känna efter än, men åter kommer om hur otrygg jag kommer känna mig. hehe.

Förövrigt så jobbar jag imorgon och på fredag. Måste ringa Elin imorgon och fråga hur min framtid ser ut. Annars flyter allt på och jag drömmer mig vidare...PEACE


FULL RULLE, RULLE!

Blev väckt klockan 9 imorse av mormor som ville ha med mig på stan. Självklart! Så har nu varit på stan med mormor och morfar, blev dock bara ett par örhängen för mig. Hade fullt upp med att hitta kläder till mormor. Hehe, Älskar dom!! Sedan blev det kaffe hos dom när vi kom hem, fick även se en bild på min nya "låsaskusin". Underbart så söta små liv kan vara!

NU jäklar smäller det! Ikväll klockan 18 klipper jag mig! Hur mycket? HEHE. Vem vet. Är less på mitt tråkiga, äckliga hår så, nu ni!! Sedan efter det så blir det träning, LIKE!


IN MY HEAD, I SEE YOU ALL OVER ME.


LOVE LIFE

Hann vara arbetslös i exakt 16 timmar, då jag får ett samtal som lyder "kan du jobba imorgon?" JADÅ. Så imorgon blir det jobb 7-13 sedan tar jag en sväng förbi Sofia och färgar hennes hår:) Måste skriva ett CV någon dag framöver också!! MAMMA du får hjälpa mig så du vet!

Idag blev det stan en sväng med Sofia. Köpte två linnen, en kort t-shirt och en shorta. 50% av det jag köpte var militärgrönt. Otippat? Sedan blev det HOCKEY! Så jävla kul:) Första halvlek var det utvisning på utvisning, tror dom spelade 5mot5 max 3minuter? Men sista minuten på hela matchen var klart roligast, slagsmål!!! hehe. 7 utvisningar på mindre än en minut. Det är hockey det! Sen kan jag ju bara säga:
AIK, AIK, AIK AIK AIK, AIK, AIK ÅÅH VI ÄLSKAR SKELLEFTEÅ!!
1-3 till skellefteå! Det gillar vi! PLUS att skellefteå hade ett juniorbaserat lag. Bara så ni vet.

Nu har jag 4 PH avsnitt att ta igen så PEACE!

INTE ARBETSLÖS.. KALLAR DET SEMESTER TILLVIDARE.

Ajuste. Match igår. Somnade typ direkt jag kom hem.. hehe. Vann i alla fall med 8-3 men vi spelade ut dom totalt så vi kunde ha vunnit mer mycket mer MEN det gjorde vi ju inte. Faktiskt så överlevde jag med min kondis, var knappt trött efter matchen, förutom att hallen bestud av NOLL i syre och jag har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv.. nog om det.

Nu har jag gjort bort den sista arbetsdagen. Semester kallar jag det nu. Om jag har "semester" längre än tre veckor så får ni kalla mig arbetslös. Okej?

Jag och Jekkan kände i alla fall att vi ville spexa till det med ett roligt lite brev så här på kvällen! Till ordinare personal alltså. Kom inte ihåg allt vi skrev men här är i alla fall ett smak prov:
‎"Välkomna tillbaka från eran semester, synd att ni missade festen. Hoppas ni haft det bra ändå och nu är på tå. Nu är vi arbetslösa och hoppas att ni våran tid vill slösa. ring oss, så vi får pengar från er boss"

Imorgon blir det en hela dag med bästa Sofia! Först stan sen HOCKEY!! Löven-AIK!



LÖRDAG DEN 14;DE

Började med väldigt lite sömn, men gick ändå super bra för mig och Jekkan på jobbet.. Trodde vi. Tills allt gick åt skogen, dålig dag helt enkelt. Sen att det var super varmt så vi höll på dö gjorde inte saken bättre. Och att det var bröllop mitt i vägen när jag skulle köra hem är ju inte heller helt enkelt. Nu åter står det bara att se hur matchen kommer att gå. Finns inte allt för mycket hopp efter en sån här dag. MEN hoppas ändå på det bästa, tror att det blir sjukt kul i alla fall:)

Nu måste jag käka något sen maaatch. Sen kan jag lova att jag ska sova tidigt ikväll. Sista arbetsdagen imorgon!!! 14 timmar dessutom.. PEACE

Ps. Vad är Fredag den 13de? Ds.


