THAT'S WHAT FRIENDS ARE FOR

Jag vill ha mer! MER YRAN! Men förutom det så är jag galet nöjd med helgen! Imorgon flyttar vi nästan in på jobbet, BJUDS PÅ MIDDAG! Grillat! Mums! Och på Torsdag är vi lediga. På Onsdag lockas båten. Osv. osv. Älskar att Elin kommit hem från utlandet! Älskar att jag åt som en gris igår. Morsdag/Mysdag inte helt fel! Gillar även att jag börjat inse vilka vänner som är på riktigt. SHIT tjejer är fucking invecklade. LEV ISTÄLLET!
Ps. Grattis på födelsedagen Camilla! Vart du än är hoppas jag att du har det bäst, älskade ängel! Ds.

VÄRLDENS BÄSTA MAMMA

Grattis på morsdag!! ♥

WHATSUP, WHATSUP, WANNA PARTY OR WHAT?


FRIDAY I´M IN LOVE

Tänkte bara berätta att jag har lagt helgens 2dagars och "bakisångest" åt sidan och lever vidare. Är GRYMT taggad på helgen som komma skall. ÄNTLIGEN brännbollsyran, SOM vi har längtat! Köpte biljetter till Maggio idag. Kommer vara ball. Tänkte även fråga om det är okej att vara kär i sin snart 16 åriga lillebror?

I´M BACK ON TRACK

Tröst shoppade lite igår så nu känner jag mig som en människa igen. Förutom att jag är bakis. Hatar även kulturnatta. Inte kul att vakna upp till en ljudnivå som inte är männsklig. MEN gårdagen var trevlig iallafall! Grill, kubb, utgång, bra folk. Tack för det! Nu sätter jag mig på cykeln och hoppas att jag nångång kommer fram till Täfteå!







FÖRSÖKER LEVA

Halsen har blivit lite bättre. Men inte i närheten av behagligt. Huvudet exploderar lite då och då. Kanske för att jag inte har ätit något än. Har iaf bestämmt att när jag kan äta igen så blir det inte en snål måltid. Drömmer om grillat. Men jag har lyckats städa hela lägenheten idag. Bara lite svettigt. Och snart ska jag dra mig till Ida för att få lite socialt i mitt liv. Bjuder på några bilder från avslutningen i söndags och vem vet. Kanske kommer det filmer senare!









RISK FÖR KLAGOMÅL.

Kan började med att säga att internet dampar så allt jag skrev nyss försvann. Är stel i hela kroppen så kan knappt röra mig utan att dö av smärta. Har inte ätit på snart 2 dygn. Hade en feber på 38 även fast jag tagit en alvedon en timme innan. Har en CRP på 62 (ska ligga på under 8) och positivt streptokocker. Hade så hög feber imorse så jag knappt viste vad jag heter. Kände mig hög. Viste inte var jag var. Och helt utan anledning så spilde jag ut en hel kopp te i sängen. Så nu måste jag slösa min energi på att tvätta. Energi som jag inte äger. Hoppas att penicillinet börjar verka snabbt så jag kan leva igen. Har även fått strikta besked om att jag inte får jobba något i veckan. SJUKT MIG. Klarar inte av att ligga inne en dag till.
Något positivt? JA FAKTISKT :)
Har äntligen fått remiss till att få operera bort halsmandlarna. WIIE
Hoppas verkligen att dom inte dissar mig..

SJUK.

Ids inte. Vaknade igår med huvudvärk och ett uppsvullet öga. random. Somnade och vaknade sen med ont i halsen. Kul att det bara blir värre också. Feber stiger och halsen gör ondare. Kanske borde fara förbi jobbet. MEN JAG IDS INTE VARA SJUK.. bota mig.
Ps. Har man haft tighta jeans om man har fått skavsår och blåmärke på höften? Ds.

BIEBER

Körde lite spontan fest med Ida igår. Inte helt fel. Absolut inte. Började på haga med grillat, sen livesång från Marcus Bieber och Idol Erik. Var bara lägerälden som saknades. Självklart var gitarren på plats. Den var även med på fest nummer tre som var öst på stan. Sedan över till teg för att komma hem vid 10 imorse. Helt okej kväll om ni frågar mig!!!
Nu bär det av till täfteå för innebandyavslutning med lekar och MAT!! Återstår att se om jag överlever efter en natt utan sömn. Bilder från kvällen kommer när jag lyckats sno några från Ida :) PUSSS

.


RSS 2.0