101130

Ska snart fortsätta på städningen jag började med igår sedan blir det mat hos mormor! Love it! Sedan jobb, vilket jag också älskar idag. Eftersom att jag då är ledig på torsdag istället och får längre helg (julklappsshopping?):D Imorgon ska jag äntligen göra det jag länge velat, vad? HEHE. Det får ni se imorgon kväll, eftersom jag jobbar direkt efter. SEN HAR JAG HELG! Nu leta en snygg nyårsklänning? Städa sedan hälsa på mormor! PUSS!

Ps. Det är första december imorgon...SHIT! och juste. Om exakt en månad fyller jag år och jag är ledig kring nyår så det finns tid för hemavan! NICE Ds.


så där blond var jag förra nyår! shit alltså.


STÖK

Har påbörjat en storstädning av mitt rum samt julpyntat lite smått, GILLARE. Bara det värsta kvar nu.. en proppfull bokhylla. Men det får vänta tills imorgon! Nu: Jobb!


Vill har sommar!!!

ADVENT NUMMER 1

Då var även denna helg över. Men vad gör det då man bara har 3arbetskvällar kvar till nästa? Fredagen bjöd på bastu och idolmys i Sävar. Lördagen bjöd på jobb, pepparkakor, russin och glögg. Sedan en sen middag hemma hos morbror! Söndagen har bjudit på match och 3poäng, jobb och även tårta! Och eftersom klockan nu är efter 12 vill jag gratulera min käre storebror på bemärkelsedagen!

Första advent?? Vad händer med tiden? Måste julpynta mitt rum i veckan. För mig räcker det inte med en julstjärna i fönstret. Nejnej, ska det va så ska det!

ÄLSKAR att nyår förhoppningsvis kommer tillbringas i hemavan! NICE!



Blogg.se spelar ett spratt med mig... Kan varken lägga upp bilder eller klipp... Riggat?

"JAG ÄR HELLRE FRISK OCH RIK ÄN SJUK OCH FATTIG"


du är min bästa!!



LÖNING

Jobb idag igen.. MEN imorgon är jag ledig!!:) Kanske blir det att fara till Sävar och måla med Soffan, hehe. Förövrigt så längtar jag suuuper mycket till Sofia tar studenten!! Då drar vi! Typ.

Men just nu vill jag bara fara utomlands. Frågan är inte om utan NÄR?
Bulgarien 2009


åhh

Hade mer än gärna haft en slapp dag med film och mys. Men icket, jobbar ikväll. Jobbar, som alla andra dagar hela den här veckan förrutom på fredag.. Fel vecka att ha långvecka känner jag. Längtar super mycket till nästa vecka då det blir kortvecka!! Börjar bli lite less på jobb nu.. Måste kanske tänka över livet, för just nu är det väldigt tråkigt. MEN man ska ju vara glad att man lever, har jobb, familj och vänner! men man vore ju inte människa om man inte klagade.


HAHAHAHA!!!

Av någon konstig anledning går klippet inte att ladda upp här på bloggen.
Men här är länken: http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article8135182.ab

Ni måste se hela, spec. slutet! SÅ KLOCKREN!!

INNEBANDY, INNEBANDY, INNEBANDY, HOCKEY.

Där har ni min dag. Först brödernas match klockan 11 som varade i över 2½timme, mycket krångel som ni kanske förstår. Men det blev vinnst iaf:) Sedan lillebrors match som slutade oavgjort. Sen följde jag med till Sävar för att se Lukas match som slutade med vinnst, synd bara att kungen själv inte fick göra något mål "fluxxon blev lite frustrerad". Sedan den där jäkla hockeyn. HATA SÖREN! Den som inte ser att den här pucken är inne, är lika sär som Sören själv..



Förövrigt så är ju sjukt okry. Börjar 7 imorgon och det känns inte okej. Dags att sova, kommer dock inte kuna andas för att jag är så förkyld. Men vi ser väll om jag överlever! HEJ

jag siktar mot toppen så långt jag kan nå!!!

Min första tanke imorse var "jaha, det är så här det känns när vanligt folk är sjuk". Aldrig får man vara frisk. Men som tur är så är halsmandlarna på sin plats den här gången!

Men att jag är sjuk hindrade mig inte från att spela match. Eftersom det var vi och ett lag till i serien som var obesegrade. Men kan nu meddela att vi är ensama på den fronten! NICE!

Annars har min dag bestått av massvis med powenaps. SKÖN. Sitter och ser på "så mycket bättre" nu. SÅ BRA!!

SÅ BRA LÅT!! Och hur snygg är hon inte???

