JAG ÄR NOG INTE DET DU DRÖMMER OM, MEN JAG ÄR DET DU SER.

Vart ska jag börja? Helgen. Blev utgång i lördags vilket var helt galet! Stod i kö i två timmar och ändå har jag aldrig trängt mig så mycket förrut (sanningen är att jag är expert på att trängas) så, ja det var ganska mycket folk på 5ive. En ut en in. Snacka om att det var svettit när man väl kom in. Kramades ju inte med folk i onödan. Var tydligen en ut en in på alla ställen i hela umeå. HUR? Nu taggar vi fredag och premiären på corona men inga mindre än Rebecca och Fiona som Dj´s. Toppen. OM jag blir frisk. Har lyckas dra på mig en förkylning så ligger nu i feber. Inte så häftigt!
Nått annat som inte är så häftigt är att jag tydligen jobbar min sista vecka på dragonen. Eller den som är minst häftig är väll min chef. Sen när är man inte en ond människa om man säger det 4 dagar innan? Blir glad att jag inte har något annat jobb för att dom ska kunna ha en vikarie som alltid är tillgänglig. Tror det kallas ego. Anledningen till detta är att jag går på timtid. Skulle egentligen har slutat där redan i februari. Men eftersom att dom hade lovat mig jobb till oktober är jag inte så nöjd just nu. Accepterar det på ett sätt eftersom jag vet hur dom har det. Men det jag inte accepterar är hur hon berättade det för mig och att hon inte vågat säga något förrän jag tvingade det hur henne. GAAAH! Känner att det mest är omännskligt att behandla en människa på det sättet. Det där egot som visa peroner har tål jag ikket.
Så just nu sitter jag och kollar in nya jobb, om jag fortsätter inom vården vet jag inte ännu. Sjukt sugen på att göra något annat. Vi får se vad jag får helt enkelt! Nu ska jag ta några alvedon och fortsätta söka jobb. PEACE

JU MER DOM SPOTTAR PÅ MIG DESTO SNABBARE KOMMER JAG ATT BLOMMA.

Första jobbveckan avklarad! Så klart bjöd den på kaos, hösten smyger sig på och alla blir sjuka, självklart även personalen! Mer patienter, mindre personal. Som det ska vara? Men jag tyckte jag var väldigt smart idag! Viste att vi skulle vara väldigt lite folk, och att alla blir sura när dom får vänta länge så jag gjorde flätor i håret för att se lite oskyldig ut och JAPP! Lyckades, var själv i en timme med fullt väntrum och alla var nöjda ändå, och det kan jag säga händer inte varje dag. Typ aldrig.

Men nu är det helg och den blir lugn! Har sovit hela kvällen, SKÖNT!! Imorgon får i se vad som händer, tar dagen som den kommer! Dock så ska jag även klippa mig i helgen, äntligen. Inte dåligt slitet hår! Vill göra något nytt med kommer väll troligast sluta som vanligt. Fegar och klipper topparna... Nu ska jag chilla lite mer!

BACK TO REALITY

Tackar och bockar för årets semester. Även mitt livs första. Den har varit mer än bra och jag känner mig utvilad. Känns inte allt för drygt med jobb imorgon, lite små nervös eftersom att jag inte jobbat inne på lab på ca. 10 veckor, eftersom jag satt i reception innan semestern. GALET. Men det känns skönt att komma in i rutiner igen, hatar ju inte det spontana livet men känner att det kan vara nyttigt med rutiner nu. Börjar morgondagen med jobb och avslutar med innebandyträning. Ska verkligen försöka komma igång ordentligt med träningen nu, har ju inte varit mest aktiv i sommar.

Tackar även för en trevlig lördagskväll och påpekar att vi inte hatar vin!

Men som sagt! Jag är mer än nöjd och nu ska jag försöka sova. Är ju inte direkt dålig på att vända dygnet åt fel håll, sen vill man ju inte försova sig första dagen, hehe. Ska njuta lite av Melissa Horns ljuva stämma och försöka somna. GODNATT


NÄR VINET TAR ÖVER.

Jag har haft en helt underbar helg!! I Fredags var vi 4 tjejer i min lägga, det började lugnt och skötsamt med vin och TP. Sen spårade allt. Vi skippade krogen och körde vårat rejs istället. Alla soffkuddar över hela golvet, vin i sängen, glas över hela golvet, en stol som gick sönder osv. Avrundade kvällen med ett hål under foten.. av att gå på min egen matta. Men satan så kul jag hade, har nog aldrig garvat så mycket på länge, och då skrattar jag ofta!! Bjuder på fyra bilder så länge, kan inte lova att det kommer fler, kanske! Dom flesta är lite för privata. 
Under lördagen bjöds det på kräftskiva i kråken (platsen vid havet gud uppfan först, enligt robin hood) och ja, det var verkligen super fint där och vi fick även besök av allas bästa vän, solen. Vi skalade kräftor tills psyket gav upp, men gott var det! Danne hade dukat upp med en V.I.P hörna, gjort en brasa nere vid stranden och allt var perfekt. Sen tog vinet över ännu en gång och vi fick för oss att bada. Det var inte varmt. Och jag har rivsår hela benen, men det vare värt!! Har än så länge bara två bilder från kvällen, men antar att det kommer fler så småningom!
TACK alla inblandade för en awesome helg! Har nog aldrig garvat så mycket två dagar irad och jag klagar inte! Nu laddar jag om för min sista semester vecka, men den blir inte lugn för det. Ska ta mig i kragen och hälsa på familjen Einarsson sedan blir det tjejkväll i hörnefors och innebandyträning och på Torsdag styr vi söderut för att hälsa på i sandviken! PUSS

