GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

"är vi tjejer eller" är en tanke som slår en när ingenting går rätt vid en bensinmack.. Att göra allt rätt och sedan vara redo att tanka och inse att "hallå, det är ju bara disel" sätta sig i bilen och köra till nästa mack.. berätta en rolig historia om när man en gång glömde tanklocket på taket.. hoppa ur bilen och.. oj.. vi har tappat tanklocket.. OBS det var inte jag!! hehe.
Hur mycket längtar man till sommaren om man går en hel dag och bara pratar om sommar, vad man ska göra i sommar, sommarkläder, sommarsol, osv. SEDAN drömmer man om midsommar? GE MIG NU!
Idag har vi iaf varit hos Desi i stöcksjö där vi DEFINITIVT kommer att hänga gött i sommar!! Pysslat lite och bara haft mysigt, sedan har vi tränat och nu ska jag sova och på riktigt så är jag redo för en ny vecka!!


Ps. Ska tydligen vara nykter fram till brännbollsyran, önska mig lycka till! Ds.

GODMORGON

För någon dag sedan vaknade jag på morgonen och mitt täcke ligger på soffan, hur? Igår sov jag 12 timmar. En annan morgon vaknade jag och tänkte att "jag orkar verkligen inte" sen inser jag att klockan är 01.20 (SKÖNT). Imorse vaknade jag, såg att klockan var halv och skyndade mig mega mycket. Ska smsa och säga att jag blir lite sen till jobbet, men då helt plötsligt ringer min väckar klocka... ops! Ingen morgon den här veckan har varit den andra lik så att säga.

SERIESEGER!!

Shit vilken helg! Fredagen bjöd på fest och allstar med massa flickor! Riktigt lyckad kväll! Lördagen.. ja juste.. mötte upp Elin och Hanna på subway vid 12, blev likblek i ansiktet, blå om läpparna och jätte svettig.. Grattis Malin! Sedan låg vi i min soffa och bara tittade på varandra i 6 timmar, inte ens tvn var på.. Hanna fick nått ryck där mitt i allt och stutsade runt, dock sov hon 2minuter senare. Sedan lyckades vi gå "hela" vägen till nattöppet för att käka tacos. Sedan fick vi skjuts hem till Elin (tar 10 min att gå) och låg i hennes soffa några timmar.. Har nog aldrig varit så slö i hela mitt liv!!
Dock hade vi våran sista match idag. När det är en minut kvar tar tränarna timeout (vi leder med 6-2) och berättar att en annan match slutat 1-1 = SERIESEGER för oss! NICE!!!


TJA BLOGGEN!

Livet rullar! Livet leker! Livet äger! Jobbar nu mera 8-17 måndagar till fredagar! = Ledig kvällar och helger och 100% lön! NICE! Och till mina vänner vill jag bara säga att jag har semester v29,30 och 31 (och ev. v32) UTOMLANDSRESA? Jag bangar inte!


VÄRLDENS BÄSTA BRÖDER!


ORKA INTE

I måndags var det en helvetes dag på jobbet, 3 sjuka och en på semester, kaos? JAPP! Igår kom jag till jobbet och insåg att jag hade jätte hög feber, kaos? JAPP! Så nu ligger även jag sjuk, hatar! Men min mamma må vara den gulligaste! Så just nu ligger jag i soffan i täfteå och försöker hålla mig vid liv.. orkar verkligen inte vara sjuk!

SÖNDAG

Tydligen så har jag blivit sämst på att blogga. Men vi har alla våra dåliga stunder! Fredagen bjöd på 5ive. Som SÖG! Hängde lite med PH Erik, hade nageltrång men trotasde, tog på lite bedövningsmedel och drack alkohol sen var det som bra. För stunden. Nu får man väll vänta sig en operation, bra malin. Igår spelade vi våran sämsta match någonsin, okej vi vann! Men tur var väll det! Sedan hade jag myskväll i Täfteå, Guldvärt. Myste runt i Emils kofta som jag nu ångrar att jag inte snodde med mig "jag använder den aldrig" - Emil. Myste även ner mig i Emil säng och kände mig mördbultad i morse. Karatekid.
Imorgon ska jag upp klockan 7. Tydligen ska två 15åriga killar sova i min säng också. Om jag kommer vara död imorgon? TYP

HOLA AMIGOS

Jag lever, konstigt nog efter denna helg! Fredagen jobbade jag till 17, sedan gym, duscha, göra sig klar, bli stressad, drack fort. för fort. Drack sprit, inte bra med sprit. Drog på corona, typ. Lördagen tänkte jag fara till täfteå för att återhämta mig lite, eller. SPARKFEST! TÄNKTE dock vara nykter men eftersom brorsan bjöd på väldigt goda shottar blev det inte rikitgt nyktert.
Söndagen mådde jag sämst. NOT! Vinnst mot röbäck med 7-6. Skön att göra mål när det är 20sek kvar utan att veta om det.. Blev dock 5mål från min sida och Vk imorgon. fu. Lovade mig själv sist att aldrig ställa upp igen. Men eftersom att detta blir 3dje året irad så måste man ju ställa upp på ett hattrick?
Idag har jag jobbat 8-17, håller på tvätta, ska även städa, sen BB hos Elin. NICE!!


RSS 2.0