BENGAN AKA HUSVAGNSDOKTORN

Det var tydligen fest ikväll. Gammsävar/hemskifts hade tydligen gatufest. Jag var tydligen bjuden. Det var tydligen röj där. Lite spontan sjönsång. P-O var spontant mongo. Bengan hade SPONTAT ett företag med 30 anställda kvinnor "Bengts husvagnsserivce" som vart kvällens spontanaste skämt. Gitarr Danne var för nykter för att ta sitt ansvar, så lite spontant smög jag in i deras hus och spontan tog ut gurran på gatan. Då blev det tydligen fart på alla. Tydligen ska jag upp och jobba om 4 timmar och tydligen så har dom bara lite spontant bestämmt att festen är utanför mitt fönster så. PEACE

Ps. Festen ska tydligen vara levande när jag kliver upp igen "förmodligen" om P-O från spontan säga vad han tycker. Ds.


ÄLSKA LIVET

Att jag jobbar imorgon känns inte alls jobbigt, börjar ju inte förrän kl13, hehe. Sen på lördag är det också jobb, men jag taggar match på kvällen SÅ :D Sen på söndag jobbar jag 14 hela timmar, men det är sista dagen så det går nog super :D

Fyfasen vad kul det var att se hockey ikväll. Kanske inte dom bästa lagen, men ändå kul! Och på måndag.. OJ så kul det ska bli:D hehe. Blir en heldag med världens bästa brud på måndag också! Stan, hockey sen sova i brorsans lgh. Känns som om jag kommer utnyttja både hans lgh och bil nu när han ska jobba i sthlm mån-tors flera veckor fram över. (vet inte hur länge men)

Nu ska jag sova för imorgon börjar den riktiga slut spurten på bruket för den här sommaren! PEACE





NÄSTA DAG JAG INTE JOBBAR ÄR JAG typ ARBETSLÖS

Förutom träningsverken och att alla kroppsdelar känns 10kg tyngre så har jag årets mensverk... Men det börjar ordna upp sig nu. Måste bli bättre NU. För ikväll blir det hockey men Söderströms! Löven-Teg och vi far enbart dit för att se Löven falla! Sen taggar vi matchen mellan Löven-AIK på måndag. GILLA.

Så här ser mina närmaste dagar ut:
Fredag - jobb 13-21
Lördag - jobb 7-15 sedan match:)
Söndag - jobb 7-21
Måndag - a.a.arbetslös..  och hockey! höhö


Helt klart världens bästa brud!

KÄNNER MIG SOM EN SLITEN KRIGARE

Gick super bra för mig och Jekkstar på jobbet idag, lik förbannat var jag döende när jag kom hem. Satt mig och såg lite PH, va så trött att jag inte ens orkade resa mig från stolen. Pausade avsnittet och somnade sittandes! Sen var det bara att ladda om för träning, ÅHÅÅ SÅ KUL! Nästan så man saknat lukten av mitt knäskydd, att inte tala om Ellens alla målvaktskydd♥ (jag skrev nästan) Jag räknar med en träningsverk imorgon.. Tur att jag är ledig! Höhö!

Dagens; Att gör sig själv till offer!
Först på jobbet gjorde jag och Jekkan illa oss själva hela tiden. Jek klämde sitt finger lite här och var flera gånger, jag smällde en dörr i axeln på mig själv, har ett stort rivsår på vaden eftersom jag råkade gå in i moppe stödet när jag kom hem. Kalla oss klumpiga om ni vill, jag kallar det otur. Sedan att jag sträcker mig på uppvärmingen på träningen är väll kanske inte heller så rutinerat MEN Lotta sträckte sig ändå när hon var på toaletten....


Sofia och Jag! Snart traskar vi där bland löven igen.. Kan sommaren va några månader till?


ROPA INTE HEJ FÖRRÄN DU ÄR ÖVER BÄCKEN

Idag hade jag helst legat kvar i soffan med film och täcke hela dagen, men det gick ju inte för sig. Imorgon blir det jobb 7-14 med Jekkstar! Sen är jag ledig i hela två dygn!!

Ligger och ser på lite PH nu och ska snart sova. Var nyss en blivande tvprofil och knackade på mitt fönster.. stalker.