LAST FRIDAY

Njuter för det mesta bara av min ledighet. Känner mig som 16 igen då jag sover alldeles för länge på dagarna. Men idag var jag iaf uppe i tid då mamma bjöd på sushi till lunch (läs frukost) och sen har jag varit på stora nolia med Petra och Julia, ingen hit direkt. Köpte mig en nice jacka sen var jag nöjd.
Efter fredagens bravader så har jag som sagt skrapat upp hela knäet och lite på armbågen. När jag tränar innebandy så inser jag att det gör ont i höften när jag skjuter, hur? JA HUR? Kan inte ens sitta skräddarsists utan att dö av smärta.. Hur kom det sig?

SOLEN SKINER INTE VARJE DAG

Dom som aldrig suttit uppe lite för länge på nätterna och tänkt för mycket, ljuger. I natt känns det som om jag aldrig kommer somna. Tankarna bara påökas, och ändå är natten ung än så länge. Redan nu så fattar alla som läser detta att det borde handla om killar, såklart. Självklart. Men jag börjar inse att jag inte kommer någonstans med dom tankarna så, time will tell. Men då kommer nästa, vänner. Vilka vänner är bra vänner? Den som hoppar på dig med alla egna problem och aldrig bryr sig om dina? Inte ens frågar? Och om jag säger något så har denne person självklart något värre att berätta. FAST, det är det väll inte? Det som är stort för dig är litet för mig och tvärtom. Men frågan är ju, hur länge ska jag hjälpa dig utan att få något tillbaka? Jag är inte personen som berättar, men fråga i alla fall. Och om jag berättar, trampa inte på det. Det får mig att vilja lägga korten på borden och erkänna att jag inte orkar lyssna på dina problem men, jag är tyvärr för snäll för det. Eller vännen som gör allt för att förstöra, men ändå är en helt underbar person. Med andra människor runt om är jag ingen (så varför ska jag vara vän med dig?) MEN, när vi är ensama så är du helt underbar. Eller vännen som du alltid har roligt med och dom stora problemen blir små och man orkar inte bry sig. Man lever bara en gång och det är nu. Jag väljer den sist nämnda.
Ska forstätta min långa natt och för en gångs skull ägna mig åt mina egna tankar.

DU ÄR FÖR SNÄLL FÖR MIG.

Innebandyn var fett nice och jag tog mig knappt upp ur sängen igår!! Var inte så lätt idag heller med tanke på gårkvällen!! Födelsedags/inflyttningsfest för Karin! INTE LUGNT! Ont i hela kroppen och av någon konstig anledning skrapat upp hela knäet också.. Förfesten var mer än bra, typ roligaste ölspelet jag spelat.. Tog fram mina dolda talanger i att blanda drinkar och blandade nog den farligaste drinken. Oförskämt god för att innehålla så mycket alkohol. Bjuder på bilder sen om det ens finns några! Ska över till Karin nu och snacka lite skit sen ikväll dircker jag IKKET alkohol. Drar mig till byn istället!!

TAGGAD!!

Igår blev det en rejäl cykeltur med mamma, pappa, morbror och Ulrika. Attans vad fint Umeå är trottsallt! Ibland inser man hur bra man har det, vattnet och naturen.. Varför njuter man inte oftare? Ölpausen var inte heller så dålig! 
På kvällen blev det middag och mys i hörnefors. Fick mysa gärnet med världens finaste Alma. Om jag ställer upp som barnvakt? Alla dagar i veckan! Flickan grinade ju knappt!! Och när hon började grina lite och jag lyckades få henne att sluta blev jag ju inte dåligt nöjd heller. hehe. 
Kom precis hem från hörnefors och är HUR TAGGAD SOM HELST!!!! Första innebandy träningen ikväll. ÖVER LYCKLIG!!!!

JA, DE BÄSTA UPPLEVELSERNA HAR MAN TILLSAMMANS

Igår städade och tvättade jag tills jag stöp. Men äntligen är det rent igen. Käkade middag med finaste Kaki och cyklade sedan till täfte. Semestern när den är som bäst, täfteå. Har njutit hela dagen. Lekt av mig lite med mina låssaskusiner på 7 samt 1,5 år, hatar inte göteborska. Imorgon blir det kräftskiva i hörnefors med finaflickor och ev. utgång! På torsdag drar innebandyn ÄNTLIGEN igång!! På fredag firar vi att Kaki fyller år samt att hon flyttat 5 dörrar närmare mig!! Och på lördag kör vi eventuellt en firmafest! Hatar ju inte semestern!! Planerar även en roadtrip om 2 veckor med Sandviken som mål!!
PS. ÄLSKAR att det varit så satans varmt att myggorna dött ut!! Börjar dock irritera mig på alla satans flugor istället.. Men dom klias iallafall inte. DS.

RSS 2.0