USCH!

NEJ! Jag har inte färgat håret idag eftersom jag försov mig och missade min tid... attans. Har även jobbat ikväll. Tror att ett magsår smyger sig på. Kommer bli ett hvete att jobba imorgon.. 19patienter på 2timmar.. Ännu jobbigare att det är klockan 7 på morgonen. herregud. Kommer inte kuna somna ikväll bara därför.. JAJA! Helgen väntar och jag gillare! Fast. VAD HÄNDER I HELGEN? Match på lördag annars inget planerat. ÖPPEN FÖR FÖRSLAG! Hoppas ni får en bättre dag än vad jag kommer ha imorgon!!

Bulgarien 2009
Skulle va nice med en utomlandsresa och känna "lugnet"


P.S. I LOVE YOU


NO HANDS

Dagen började med att jag bokade tid hos Jazza på torsdag för att färga håret. TIPS? Sedan blev det en promenad med hunden då jag mötte upp Sandra, Philip och Leo. Leo satt som en uppstoppad (jag vet inte vad) i sin pulka. Medans Philip tyckte det var skit fränt då jag slirade runt honom på hans bob. Började med att han höll jätte hårt i ratten. Tills att han körde med en hand och sedan med inga händer. Hur tror ni detta slutade? JO han fick helt plötsligt för sig att ställa sig upp mitt i en sladd för att vara lite cool. Tror ni han ramlar av och får boben över sig? Svar ja! Min tanke var "f*n nu börjar han grina" Men så var inte fallet. Grabben tyckte det var jätte roligt och började asgarva. Sedan har kvällen även bjudit på kalas för Ulrika:)

Om drygt 6 timmar ska jag upp och jobba ett 15timmars pass. OJOBBIGT! HADE

SMYGREKLAM

Nu äntligen finns Jazza på salong BLABLABLA i UP2-gallerian. Hela första veckan kommer hon att erbjuda GRATIS KLIPPNING, (ink.schamponering & styling) Tis-Fre 10.00-18.00. Lör 10.00-16.00
Boka på: 090-778844 (Jasmine Roukachi)

Tummen upp om ni frågar mig!! Gratis är gott!


Måndag = ny vecka.

Känns sjukt bra att börja veckan med 2 lediga dagar! hehe. Har dock inte gjort så mycket vettigt idag. Men hoppas att morgondagen bjuder på trevligheter! Ska bara försöka locka med mig Glennan så blir det där awesome:) Kvällen bjuder på träning och det känns nice!

typiskt

Jag saknar er! Och jag har bara mig själv att skylla. Jag backade. Jag ångrar mig. Förlåt!? Jag vill att det ska bli som förr. Fast bättre! Godnatt


TÄFTEÅ IK

Går kvällen var awesome! Först massa folk hemma hos oss.. (okej, det var inte så kul för alla skrek i munnen på varandra) Sedan for tråkmalin och jobbade (jävligt snabbt) sedan kortspel med Joss, Sara och Uffe. Och sen singstar på det! Och självklart årsfesten! Otroligt roligt att dansa med dom som KAN och till ett liveband som körde nice musik! Och träffa kompisars föräldrar som man inte sett på år och dagar! Kan säga att jag hörde kommentaren "men gud vad stor du har blivit" mer än en gång igår.. hehe. Men jag tackar i alla fall för en nice kväll och jag kan inte säga mer än att täfteå levererar!

har tyvärr inga bilder..


NÅGON SA FEST!?

Har precis jobbat. Nu bär det av mot Joss och Sara sedan gör vi årsfesten osäker! Sägs att Täfteå IK fyller 60år och att jag ska festa men mamma, pappa och deras vänner. Gillar läget! Hehe. Och framför allt! Gillat vinet! HADE


-


Varför blir man bombad av tankar just när man ska sova?
Ska i alla fall göra ett försök till att sova nu.
En shoppingdag med mamma och mormor väntar.