Nu ska jag se lite mer PH sedan sova så jag orkar jobba imorgon! PLUS att vi har första träningen imorgon som jag ska orka med också.. SHET .. måste ladda!!!


bjuder på en gammal film! skön dans från mig och sis!

RAINDAY

Dagen började med jobb 7-14..Gick väll inte riktigt enligt tidsplanerna.. MEN bara att göra det bästa av situationen! Det går om man vill! När jag väll kom hem så blev det en efterlängtad pn! Har kännt mig seg hela eftermiddagen tills 7 då jag fick ett ryck, drog med mig gograbbarna och såg på fotboll!

För ett år sen var festen i full gång! Vi hade liksom två veckor framför oss med trevligtheter. Skulle inte skada om man var där just nu kan jag ju säga!!!


Förövrigt så gillar jag att det regnar, tycker det är lite mysigt MEN inte när man ska köra moppe 8km.. Men jag lever ju, så varför klaga?

Nu ska jag se lite PH sedan sova, har ju sovmorgon till klockan 14 imorgon:) höhö.


På andra sidan jorden, på andra sidan stan
Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan
För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig
Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Här finns så mycket vackert som jag inte kan se
Jag drar mig sakta undan och solen följer med
Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är
Det regnade idag och det finns en mening med det

Jag tror att jag har valt nått som inte gör dig väl
Och om du inte saknar mig så har du dina skäl
Men älskling flyg till mig jag vill att du ska se
Att det regnade idag och tackar dig för det


PEACE /Fågeln flaxon

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA PAPPA

Idag har vi:
- Ätit smörgåstårta
- Spelat fotboll
- Ätit gofika
- Kastat boll
Ni fattar grejen! Var i alla fall sjuuukt varmt idag! Men man ska ju inte klaga! Nu är jag i alla fall super trött och imorgon blir det jobb 7-14(SISTA VECKAN, SHIT).


boys boys boys




En tapper krigare:


PICS.

Droskan:

Världens bästa:)

Impade lite på Henke inne på Max.

60års kalas:



Fina Klara:)

Cool-Max

Söt Philip

Charmar brudarna!

Drog ett lir


SUMMER

Droskan levererade sjukt bra igår! Finns inte så mycket mer att säga, orkar inte säga mer. Just nu vill jag bara lägga mig i sängen och se PH. Det är precis vad jag ska göra också, inga planer ikväll och det kunde inte kännas skönare!! Har precis varit i Hsund på 60års kalas också! Kändes lite halv drygt att träffa massa folk när man är bakis, men vad att göra? Sen att leka med massa småbarn då är ju... ja, trevligt? Men sjukt söta kusinbarn har jag i alla fall. NEJ nu ska jag till sängen! PEACE


fler bilder från igår kväll och idag kommer senare!

HELGEN ALLA VÄNTAT PÅ

Min första helg i sommar som jag är frisk,ledig och i umeå stad! Behöver jag säga mer än att sommardroskan bli osäkert ikväll? Har nyss tagit en AS skön dusch, nu blir det grillat med familjen och (HÖR PÅ NU) jag blev nyss grymt sugen på öl, så till middagen.. bjuder pappa! IKVÄLL KÖR VI!

Ps. 1-0 till Viktor i "sätta-blöjan-precis-på-rätt-ställe-på-en-tant" Ds.

FÖR NÄR MAN SER ATT DET BLÖDER, DET ÄR FÖRST DÅ DET GÖR ONT.

"Elit" är ett ord som jag och Viktor har använt flitigt idag. Kanske för att vi är det? Dagen gick i alla fall väldigt fort idag på jobbet, kanske för att vi var en mindre och hade mer att göra, eller för att vi är elit helt enkelt.

Imorgon jobbar jag 7-16 sedan har jag helg! Min ända lediga helg i sommar som jag inte har nått planerat och kör bara lite spontant. Trodde jag.
Fredag - Droskan lite spontant liksom.
Lördag - 60års kalas. Måste köra..
Söndag - 45års kalas.
party like a rockstar.

Nu ska jag ringa Danne och se när han har tänkt ta tummen ur och komma hit. Innebandy står på kvälles schema, YES. Sedan måste jag baka till kalaset på söndag också. PEACE


VEM KÖPER EN BIL TILL MIG?

Jag gillar faktiskt att det regnade idag:) Mysigt värre! Hade i alla fall inte ångest när jag vaknade klockan ett imorse. höhö.

