KÄNNER MIG INTE REDO. BARA TILL EN VISS DEL.

Känner mig verkligen inte redo till provet imorgon. fan. Men jag har verkligen försökt plugga hur mycket som helst. Det är verkligen inte lätt. Plus att det är hur mycket som helst också. Vi får se hur det går helt enkelt. Men en sak känner jag mig redo för. Oavsett hur det går på provet imorgon kan jag ingenting göra efter åt. Betygen sätts imorgon och då är jag friiiii som en fåågel.
Tack Sofia för att du räddade min kväll.

HUR MAN FÖRTRÄNGER KONSTEN ATT PLUGGA.

Svar: Älska livet, lev i nuet.
HUR FAN PLUGGAR MAN? Jag har glömt, på jätte kort tid. Jag kan inte koncentrera mig. Och pushar som "sista, sista. sen är det över" fungerar inte. Eftersom att det för mig är helt overkligt att det verkligen är slut snart.
Denna solen lockar utanför huset. Mamma och Pappa är och kollar fotbolls match. Jag vill också se fotboll med solen i ögonen ikväll. Men nej, det får bli en annan kväll. Nu kör jag slut spurten!
Behöver jag ens fråga vad som ser mest lockande ut?


grod jävel....

TODAY I LEARNED DANCING. TOMORROW IS THE DAY WITH "BIG" D.

Nästa vecka tar jag studenten.
Imorgon har jag mitt sista prov. Imorgon sätts betygen. Imorgon får jag helg. Imorgon har jag sovmorgon. Imorgon kan vi rensa våra skåp. Imorgon ska vi skriva på våra lakan som ska pryda studentflaket. Imorgon ska jag älska livet mer än någonsin. Jag älskar redan livet! Men provet jag har imorgon skaver. Men imorgon är det helt slut. Finito. Men fan! Jag börjar nästan tveka om jag vill ta studenten. Wierd? Men ärligt. Jag blir alldeles nervös när jag tänker på det. Nu måste jag bli vuxen på riktigt. Jag som inte ens vet vad jag ska göra i höst. Måste snart flytta hemifrån. Ni som inte är där eller varit där än. Vet inte vad ni har att vänta. Det är en konstig känsla. Som ÄGER samtidigt som den är jätte konstig. Går inte att förklara. Nu måste jag plugga för sista gången.
Ps. Oroar mig inför balen på torsdag. Simon! Du måste träna! Du måste lära dig dansa. Hehe. Ds.

DAGENS LÅT

GILLAR TJEJEN MED TRASIG MOPPE.

Borde egentligen ha pluggat ikväll. Har ju sista provet någonsin på tisdag. Men får väll plugga hårt imorgon istället. Ska bara till skolan och ha lite "vett och etikett" först. Tog i alla fall en promenad med Nathalie ikväll istället för att plugga. Hehe. Hämtade hennes moppe på borgen eftersom att den inte startade igår (inte nu heller). Taggade sommaren, taggade helgen, taggade stads, taggade trästocks. You name it! Och bara snackade. Ett meddelande till alla boys där ute! Ge fan i Nathalie hon ska vara singel i sommar med mig och Sofia. Så stick! Höhö. GODNATT


TVÅ MENINGAR RÄCKER I NUET.

1. Att sumpa ett guldläge.. Hur svårt kan det vara? 
2. Beskyll inte mig för något som någon annan har gjort/sagt bara för att jag råkade vara i närheten. Jag vet knappt vem du är.
PEACE

HELGENS BRAVADER I ORD.

- Ellen är jätte lik "lotta på bråkmakargatan" 
- Jessica aka "Karlsson på taket" lyckades bra med sin kuckelimuckmedicin.
- Vi är sämst på att spela brännboll
- Poliser kan vara väldigt trevliga och ja. Dom har humor!
- Håll ögonen öppna. "Saker" är närmare än du tror. 
- "Det dödas sällskap" gjorde hela yran vad gäller ut klädnad och skådespeleri. 
- Färgfemman går kanske inte rakt men han har säkert mycket att ge.
- Killar som deffar och inte äter för att komma i form till yran bör inte dricka alkohol.
- Mammas mamma är inte farmor!
- "Med andra ord" är bäst på fest.
- Be aldrig Nisse om hjälp när du vill öppna en öl eller cider.
- Underskatta inte en kö, den är längre än du tror. 
- När någon vill hälsa. Hälsa!
"Det är bättre att ångra något man gjort, än något man inte gjort"
- Umeå bjuder inte på dom längsta killarna.
- Att dagen efter inse att fontänen utanför är fylld med skum är skrattretande.
- Låt aldrig Anton sno ditt vattenglas! Även om det är hans mobil som hamnar där i så är det du som får somna till en sång i stil med "Livet suuger, livet suuger, jag hatar Malins vattenglas, livet suuger, jag har inte råd att köpa en ny mobil, för ja måste betala min tatuering, livet suuger, livet suger, liiivet suuuuger, ni är inge snäll mot mig, livet suuger, livet suger"

GRATTIS PÅ 33 ÅRSDAGEN!

Idag är det Morsdag gott folk! Ta vara på det, tänk på att det inte är alla som har turen att vara nära sin mamma. Jag är överlycklig att jag har min mamma. Det borde du också vara! Imorgon kan vara för sent!

BILDBOMB.



Dryga motståndare bjöd på rök.

Astrids ungar.

Jag, Emilie, Ellen och Joella.





Det dödas sällskap. Eller nått.


MAMMAS MOR - FARMOR?

Kvällen blev bra. punkt. livet äger. punk. godnatt. punkt. HEHE

EFTER REGNET KOMMER SOLSKEN - TRUESTORY

Igår blev ett fiasko. Förlorade stort gjorde vi också(yes). Det regnade och allt blev fel. Men nu lämnar vi gårdagen, det är historia. Den här dagen har börjat bra. Blivit bättre och bättre. Solen har kommit fram. Jag och Sofia har sett det vi vill se. Men nu vill vi ha mer. LETS GO!

YEEEY. 110 UNGEFÄR.

Har sprungit runt som en tok. Försökt att packa. Garanterat glömt hälften. Telefonen har ringt som aldrig förr. Nu är jag redo! Nu kör vi! Hämtar upp Emilie och Sofia på vägen. Sen knäpper jag första! Känner mig värd det! TAGGA TILL NU DÅ! 


YRAN ÄR HÄR! ÄNTLIGEN! MÅSTE PACKA

Känner mig stressad. Vad ska jag packa? Vad ska jag ha i helgen? Måste skynda mig. Hatar att packa! Men här gör jag ju ingen nytta så PEACE.
Ps. Skruvar upp volymen på max. NU KÖR VI! Ds.

ÄR SJUKT TAGGAD. MEN KÄNNER STRESSEN.

Ni anar inte hur taggad jag är på helgen. Att knäppa en redan nu är sjukt lockande! Men får hålla mig några timmar till. Har brors bil så får se när jag drar till staden imorgon. Lär börja direkt. Höhö. Är jätte trött nu så tror jag ska krya i säng snart. Men jag måste packa! Allt jag ska ha i helgen. Vad ska jag ha? SHIT! Skjuter upp det till imorgon. Kommer ångra mig då för jag lär vilja ta ut min sovmorgon. Men vad att göra? Bara gilla livet!

VK MÅSTE ÄLSKA MIG ELLER NÅGOT.

Sofia och Cecilia
OLA(lala)
Mariehem ♥ Helgens hem!

Bjuder på en dagens också.


KAMERAN ÄR HÄR. RIX FM FESTIVAL IKVÄLL.

Yes! Här ska tas kort! Det kan ni skriva upp! Typ. Kommer säkert inte bli så. Haha, ska försöka i alla fall :) Ikväll blir det Rix Fm med lite folk :) Först duschen! PUSS

STEKTA MASKAR OCH EN BOLLKALLE.

Under regnat kommer maskar. Nu är dom sönder stekta av solen. Ser det som ett bra tecken? Håller på spela brännboll med mig själv. Skönt att myra hämtar bollarna åt mig. Hihi.
Nu kommer kameran! Yes.

FEL VAL AV MIG.

Känner att jag i nuläget är alldeles för sliten för att visas inför folk. Tänkte att en promenad med hunden efter gamsävar var passade. Eller så inte. Mötes direkt av en skolklass, 7åringar eller något i den stilen. Alla visste vem Myra var och ville självklart stanna och klappa henne. Hur nu alla vet vem hon är? Och min tanke på att träden kunde hålla borta vinden gick i graven. Så var det inte. Det blåste ännu värre. Kanske ska ta en promenad runt byn ändå. Vill att klockan ska bli 16 så att mamma kommer hem med min nya kamera. Höhö

SOLEN ÄR HÄR. MEN DET BLÅSER. SKA UT OCH FJÄSKA FÖR SOLEN NU SÅ DEN KOMMER I HELGEN OCKSÅ.

Har legat i soffan sen jag vaknade. Jävla skönt. Vill ligga kvar. Men hunden måste ut. Rix Fm ikväll någon? PEACE

KOM IGEN NU! GE OSS SOL I HELGEN! SNÄLLA?

Godnatt

HELT TRÖTT I HUVUDET. SKÖNT MED EN VILODAG INNAN VI RÖJER SÖNDER UMEÅ.

Så himla kul med en riktig innebandy träning. Skönt att träna också för den delen! Inte ett dugg trött i kroppen, men huvudet. Psyket. Vad man nu säger? Men jag känner så här: Låt mig sova 14 timmar, sen jävlar! Då kommer jag tagga sönder varenda lite människa i min närhet. Livet äger


LITE INFORMATION SÅHÄR INNAN JAG MÅSTE SKYNDA MIG VIDARE. HAR VÄRLDENS BÄSTA MAMMA DESSUTOM!

- Projektarbetet HELT KLART!
- Helg nu!
- Ny studentklänning köpt! + Skor
- Skor till Balen, köpt!
- Livet äger!
Kom precis hem, nu måste jag slänga i mig mat, dra ner på skolan och spela brännboll med flickorna. Sedan dissar jag fys träningen och drar i väg på innebandy träning med ett annat lag istället. PEACE
Ps. Hoppas min kamera kommer imorgon! HEHE Ds.

SKOLA MELLAN 12-15 IMORGON SEN HAR JAG HELG.

+ Sovmorgon
+ Kort dag 
+ Bara redovisningar
+ Lång helg
+ Gillar livet!

någon random från köping kom med till vänster på bilden.
hört att hon är homie med Linda.

DATORN ÄR RENSAD. ALLT ÄR KLART. BARA SLÖSA PENGAR OCH PROV KVAR.

Det ända jag har ångest över just nu är natur provet. Men jag taggar att det är det allra sista! HEHE.
Sedan måste jag slösa pengar, Ja. Jag måste. Måste köpa massa saker inför balen och studenten. Skor bland annat. Sedan blir det väldigt dyrt framöver vad gäller alkohol och alla dessa underbara fester som komma skall. Hehe. Men det kostar att ligga på topp. Inte lätt att vara fattig student. Men snart är det slut med det! HIHI

KVÄLLENS PROJEKT: RENSA DATORN.

Börjar redan få separationsångest. Datorn ska snart återlämnas till skolan. Så nu måste den rensas på alla dessa bilder och mer värda saker.
Inlämningsuppgift färdig, en vecka innan inlämning CHEK. Nu ska bara projektet redovisas imorgon och prov göras på tisdag. Sedan är jag klar. Hur underbart?

3 VECKOR KVAR I SKOLAN. SLAPPT?

V.21 CHEK
Måndag: Föreläsning i 2 timmar. CHEK
Tisdag: Förbreda inför Projekt redovisning.  CHEK
Onsdag: Projektredovisning (3 timmar) CHEK
Torsdag: Ledig CHEK
Fredag: Ledig  CHEK
Helgen: Yran CHEK
V.22 CHEK
Måndag: Vett och Etikett inför balen (bara) CHEK
Tisdag: Prov (bara) betygen sätts. CHEK
Onsdag: Ledig (skicka in en liten inlämningsuppgift Klart) CHEK
Torsdag: Ledig, Balen CHEK
Fredag: Ledig  CHEK
Helgen: Täfteåfestivalen CHEK
V.23 
Måndag: Friluftsdag = "Ledig"
Tisdag: Slappt?
Onsdag: Göra i ordning student flaket.
Torsdag: Studenten!


IMORGON UTNYTTJAR VI VÅRAN SOVMORGON OCH GÖR INTE SOM IDAG.


VART ÄR ÄPPELDRICKAN OCH VÅRAT MJUKA BRÖD?

Bortskämda flickor efter praktik på NUS. Skolmaten har inte varit saknad. Men jag är kluven. Mat som smakar sjukhus eller skolmat? (behöver inte ens kommentera skolmaten). Tror jag väljer sjukhus maten eftersom att dom bjöd på äppeldricka och mjukt bröd dagligen. CocaCola om Simon får välja.

bjuder på en gamla bild kvällen till ära.


TACK MAMMA. NU TAGGAR VI!

Just beställt en tidig student present till mig själv. Men inte från mig själv. Höhö.
Perfekt till allt som komma skall! Yran, Balen, Täftefestivalen, Studenten, Stadsfesten, Trästock, Sommaren.
YOU NAME IT!

"ALLTSÅ DET MÅSTE VARA SVÅRT ATT BLI HOLLYWOOD FRU. DU MÅSTE JU VARA SATANS URBLÅST"

Vad säger vi om den kommentaren från min mamma, Sofia?
Blev fint väder i dag som jag sa! Till en vis del i alla fall. Tog den tidiga bussen imorse, hoppade av hos Malin och tog en promenad. Kom till skolan alldeles för tidigt. Drog ner på stan och åt glass till frukost. Tack Ludvig! Drog till skolan och lyssnade på en tråkig föreläsning. Drog till stan. Vidare mot Maxi. Sedan till Malin. Och är nu hemma! Bra dag! Och Malin den jäveln flyttar om 3 veckor... punkt punkt punkt

2 COOL 4 SCHOOL. ELLER NÅTT.

Känns konstigt med skola imorgon. Ni fatta inte. Men jag klagar inte. Känns lite skönt faktiskt. Har ju knappt någonting kvar liksom. Drygt 2 veckor. Kommer ju rinna iväg. Dude. Och det enda vi har imorgon är någon föreläsning om dokumentation. Hoppas verkligen på bra väder imorgon. Eftersom att jag har taggat alla att vi ska gå på kajen och älska livet om vädret tillåter. Men om det nu mot förmodan skulle bli dåligt väder som dom där jävlarna på tv säger så blir det shopping istället. Som om jag bryr mig vad dom säger? Jag säger att det ska vara sol satt. Så bli det. Förhoppningsvis. PUSS
Bjuder på en låt som förutom "Hey, Soul Sister" Kommer rulla på allas läppar i sommar.