TACKA GUDARNA att jag fick låna bilen idag också.. Japp! Jag är 18 år, har körkort, men likförbannat kör jag moppe till jobbet... Men i alla fall. Tur att jag hade bil annars hade jag nog druknat någonstans vid sävarberg. Blev dygnsur bara när jag gick till bilen så ja, det regnade ganska "bra". Har kirrat så jag har bil imorgon också så det äger. Jobba 7-14 (HUR jag nu ska ta mig upp).

Nu är det i alla fall 2 veckor kvar på jobbet, två veckor som vi kommer få jobba röven av oss. Nej så jobbigt är det inte, men nästan. Eftersom att vi har en som är sjuk i veckan. = att vi är en mindre imorgon bitti. Och nästa vecka så sviker Viktor oss så då blir vi också mindre folk. MEN he ska väll gå:)

Nu ska jag se lite PH-Danmark och sova:) PEACE

LILLAGUBBEN ÄVEN KALLAD

Nu är det bara några veckor kvar till innebandyn börjar igen, och jag är GRYMT taggad! Saknar att hålla i innebandyklubban nu alltså! SÅ i veckan ska jag och Danne in ta hallen och jag gillart!

Finns bara ett väldigt stort minus mitt i allt detta. OM ni nu mot förmodan har missat att jag käkat penicillin och varit sjuk hela sommaren(tror ingen missat det, men ifall att). Så kan jag bara säga att jag inte har tränat sen...? Hmm Maj någon gång (SHIT). Jag kommer verkligen dö. När ska jag hinna få upp den konditionen? Är jag inte sjuk så jobbar jag, är jag inte super trött så jobbar jag. Men nu är det bara 2 veckor kvar med jobb, sen kan jag ju träna? Nämen juste, då börjar ju innebandyn. OJDÅ! fuck.....

Men i alla fall så fick jag för ett tag sen veta vem våran nya innebandy tränare är! Tänka sig att jag alltid får veta allt före alla andra, hehe. Men jag ska inte skvallra, men jag kan säga att det är en av mina bästa killkompisar så, i like! Han ska få veta att han lever brudar;) Förlåt lillen:)




Men brist på nya bilder så tar jag den äldsta jag kunde hitta (källan är självklart facebook!)

ALLA GILLAR PH

Har frossat lite i PH-danmark s.6 nu! love it! Längtar till den nya säsongen av svenska nu;) hehe.

Nu:Jobb


MEN

Jag är dålig på att vara ledig, jag sover bara(kan klassas som bra också?) Klev upp från sängen efter förra inlägget, vad hände? Jo! Jag somnade i soffan och vaknade halv6. Vad händer ikväll då? Känner att jag måste hälsa på mormor i alla fall! KANSKE städa? Något måste jag göra för nu är jag besviken på mig själv (hehe).

Har inte ens något roligt att skriva?


AUGUSTI NUMMER 2

Jag tänker inte ens kommentera att det redan är augusti.

Ligger fortfarande kvar i sängen, SÅ skönt! Men nu ska jag kliva upp, göra en god sallad känner jag:) Och såklart KESO! höhö jag är leeeedig idag


KESO

Jag överlevde helgen! YES! Imorgon ska jag inte göra annat än att sova! Bäst att säga så, så KANSKE jag gör något vettigt, ska inte lova något. SÅ.

Alltså, keso! Hur gott är det inte? Ibland får jag keso-rus. Måste bara ha keso, har haft ett enormt sug i helgen. Käkat keso som fan! GÖTT! Blandades även med lite paprika när jag kom hem ♥

Nu är jag ledig till klockan 3 på tisdag(typ). Vad är grejen? Varför är jag den ända som jobbar varanan helg?(mer än alla andra) Och varför får alla andra vara ledig två dagar efter dom jobbat helg, medans jag bara får vara ledig en? OKEJ jag gillar det för jag tjänar pengar!!! MEN jag kommer gå i graven, lika bra att flytta in på äldreboendet direkt, bor ju typ redan där? (nej jag är inte bitter, bara trött)

Nu skulle det vara sjukt nice med en film, vilken? Återstår att se!

-Varför har du en pappersbit i örat?
- VA? .... Jamen det blåser så mycket, jag är ju uppväxt på landet

Ps. Vi satt inne och såg på tv Ds.

RSS 2.0