KOM IGEN NU RÅÅÅ

Att hålla i en innebandy klubba kändes ovanligt men kul. 4 personer på träningen är heller inte det ovanligaste. Ingen blev chockad. Hehe. Men vi hade kul ändå :) Efter träningen stod jag och Ellen och diskuterade ett tag. Såg ett vandrande tält, två epa traktorer. Varav en var samma färg som mitt nagellack (neon?, turkost). Sverige har vunnit VM brons och nu ska jag duscha.


ON THE ROAD AGAIN.

Innebandy träning om några minuter. Så nice! Sedan springträning direkt efter. Känns hur bra som helst med innebandy igen. Var längesen för min del. Eftersom jag var sjuk i slutet på säsongen. Spelade sista matchen i graven typ. Hehe. Vad gör man inte? Men nu kör vi!!
Imorgon är det skola igen. Hur konstigt? 7 veckor sen jag var där sist. Men nu kör vi! Sista rycket. PEACE ♥

CHIQUITA

Vi bjuder på den!

VAD HÄNDER?

Skola imorgon? Känns konstigt, inte varit där på 7 veckor liksom. Yran nästa helg, och TF helgen efter det. Det var nyss flera månader kvar? Troligt att jag ska ta studenten snart? VA? Fattar ingenting!!
Idag ligger jag i soffan, sista hockey matchen klockan 16, bronsmatch.. Kom precis på att jag har träning ikväll.. Fan va jobbigt! Hehe. Sliten dag.

BERÄTTELSEN OM SIS OCH HANS VÄNNER.

- Alla mina kompisar.. eller nej vad säger jag, min brorsa... 
Ikväll bjöd jag, Pettan, Lisa och Amanda på skön dans! Underhållning på hög nivå..
Medan Mathias satt i sin ensamhet utan några vänner..


7,5 SEKUND.. HELVETE OCKSÅ.

Och där var hockeyn över:(

FINALEN ÄR EN PERIOD BORT OCH VI LEDER.


KLUVEN.

Jag ska jobba ikväll och tjäna piss pengar till det som komma skall. Och så är det med det! Men att festa en kväll som denna hade varit mysigt. Jag känner mig taggad på fest. Eller dricka några cider och känna att livet äger. Men får väll hålla mig till nästa helg antar jag. Och då är det all in! Kulturnatta var man väll ändå på när man var 14? Men okej. Hade ändå varit mysigt att mingla runt lite ikväll. Men nej jag ska jobba! Duktig som jag är! Tjäna pengar och spåra som satan på Yran nästa helg. Tagga?

BORDE VARA UTVILAD.

SOLEN IS IN THE HOUSE!!! eller utanför.


VEM ÄR MED MIG? V.24? KOM IGEN NU!!


NU SKA VI SE FOTBOLL I DET UNDERBARA VÄDRET!


VILL TA STUNDEN I AKT OCH TACKA ALLA PÅ GERIATRIKEN4!

CHEK
Jag ska aldrig mer jobba gratis! KUNGEN!

FLUGJÄVEL

Hur ska jag kunna sova med det aset runt mitt huvud? STICK.. (Ut från mitt rum alltså. Inte mig) Nej men fan. Livet äger! Sista dagen på praktiken imorgon! YESYES! Men mina sista dagar brukar alltid vara dom värsta. Epilepsi anfall, magsjukna patienter, grinande barn. Och mycket mer, är hur mina sista dagar på praktik platser brukar sluta. Så. Vad händer i morgon? Det återstår att se. Hoppas på inget tråkigt i alla fall!! Fick iof. göra en sak idag som var lite otrevligt. Men ni blir bara äcklade om jag skriver det så. Det får vara :D Jag lever i alla fall! Så det så! PUSSS 
Är avis på att mor och far har varit utomlands.. Så bjuder på dessa nostalgi bilder.



HUR SPÅRAT?

Nu är Mor och Far på rätt plats igen. Och det är min mamma och pappa. Eller? HAHAHAHAHA jag dör! Orkar inte skriva allt mamma har berättat. Men kan väll säga som så att ett gäng Göteborg killar i min ålder hängde efter mamma och pappa under resan. Dom försökte få med dom in på pubar. Följde efter dom istället för att gå och kolla efter tjejer. Ja. Haha. Och när mamma råkade uttala sig om att hon har en dotter som är 91a så blev jag helt plötsligt väldigt populär. Men mamma vågade inte ge bort mig till någon av dom. Tack mamma? Eller iof. Beror ju på om någon var snygg? Göteborgare är ju inte fyskam? HEHE. Nej skämt och sido. Och ni vet blondinerna från "Sveriges värsta bilförare"? Ja. Dom också. VAD HÄNDE?

UNDERBART PROMENAD VÄDER.




NY BAKAT. NU PROMENAD.

wienerstänger

EN KARL KAN VÄLL INTE VARA SÖT? I SÅ FALL SKA HAN VARA VÄLDIGT LITEN.

Sista dagen på praktiken imorgon. Halvdag. Känns as bra verkligen! Har nyss ätit middag hos mormor. Gott som vanligt. Ser just nu hockey. Sedan blir det promenad med hunden:) Mor och Far ska även hämtas hem ikväll!
Hade en diskussion med en man och en kvinna idag på jobbet. Då jag och mannen kommer fram till att damen i sällskapet är väldigt gullig. Då frågar jag om hon tycker att mannen är söt också. Men nej! Inte det! Varför stärka andras självförtroende? Haha. Hon kom då fram till att karlar kan vara söta, men då ska dom va riktigt små(unga) ungefär så här liten ska den vara (visar en liten,liten salt behållare).

KOM PRECIS PÅ ATT JAG BORDE SOVA OCH ATT DET BARA ÄR 1½ DAG KVAR. KOM ÄVEN PÅ ATT HUNDEN BORDE PINKA.

Klockan bara rinner i väg. Och så även dagarna (sak samma?). Men det är i alla fall helt sjukt att det är Yran nästa helg. Men jag klagar inte. Jag älskar det! Höhö. Borde verkligen sova nu. Jobb imorgon. Upp tidigt. Men förhoppningsvis komma hem till en sol som vaknat på rätt sida. Det vill säga framför alla moln. Imorgon ska även mor och far hämtas på flygplatsen. Vill inte ens veta hur bruna dom kommer vara. Och vill verkligen inte höra pappas trakasserier om hur blek jag är. Även fast jag har blivit brunare sen dom for. Livet är bra hårt. Haha. NEJ! Nu måste hunden kissas och sängen besökas.
PS. Jag har inte 2 dagar kvar. Går bara halvdag på Fredag så har 1½ dag kvar. HEHE. DS.


I´M YOUR BIGGEST FAN, I WILL FOLLOW YOU UNTIL YOU LOVE MED, PAPA-PAPARAZZI

Helvete så varmt det var idag. Om jag ändå hade varit ledig hade livet ägt sönder! Men nej jag fick svettas lagom inne på sjukhuset. Men det var min sista kväll och nu är den avklarad så. Jag är nöjd ändå! Förutom att en gubbe ville att jag skulle följa han till centralhallen. Tar väll 10 min att gå dit när man ska styra någon i rullstol också. Vi tog oss fram och tillbaka på 5 minuter. (Han hann även köpa en tidning då) Och ja! Han satt i rullstol och jag sprang med honom framför mig (i uppförsbacke nere i kulverten). Men han var bra på att provocera. Så vad att göra? Höhö.
Hur bra?  Älska killen!

NÄR SOLEN KOMMER FRAM BÖRJAR JAG JOBBA. GREAT.. ELLER?

Ska bege mig mot jobbet nu. Lagom till solen tittar fram. Men jag fick ju färg igår så jag ska inte klaga allt för mycket. Men hade ju gärna pressat idag med. Men vad att göra? 3 dagar kvar på praktiken sen 2½vecka i skolan. Livet äger? Dom där veckorna i skolan kommer gå fort också. Yran, Täftefestivalen, Balen? Jag klagar inte! PUSS

GÅ UT PÅ EN PROMENAD MED HUNDEN KANSKE VORE NÅGOT.

Börjar inte förrän klockan ett idag. Känns skönt. Men ändå jobbigt. Tur jag har bil och kommer hem snabbt ikväll i alla fall:) Höhö. Måste gå ut med Myra nu. Eftersom att Emil inte lär göra det. Har vaknat på fel sida idag. Usch. Men en promenad i värmen kanske hjälper. Hoppas.

JOBBAR KVÄLL IMORGON

Livet äger! Nu är jag trött. Blir sängen och Scrubs! Godnatt folket!


SMÅ BARN ÄR FULLA AV KÄRLEK. ÄVEN STORA.

Älskar den här dagen! Har verkligen varit super varmt. Och jag klagar inte! Hehe. Har pressat hela dagen. Sedan blev det middag hos Mormor idag igen. Super gott! Har nyss varit ute på en promenad med Myra. Stannade till hos Sandra och myste lite med Philip och Leo:) Sedan promenad med dom igen. Fick precis ett samtal gällande innebandy lag kommande säsong. Får se hur jag gör eftersom att förra säsongen blev ett fiasko från min sida. Men får väll pröva och se hur det går. Vilket lag det är säger jag inte. Men det är i alla fall inte lika långt bort som Holmsund. Hehe. Och NEJ det är inte Sävar. Men typ lika nära. Ett plus i alla fall!
Nu: Damsuga. Snart: HOCKEY. Sen: Efterlängtad dusch!


SOLEN SKINER OCH JAG ÄR LEDIG! HEHEHE

YES!! LIVET ÄGER! NU SKA JAG PRESSA!

ÄLSKAR ATT JAG ÄR LEDIG IMORGON.

Nu är jag dö trött. Ska se Svenska Hollywoodfruar nu sedan sova as bra:) Hehe PUSS


UNGEFÄR LÄNGSTA FOTBOLLSMATCHEN VI SETT.

Blev inget städ idag. Hörde rykten om dåligt väder imorgon. Helvete. Så får väll städa då istället. Gick i alla fall upp till Robin och fira honom i hans frånvaro. Sedan upp på borgen och såg deras fotbollsmatch. Satt länge uppe på 9an och drog ut på tiden. För att slippa se hela matchen. Men självklart kom vi upp lagom till matchstart. Försenat. Kunde inte bli värre. Myggen var på topp. Kung att Myra åt upp några. Kylan började ta för sig mer. Samtidigt som matchen blev mer och mer intressant. En sak bara. KUNG MACKAN! Snacka om tvräddning! Det gillar vi!

Myra lär i alla fall somna gott ikväll. Först lång promenad med Ulrika sedan eggad av Jonas när vi skulle cykla hem från borgen. Kan säga så mycket som att han körde moppe vilket Myra gillar. Trodde ärligt att hon skulle snubbla på sina egna ben där mot slutet. Hehe.

Sötaste som finns?!

VÅFFLOR. STÄD. TÅRTA.

Har verkligen varit super trött idag på jobbet. Men vet ni? HEHE. Jag är ledig imorgon sen har jag bara tre dagar kvar. SUPER! Studenten är verkligen nära nu. Vilket alla äldre på jobbet påminner mig om flera gånger dagligen. Dom har koll! For direkt till mormor efter jobbet och käkade middag där. Har världens bästa mormor. Så det så! Nu ska jag nog städa lite grann tror jag sedan fara och gratta Robin som fyller år:) Hoppas verkligen på sol imorgon när jag är ledig annars blir jag sur. Det ska gudarna veta! Hehe. Är sjukt sugen på jordgubbar. Vem bjuder?

IMORGON ÄR DET MÅNDAG. JAG SKA SOMNA IDAG OCH INTE IMORGON SOM JAG GJORDE IDAG.

Super trött. Verkligen. Har rensat hela kylskåpet, sett fotboll och hockey. Sverige vann! Viktigt! Hehe. Nu ska jag se Wipeout med Emil och sedan sova:) Jobb i morgon igen sen middag hos Mormor! Mums! GODNATT
Tagga! 

"JAG VILL HA MERA KORV, HIP-HOP AND R&B"

"Lillebror pa-pa-pa. Bli inte som han när du blir stor" HEHE! Som ni kanske förstår så blev det korv och makaroner till middag. Citaten är anonyma och så får det förbli. Säger det igen. Gillar mina bröder!
Fick precis ett städrus genom kroppen (kalla mig stöd, men det är ganska värt)
- Diska bort. 
- Rensa kyl/skafferi. Får se vad jag hinner. 
- Se fotboll
- Se hockey
- Sova?
Söndag? Nej. Måndag? Va? Att vara ledig Fredag och Lördag gör mig tokig.

GUDSTJÄNST OCH HEMMAFRU. VARFÖR INTE?

Dagen på jobbet gick väldigt fort och super bra. Vi var klara med att ta upp alla en timma tidigare än vanligt. Vad hände? Men dagen i helhelt gick super fort. Skönt det! Och att det var sämre väder gjorde min dag bättre! Då slapp jag ju ha ångest hehe. Och passande nog så kom solen fram lagom tills jag slutade hehe. Har varit på gudstjänst med folket idag. Trevligt. Men inte riktigt min grej.. Så att säga.
Nu är det bara att ta sig i kragen och laga mat. Emil lär ju inte göra det i alla fall. Även Andreas kommer hem och äter. Och han har lovat att hjälpa till med maten. Bäst för han! Hehe. Ikväll blir det troligtvis att se Antes match (när den nu börjar) Men perfekt ändå, läge att gå ut med hunden + det är ju super fint väder! HIHI! Sen är det ju även hockey ikväll som måste ses.
NU: Spisen.. Typ.

Kärlek till mina bröder! hehe

FÖR LITE SÖMN FÖR ATT ENS JÄMFÖRA.

Tänkte för ovanlighetens skull bjuda på ett inlägg innan jobbet. Nu är det verkligen sommar. Går det att påpeka för mycket? Nej. Har sovit 4-5 timmar i natt. Och vaknat 3 gånger och trott att det var morgon. Varför? Pga. Värmen kanske? Ingen aning faktiskt. Jag och lillebror sov i mamma och pappas säng inatt. Känner mig dåligt svartsjuk när jag ser att han får ligga kvar nu medan jag måste jobba:(. Usch så otaggat. Men bara att bita ihop! Måste ut med Myra innan jag far också. PUSS 
Bjuder på en bild från i Fredags:)


MYGGERNA HAR GJORT ENTRÉ. OCH DET KLIAS.

Gå ut klockan 12 på natten för att hunden ska kissa. I linne och trosor. Utan att frysa. Hur bra? Känns drygt att jag ska upp klockan 6 för att jobba. Men vad att göra? En vecka kvar. Får stå ut med det. Sover i mamma och pappas säng i natt. Bästa som finns? Varför är deras säng alltid skönare? Jaja. Måste sova! Godnatt:)


KÄNNER BARA HUR DET PIRRAR I HELA KROPPEN. LIVET ÄGER?

1. JAG HAR VÄRLDENS SÖTASTE OCH BÄSTA MORMOR!
2. SOMMAREN ÄR HÄR! BEHÖVER JAG SÄGA MER?
3. PRAKTIKEN BÖRJAR LIDA MOT SITT SLUT.
4. JAG ÄLSKAR CAPS!
5. TAGGAR YRAN!
6. TAGGAR TÄFTEFESTIVALEN!
7. TAGGAR STUDENTEN!
8. TAGGAR STADSFESTEN!
9. TAGGAR TRÄSTOCKS!
10. JAG TAGGAR ATT JAG INTE VET HUR MITT LIV SER UT I HÖST! ÖDET NI VET!
TAGGAR ATT DOM HÄR TVÅ LÅTARNA KOMMER FÖRA SOMMAREN 2010 TILL DEN BÄSTA!

LYSSNA OCH NJUT!

EN POOL OCH ALLT HADE ORDNAT UPP SIG.

Blev alkohol för min del igår. Fel val av mig! Fick gå och lägga mig redan vid 12 tiden pga. huvudvärk. Och det hade ingenting med alkoholen att göra eftersom jag knappt hann dricka något. Men vad gör det om hundra år? Kvällen i sig var i alla fall trevlig :) Vaknade upp imorse hos Emma. Och herregud så varmt. Men vi ska inte klaga!! Kändes som om man var utomlands. Det gillar vi!
Har legat ute i solen ett tag på eftermiddagen och sovit. HEHE. Nu ska jag ut och gå med Myra en sväng sedan hälsa på Mormor och Morfar och se "sommarkrysset" med dom. Ytterligare ett sommarbevis! Puss på livet!
Har inga bilder från igår. Men det kommer väll gissar jag. Hehe

SOMMMMMAR

Drar till Emma och grillar med folket nu :) Får se om jag dricker eller inte. HEHE

ÄLSKA LIVET! LIVET ÄGER! SOMMAREN HAR KOMMIT!

Dagen började med att jag och Sofia kirrade ihop lite pannkakor. Som vi åt i solen! HEHE. Sedan blev det på med bikinin och pressa! Tog en promenad till ICA där vi träffade Anton, Magnus, Jannike, Emil och Elin :) Dom som jobbar på ICA hade även skaffat en hundvalp som var super gullig!
Ikväll får jag se hur jag gör. Fest hos Emma men jag känner mig inte alls taggad på att dricka. Vad hände? Skulle iof vara gott med en kall (fast jag gillar inte öl. Men ändå) Hehe


GODNATT

Kvällen började med att vi skjutsade mamma och pappa till flyget (lagom avundsjuk). Sedan såg vi hockey med Anton och bakade kladdkaka med polka. GÖTT! Sedan kom Emil och Elin och vi såg Avatar. Hatar såna filmer men den dög! HEHE. Nu dör vi. Godnatt

SOFIA ÄR PÅ INGÅNG. IKVÄLL NALKAS HOCKEY.

HAHA! Verkligen all cred till dom här tjejerna! Bra gjort! 


MELISSA HORN TILL TRÄSTOCK!

HUR BRA ? HIHIHI

JAG TROR JAG VET VAD JAG VILL I HÖST. TYP.

Ska jobba hela sommaren. Men vad ska jag göra i höst? Skolan tar ju slut nu och jag har inga planer. Men jag är väldigt inne på personlig assistent. Det vore verkligen as kul. I 2an så praktiserade jag på ett kortids boende för handikappade barn. Vilket var jätte roligt. Så handikapp kanske vore något? Är inne på det just nu i alla fall, sen får vi se vad som händer:) Men när man ser "i en annan del av köping" så blir man ju väldigt taggad på det. Hur charmiga är dom inte? På att inte tala om Tobbe. Vilken man!


JAG SER FRAMEMOT DET. MEN LITE RÄDD ATT TIDEN SNART ÄR KOMMEN.

HEHE! Jag är sjukt taggad på att inreda nu! Har funderat lite den senaste tiden och nu har jag massor med idéer. Fatta vad kul när man skaffar eget. Att få inreda:) HEHE! Men jag ser faktiskt mest framemot när man ska skaffa familj och allt sånt. Tänk att få inreda en hel villa(?) Så jävla kul. Dock är ju det ett tag kvar. Men jag ser framemot det. Samtidigt som jag är lite små rädd att tiden snart är kommen. Jag vet, det är några år kvar. Men tänk vad fort det går. Jag och Sofia har diskuterat det där. Vi vill båda ha barn vid 23(?) års åldern. Men det är ju inte alls länge kvar! SHIT! HAHA. Varför skriver jag ens det här? Jag är inte gravid. Kan vara värt att nämnas!

Fina väggord gillas!

SEN EN TID TILLBAKA HAR JAG VARIT TRÖTT. SÅ MYCKET MAN KAN GÖRA OCH BORDE OCH VILL.

Blev varken träning eller bakning ikväll. Tog mig en p-nap istället. Väldigt skönt! Och ja jag vet att alla har helg nu. Men inte jag. Och det känns väldigt surt. Upp och jobba imorgon. Usch så jobbigt det känns. Sen vet jag inte hur det blir på Fredag, jobb eller inte. Åter står att se.


JAG UNDRAR DET JAG.

Träna eller baka ikväll? Vill träna men känner mig alldeles för trött. Inte helt frisk än heller, lite små förkyld. Sen är jag väldigt taggad på att baka biskvier. Hur gott? Får se hur jag gör. Imorgon åker min mor och far till Turkiet. Ganska avundsjuk. Ja. Nu ska jag se om man får någon middag i det här huset. Hyfsat hungrig. Det var allt för nu. TRÖTT!


I NEED A CREDIT CARD THAT'S GOT NO LIMIT. AND A BIG BLACK JET WITH A BEDROOM IN IT.

Nu säger jag godnatt. Imorgon jobbar jag sedan far jag till S och ser hockey och sover där:) Blir mysigt. Nu bjuder jag på en as bra låt! Vad sägs? Är det inte så där jätte skön? HEHE. 


FORTSÄTTNING FÖLJER IMORGON. TYP.

Experiment nummer2 blev inte som tänkt. Höll på i 5 min sen gav jag upp och tog en dusch istället. HEHE. Men jag och Sofia ska göra ett nytt försök imorgon :) Här är en bild från när jag använt hårrullarna :) Håret är slitet på den här bilden jag vet. Men orkade inte fixa till det direkt. 


Sitter just nu och ser Hollywood Fruar och äter ananas och melon, och självklart te! :)


EFTER EXPERIMENT HÅRRULLAR SÅ KÖR VI EXPERIMENT HOLLYWOOD SVALL!

LÄGGER UPP BILD RESULTAT SENARE!

EXPERIMENT HÅRRULLAR. BARA FÖR ATT.

Jag börjar bli en jävel på att rulla hår nu. Eftersom att jag nästan dagligen (inte så ofta förlåt) rullar håret på gamla damer tänkte jag nu pröva på mig själv. Undra hur detta slutar. 




Update: Det blev minst sagt lockigt! Men kammade lite och snörde upp håret i en hårsnodd. Awesome!

HÄR ÄR JAG IDAG. HEHE

bild från google

BAKOM MINA SOLGLASÖGON KAN JAG VA MIG SJÄLV.

Blev som jag hoppades. Fick gå hem tidigare idag. Tur att jag hade bil, var hemma redan halv 10 och fick se slutet på hockeyn. Skönt med vinst i premiären. Är det VM så är det. Sedan har jag duschat, renbäddat, tagit fotbad. Och ja! Jag mår ganska bra under mitt täcke! Nu ska jag skratta åt folk i wipeout :) Hoppas verkligen på fint väder imorgon!

PRECIS VAKNAT. NU NALKAS JOBB IGEN.

Usch vad drygt det känns! Hostar som bara den också. Vill stanna hemma och sova några timmar till, mysa. Och sedan se hockeyn ikväll. Men nej! Nu ska jag jobba ända till halv 10. Och har jag tur så hinner jag se slutet på hockeyn. Är i alla fall glad att jag har bil så jag kan fara hem direkt när jag slutar, och speciellt om jag får gå lite tidigare. HEHE.


EMIL SOPADE. OSKAR DISKADE. JAG OCH NATHALIE LEKTE. DOM ANDRA JOBBADE. TYP.

- Om jag är trött? Har varit vaken snart 24 timmar och jobbat hela tiden så. Gissa!
- Jag och Nathalie höll låda ikväll. Och allt vad det innebär HEHE.(Sång, Dans, Flum)
- Emil sopade och Oskar diskade!!
- Maskindiskmedel är bra!
- Dom vita tröjorna är nu historia. Inga mer fettfläckar!
- Emil serverade hamburgare istället för parisare. Bra gjort?
- Kristoffer skickar snuskiga sms!
- Jag ägde Oskar i matte. Ni som känner Oskar fattar!
- Premiär på Logen burgarna!
- Nu ska jag sova! Jobb imorgon kl 13.00 igen..






PREMIÄR = SOMMAR BEVIS!


SOM EN SAGA. DU HAR FÅTT MIG ATT TRO PÅ ÖDET. MAN BLIR RÖRD TILL TÅRARNA. SOM EN FILM!

Måste bara dela med mig av något underbart jag fick höra idag! LÄS
En tant berättade sitt livs kärleks historia för mig idag. Hon berättade att vid 15års ålder var hon tillsammans med en kille i 2½ år. Tills dom bestämde sig för att ta en paus på 2månader. Under den tiden så träffade hon mannen som hon senare gifte sig med. Men 1996 så dog hennes man och några månader senare ringde hennes ungdoms kärlek. Även hans fru hade dött och han ville åter träffa sin gamla kärlek. Dom blev kära igen. Som på nytt. Som när dom var små. Allting var prefekt. Till oktober 2009 då han lämnade världen och gick bort. Sedan dess har denna dam haft ett tyngre liv. Hon var sedan innan alltid frisk och pigg. Men när hennes ungdoms kärlek gick bort så har hon blivit sjuk i princip hela tiden. Hon ramlar och slå sig. Som hon själv sa "Det är nog meningen att jag ska följa med honom"
Hur gulligt? Hon grät under tiden hon berättade historien också. Jag med! Var så himla fint att det var svårt att hålla tårarna inne. Som på film skulle jag säga! Vad säger du?


MELLANLANDAR I MIN SÄNG. SNART ÄR DET FULL FART IGEN. FULL FART!

Och då menar jag fullfart. Eftersom jag nyss körde förbi borgen och såg hur mycket husvagnar det var där. Ojoj. Såg inte ens alla dessutom. Mycket gömmer sig bakom hörnet ska ni veta. Känner att det kommer bli en kväll med fullfart. Och jag kommer garanterat vara väldigt trött också. Så hur kvällen slutar får ödet avgöra. Ris eller ros. Ingen vet. Började i alla fall jobba 7 imorse. Men dagen gick fort så det var skönt! Slutade två och då nalkades fotboll. Oj så varmt det är ute! Men nu ska vi inte klaga! Så länge som man väntat på det här! Underbart!
Det här är ungefär en 3del(?) av husvagns platserna på logen. (Gammalbild)

JASÅ DU HAR HELG? INTE JAG!

Helgens jobb
Lördag: 7-14 ger.4 / 19-02 Logen
Söndag: 13-21.30 ger.4
Trevlig helg folket! Nu säger jag godnatt så jag orkar med morgon dagen. Lär bli jobbigt eftersom jag fortfarande känner mig döende pga. sjukdom. Men när den här helgen är över så kommer livet kännas lättare! Hoppas jag!


SITTER OCH KOLLAR GAMLA BILDER. TÄNK ATT JAG VARIT SÅ HÄR BLOND!?


HAR SETT PÅ FILM OCH SOVIT HELA DAGEN. NU SKA JAG NJUTA AV SOLEN ETT TAG I ALLA FALL.


EN, TVÅ, EXPLODERA! - I PROTEST RYCKS VI ALLA MED! ELLER?


Rasistiskt att sjunga nationalsången
på skolor? KOM IGEN! Sen när? 


IDAG KRYPER JAG MELLAN SÄNGEN OCH DUSCHEN.

Värt att jag la ner jätte mycket tid på att plugga igår. Är verkligen jätte sjuk nu. Tar mig inte upp ur sängen (tackar gudarna för bär bara datorer). Ont i hela kroppen, huvudet, halsen, snorig. Så blir inget prov för mig idag. Ligger nog i sängen hela dagen. Eller jag hoppas att jag tar mig ut i solen ett tag i alla fall. Om det ens är sol idag? Jag har ingen aning. Hoppas det i alla fall. Jaha! Ska se lite film nu och göra allt som står i min makt för att bli frisk igen! Har en lång arbetshelg framför mig..

NU GER JAG UPP OCH LÅTER ÖDET AVGÖRA.

Kan inte ens dricka vatten utan en nära döden upplevelse. Helt igen täppt i näsan. Verkligen helt! Provet imorgon får gå som det går. Hur mycket jag än pluggar så får jag inte in något alls i huvudet. Vill bara ha friheten nu!! Orkar inte mer plugg. Spola fram tiden en månad någon? Kan det var så mycket begärt? GODNATT


JAG ORKAR INTE. GER NÄSTAN UPP SNART. INTE BRA!

Som sagt. Satt ute i solen och läste. Gick faktiskt bättre då! Sedan tog jag en promenad med mamma vilket var väldigt skönt. Har duschat och nyss avnjutit ett fotbad! Väldigt skönt. Då var det bara två saker som förstör mitt liv just nu. 1. Plugget. 2. Sjukdomen. Sen att mamma när vi är ute och går lyckas klämma ur sig att "om 1 vecka och 25 minuter far jag och pappa till Turkiet" JAHA! Gjorde ju verkligen inte saken bättre. Avundsjuk? Kan man säga! Vem är inte?
Jag skulle kunna somna nu på direkten. Men nej. Ska ju dejta min naturkunskaps bok. Inte så snällt att somna i från kanske? Lär nog göra det i vilket fall.


FORTSÄTTER MITT LÄSANDE UTE I KVÄLLSSOLEN. DEN SER LOCKANDE UT.

BILD FRÅN GOOGLE. SOLEN HÄR UTANFÖR ÄR STARKARE. 
JA! NI FÖRSTÅR ATT JAG INTE VILL SITTA INNE?
PÅ MED HALSDUKEN SÅ KÖR VI!

EGENTLIGEN ÄR DET GANSKA NICE! 2 VECKOR GÅR JU ÄNDÅ FORT?

Om två veckor är praktiken slut. Då är det bara fest, fest och fest! Hur bra låter det inte? Hur bra som helst skulle jag säga! Vill egentligen inte skriva något positivt idag eftersom jag är på sämst humör och sjuk. Men jag bjuder ändå på lite glädje! Kan inte hålla mig. HEHE. Nej tillbaka till helvetet. Måste plugga!


KÄNNER MIG DÖD OCH FRAMTIDEN KÄNNS LÅNGT BORTA.

Vad att göra? Ligger just nu under täcket och lyssnar på musik, skulle helst göra det hela kvällen och sova lite. Orkar verkligen inte plugga:( Men tänk om en månad. Om en månad. Så är det klart. Då tar jag studenten och är fri som en fågel. Typ. Men det känns så himla långt borta ändå. Bara tanken av Rixfm festivalen, Yran, Balen, Täftefestivalen, Studenten, Stadsfesten, Trästock. Det är några saker jag verkligen ser framemot. Men det känns i nuläget som att den tiden aldrig kommer. Men samtidigt så rusar tiden bara iväg. Konstigt? Ge mig sommar och alla trevlig heter nu! Tack. Vill ha tillbaka energin, styrkan och glädjen igen!
Negativ tjej? Japp. Är bara en sån dag idag. Och det suger!

ORKAR INTE ATT ALLT ÄR SUPER SEN BLIR DET SKIT PGA. SJUKDOM OCH CPSKOLA!

Är verkligen inte pigg någonstans idag. Var ändå och jobbade, men usch så sliten jag känner mig. Måste plugga hela kvällen också. Ledig imorgon. Eller inte. Måste till skolan och göra prov. Men är helt seg i huvudet, förkyld och ont i halsen. Usch! Inte trevligt någonstans. I alla fall! Ikväll sitter jag och snorar över naturkunskaps boken och lär mig troligtvis ingenting pga. att jag är seg i huvudet som sagt. Missar även ett kalas. Fan för livet just nu.
Ps. Östra suger, börja aldrig där! Ds.
Man måste få vara negativ ibland!

MEN OM JAG VILL TRO DÅ?

Idas Sommarvisa

Godnatt!

VARFÖR GÖRA DET SOM ÄR FEL NÄR MAN VET VAD SOM ÄR RÄTT?

Gissa hur mycket jag har pluggat idag? HEHE :( Kände mig i alla fall lite bättre fram mot kvällen så drog och spelade lite brännboll sen på fysträningen, fick dock ge upp ganska snabbt för halsen svek. Så körde lite annan styrka med skadade silver Sara istället:) Ikväll har jag även sett hockeyn, skön vinst med 10-3 inte illa. Nu taggar vi VM:) Såg precis "Anna Anka söker assistent" ni som sett det, håll med mig om att Magnus borde skjutas, tål inte personer som han, tror att han är bäst på allt. Usch! Kom ner på jorden människa! Imorgon blir det jobb för fulla muggar. Sedan måste jag verkligen plugga. På fredag nalkas det prov. Jag taggar i alla fall att jobba på lördag. Logen premiär, kanske inte så taggat att jobba 19-02 för skit pengar, men det är oftast roligt och framför allt! Bevis på att sommaren kommer smygandes, hade hellre sett den komma med stora steg. Men vad att göra?


SWEET DREAMS ARE MADE OF THIS! (SUMMER!)

Bulgarien 2009
Yran 2009Yran 2009Yran 2009
Bulgarien 2009Bulgarien 2009Bulgarien 2009
Bulgarien 2009Bulgarien 2009Bulgarien 2009
Bulgarien 2009Bulgarien 2009Sthlm 2009
Sthlm 2009Sthlm 2009Sthlm 2009Sthlm 2009

SJUKANMÄLD. PLUGG OCH TE.

Ont i halsen, börjar krypa upp mot huvudet. Vill inte bli sjukare så sjukanmälde mig nyss så nu får jag jobba på att bli frisk istället! Te muggen i högsta hugg kan jag lova! Naturkunskaps boken också för den delen! Ska försöka skriva ett lite roligare inlägg sen! Nu: Plugg. Typ.


FLER NYHETER! SER GOTT UT?


ONT I HALSEN. JOBB ELLER BLI HELT FRISK? DET ÄR FRÅGAN.

Nu ska jag se det allra sista avsnittet av Andra Avenyn :( Vill ha mer!


JAG SÄGER GODNATT OCH HOPPAS ATT JAG INTE BLIR SJUK.

Ont i halsen. Känner hur det kryper sig upp mot öronen. Mamma hade också ont i halsen. NEJ! Jag vill inte bli sjuk. Hoppas verkligen att det har släppt när jag vaknar imorgon. Har jätte torra läppar också. Så nu gör jag det visa andra gör på lördagskvällarna, kletar in läpparna i vit smörja. Jag talar naturligtvis om fjortis världen och idumin salva. Trodde du något annat eller? Nu ska jag fundera över morgondagen (om jag ens är frisk då?). Lyssna på Melissa Horn och lägga mig i sängen. Den ser oerhört lockande ut!
Jag smyg startar
lite och säger SKÅL!
35 dagar kvar hehe


ÄLSKAR LIVET OCH ALLT VAD DET HAR ATT ERBJUDA. SAMTIDIGT KÄNNS DET JOBBIGT.

Orkar inte när man skriver ett inlägg, sen är allt bara borta. Men vad gör det om hundra år? Har i alla fall pluggat lite ikväll, även joggat. Dock sprang jag längre än vad jag pluggade. Och duschade längst hehe.
Beslutsångest! Kanske inte det ovanligaste ordet i min värld? Men nu har jag det igen. Ska jag jobba dag imorgon istället för kväll? Gillar inte att jobba kväll 1.Jobbigt att komma hem så sent. 2.Missar träningen. 3.Missar hockeyn. 4.Måste ändå upp tidigt. Jaja, Vi får se hur jag gör. Ingen vet! Än så länge i alla fall.


NÄR DET "MINDRE VIKTIGA" TAR ÖVER DET JÄTTE VIKTIGA.

Borde verkligen plugga just nu. Ska till skolan och göra Naturkunskaps prov på fredag. Det som jag egentligen skulle göra för en månad sen men inte gjorde (pga. körkortet). Men såklart blir allt annat så mycket intressantare. Till exempel att räkna ner dagar till friheten flera gånger om för att vara säker på samma slutresultat. Titta på en kläder i just detta nu istället för en annan dag. Skriva ett sjukt onödigt blogg inlägg? Nej! Nu ska jag plugga. Typ. Kanske fara ut och springa istället? NEJ PLUGG! Hejdå :(

TANKAR. FUNDERINGAR. ÖVRIGT.

Sitter och funderar på hur framtiden skall se ut. Och nu snackar vi långt fram i tiden! Var nämligen på en så kallad "sångstund" idag med det äldre folket. Nu förtiden sitter och dom och sjunger Gud och Jesus låtar ihop. Vad ska vi sjunga när vi bli gamla? "Baby are you down, down, down.." Eller " I make some good girls go bad" Vad tror ni? Det vore något va? Eller?
Sen undrar jag även hur man kan vara så "smart" att stjäla en firma bil med logga och allt utanför ett företag som är utrustad med övervaknings kameror även ute, klockan 14 på dagen mitt i veckan. Tänk er att det hänger mycket folk på det företaget den tiden. Seriöst! Fan poäng till snubben som stal bilen. Bra jobbat! Men kanske inte så smart? Men ägaren till bilen var mindre smart.. lämna nycklarna i? VK. Om ni undrar varför jag har mer information än VK så är det pga. att det var jag som snodde bilen. Hehe Nej min pappa jobbar på företaget.
Blev helt plötsligt väldigt sugen på godis när jag snubblade in på blogg.se och fick se den här bilden. Gott?

x Mörk choklad med jordgubb
x Ljus choklad med jordgubb
x Vit choklad med smultron
x Rosafärgad vit choklad med smultron


LÅT OSS TA VARANDRA I HANDEN, LÅT BLODET FLÖDA, SAMT PULSEN SLÅ.

Skönt att jobba dag och komma hem i rimlig tid! Funderar starkt på att fara ut och springa, men har inte så mycket ork. Ikväll ska jag plugga. Typ. Inte så mycket ork till det heller. Men vad har jag för val? Inte mycket kvar nu sen är det slut. Finito. The end. Aldrig mer.
Har ni tråkigt? Inte länge till! Kolla in det här klippet (tryck), sploa fram till 2.30 och njut av att denne man bjuder på sig själv! Eller nått hehe.
Min handledare erbjöd mig att jobba dag imorgon istället för kväll. Ja tack! Synd bara att jag har tandläkar tid på morgonen. Får se hur jag gör. Om jag jobbar dag så hinner jag ju till och med träna på kvällen, cirkelträning. Ja tack!:)


VIAGRA ÄR BRA FÖR HJÄRTAT! ELLER? JAHA WARAN KANSKE DET HETER.

Höjdpunkten på den här dagen förutom den bra starten i solen var helt klart lunch dejten med flickorna! HEHE vi satt och försökte minnas roliga citat som folk har bjudit på under dom här tre åren vi haft tillsammans på gymnasiet. Eftersom att vi har tänkt dela med oss av några citat på våra lakan som ska sitta på student flaket. Kan säga att det bjudits på en hel del dumma kommentarer genom åren hehe.
Det här är det absolut drygaste jag vet, komma hem sent på kvällen sen ska man upp tidigt igen och jobba dagen efter, och inte nog med det. Jag jobbar varannan dag dag i veckan och varannan kväll. KUL. Men jag har frivilligt tänkt göra den här veckan till den drygaste. Jobba varje dag. Men istället få lång helg nästa helg då mamma och pappa är utomlands. Känns lite mer lockande så jag tror jag kör på den om det går för sig:)
Nu ska jag drömma om allt var livet har att erbjuda. Juste. Jag tänker på sommaren som komma skall:) Bjuder även på några tårar såhär på kvällskvisten. Titta och sörj, grina, le! Eller nått. PUSS


SOLEN I ÖGONEN. LIVET ÄR UNDERBART. SNART!

Dagen började med att jag låg i sängen i 2 timmar bara för att ligga, sedan gjorde jag pannkakor som jag precis har avnjutit med solen i ögonen på altanen :) Hehe. Sitter fortfarande i solen men nu med en kaffe och Melissa Horn! Har verkligen super mycket sommarkänsla nu! Synd bara att det blåser kallt. Men snart gott folk, så är sommaren här. Det enda som känns drygt nu är att jag ska och jobba snart.. Finns det något värre än att jobba gratis? Jävla praktik.. PUSS


DINA ÖGON ÄR STJÄRNOR FRÅN KLARAST RYMD, OCH MJUKA BLANKA LÄPPAR FORMAR KÄRLEKENS KYSS.

Sover några timmar längre imorgon. Jobbar kväll, känns jobbigt men jag får stå ut med det. Ska ärligt säga att jag drömde om sommaren i natt, det var brännbollsyran, vi hade hela sommaren framför oss. Det var underbart. Nu fortsätter jag där jag slutade.
Säger godnatt med en bild från brännbollsyran 2009. Det var lördag dagtid. Ni vet. Då man vaknar med en rejäl baksmälla och ska börja inta alkohol igen någon timma senare. Man har kvällen innan stukat handleden utan anledning(?).
Det är jätte varmt ute och man vill helst sitta i
skuggan (som inte syns på flera hundra meters avstånd) för att inte brinna upp,
livet känns jobbigt. Men ändå är det helt j*vla underbart! :)



DU ÄR STOR OCH STARK OCH SNYGG HOS DIG SÅ ÄR JAG TRYGG (FÅR JAG BLI DIN?)

OCH MUSKLERNA I DIN FASTA STJÄRT FÅR MITT BLOD ATT STRÖMMA TILL (HEHE?)

MJUKISARNA ÄR PÅ, FILMEN HAR BÖRJAT, DET GODA STÅR PÅ BORDET. NU SAKNAS BARA DU!

"Good luck Chuck"  rullar på tvn. Chips, morötter och dipp står på bordet. Älska söndagar! 



DET FINNS SÅ MYCKET MÅSTEN ATT VARA BRA PÅ DET MAN KAN.

TACK TILL MELISSA HORN! 
Sen en tid tillbaka har jag varit trött 
Försökt att vara allt på samma gång 
Så mycket man kan göra och borde och vill

Mitt i allt så ska man räcka till 
Sen en tid tillbaka har jag varit tom 
Och försökt att hitta spår som leder rätt 
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan

Och mitt i allt så ska man vara sann 
Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler 
Och samlat damm på min gitarr 
För allting jag skriver blir ändå för kort 
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Sen en tid tillbaka har jag varit tyst 
Och försökt att känna efter hur det känns 
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van 
Men jag har tröttnat på att vara likadan
Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag 
Och försökt att vara nån till lags 
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är
Och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler 
Och samlat damm på min gitarr 
För allting jag skriver det blir ändå för kort 
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort
Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär 
Och insett att jag måste börja om 
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där 
Men snart ska jag hitta den jag är
Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya kläder
Och samlat damm på min gitarr 
Men i vad jag än tar på mig känner jag mig alltför kort 
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

JAG HAR VÄRLDENS SÖTASTE MORMOR OCH LILLEBROR.

Har tillbringat hela eftermiddagen på strömpilen med mormor och Emil:) Vi har både shoppat, fikat och haft allmänt mysigt:) Fick med mig lite saker hem, bland annat en kavaj, topp och en kjol :) Kom hem lagom till hockeyn, så sitter och ser det just nu:) Sedan blir det god middag och kanske fotbolls tittande ikväll eftersom att Andreas har match. Hehe


JAG VILL KOMMA NÄRA DIG OCH JAG SKA GÖRA DET EN DAG! FÖR VARJE GÅNG JAG SER DIG ÄR DET SOM OM ALLTING STANNAR TILL.

Godnatt!

HEHE BJUDER PÅ NÅGRA TILL! SKÖN..T





HAHAH - HA! SKADE GLÄDJE ÄR DEN ENDA SANNA GLÄDJEN!

http://www.idiot.se/2006/03/16/grundlurad/
http://www.idiot.se/2010/04/27/skedtricket/#comments
http://www.idiot.se/2010/04/14/anonym/#comments
http://www.youtube.com/watch?v=Pn4oJxa7Ivk
http://www.youtube.com/watch?v=1cjTTNMn1OY


SEG OCH TRÅKIG KVÄLL, MEN ACK SÅ SKÖNT!

Började med att jag och S inte klev upp förrän halv 4 då det nalkades hockey. Förflyttade mig till soffan och där är jag fortfarande. Grattis till tvn som har lyckats klämma in några bra filmer en kväll som denna, började med "Ciao Bella" och sedan "Nanny diaries". Den sist nämnda är värd att se, verkligen! Har även sett "Jakten på Julia" och ja, målat om naglarna 3 gånger för att jag inte haft så mycket annat att göra hehe. Sitter just nu och väntar på att Mor och Far ska komma hem, i hopp om att jag ska lyckas övertala mamma att göra mig sällskap på en shopping runda imorgon hehe.


IDAG LIGGER VI HELA DAGEN OCH TAGGAR HOCKEY.



ANTON BLEV LERIG. BEVIS KOMMER IMORGON

Lyckad kväll men ändå inte. HEHE imorgon kommer bilder! Sofia sover redan. Ska också sova nu! PUSS

RSS 2.0