HEEEJ

Hur ska man förklara den här matchen då..? 2minuter sen 2+10 på mig. YES! Skämtar inte! Jag älskade det! Bryr mig inte ett piss att vi fölorade för vi viste redan innan att dom var det bättre laget. Men hej gråa! Vi fick knappt ett ända frislag med oss, inte ens ett mål. Alla förutom dommarn kan intyga att min boll var minst 5cm inne i målet. Men vad att göra? Bara skratta åt saken och gå vidare! Sen måste man bara gilla min och lottas taktik "vi tar en 5minutare var nästa byte, det är värt det, bara döda" På ett sätt lyckades vi eftersom Lotta fick en tvåa och jag 2+10 i samma avblåsning.. dock kan det ju diskuteras.. som allt annat i matchen.. Men låter mig klargöra! Jag är inte "sur" för att vi förlorade. Jag är "sur" för att dommaren inte gav oss en chans att visa vad vi går för. Så jag säger bara grattis till vindeln och lycka till nästa match! (DM för den som missat) Just därför bryr jag mig ännu mindre om matchen. HAHA hejdåhejdå


GAMEDAY

Det första som hände imorse när jag skulle resa mig från sängen var att jag ramlade ihop.. Så stabila känns mina vader idag.. Har ändå lyckats mig ut på en promenad och hoppas verkligen på att jag kan spela ikväll!

Första stoppet på promenaden blev hos morbror där även kusinen var med sina småbarn. Så där blev det lite leeek. Sedan stopp hos Mormor och massa snack! Och när jag kom hem och skulle hämta posten så stod två grannbarn där. Väldigt pratglada må jag säga! Glömde jag säga att jag även gick med en flicka halva vägen runt byn också? Och att hälften av alla barn jag träffat idag valde att kalla mig vuxen och gammal...


101111

Imorgon(idag) är jag återigen ledig. Har stora planer på vad jag ska hitta på. Får se hur mycket som blir gjort. Men om pappa är sjuk eller inte spelar ganska stor roll. Ibland (väldigt ofta) är man för oteknisk för att klara sig själv. höhö. Sen hoppas ju mamma på att jag ska damsuga hela huset också. Sen blir det "givetvis" match på kvällen. Eller just.. får se om jag tar mig någonstans överhuvudtaget med mina vader. HADE


LÄGET BLOGGEN?

Lördag: Drog på krogen nykter.. Första och sista gången!! Men gillade ändå att det var afterski!?








Söndag: Gameday och åter 3poäng! Samt tigerbalsam som inte ville lämna min kropp..


Måndag: En bil som inte ville starta, resten av dagen har jag förträngt.. tack och lov.

Tisdag: 3 timmar sömn, jobb 7-22 och sedan en timmes gym på det.. YES!

Onsdag: LEDIG! Började dagen med att skotta snö. GRYMT mycket snö. Fick en riktigt härligt julkänsla när jag tittade ut genom fönstret imorse. Känslan försvann när jag blev tvungen att skotta bort allt för att få in bilen i garaget så pappa kunde laga den. NU ÄR DET GJORT i alla fall. Dock kan jag typ inte gå idag. Insåg igår på gymmet att mina vader inte är lika fasta som för någon månad sen, körde sten hårt och ja.. där är jag nu. Gameday imorgon, får se hur det går! hehe. Hade mest av allt tillbringat den här kvällen i vattnet för att simma ett pass, men alla bangar så får se vad kvällen erbjuder. Tack för mig:)

Ps. FÖRLÅT Ida att jag inte kunde träffa dig idag när du kom till Umeå:( Bättre lycka nästa gång! Ds.

FREDAGSMYS

Tacos, Idol, kladdkaka, och nu mer idol! Ryktas om att kvällen imorgon inte blir lika lugn?


ALLTING KOMMER LÖSAS OCH BLI BÄTTRE IGEN..

YES! Börjar få koll på mitt dygn igen! Skyller på att jag varit sjuk.. Men nu ser det ljust ut! Somnade dock i soffan.. Vaknade 3grr av att pudding stod och skrattade åt mig.. Vad som händer ikväll återstår att se. Är lite taggad på fest men ändå inte!? Vi se väll!

Inte nog med det. Fick veta nu att min kusin ska flytta till sthlm(?) och plugga (viste jag redan egentligen) Men det bästa med allt är jag kanske hyr hennes lgh i andra hand!? NICE. Mitt i centrala stan och hyran är att hurra över! Men det är inte förräns i januari så får se hur det blir med den saken. Borde egentligen ta tag i livet och flytta typ, nu? Men jag gillar att bo hemma, hehe.

Förövrigt så hittade jag massa studentbilden igår på mammas dator som jag inte har sett. Har bara en sak att säga! JAG SAKNAR ER! OCH DEN DAGEN!






VECKANS BABE


Grattis Emil!


Emil och jag!



Pudding och lillen


ALLTING FÖLJER SAMMA MÖSTER... blablabla

Vill att det ska hända något nu!! Älskar livet och allt vad det innebär. Borde egentligen inte klaga. Men vill bara att det ska hända något!! Något annorlunda, något spännande, något som höjer adrenalinet till skyarna!:) Tack på förhand till den som kommer på något?? .. Det förra inlägget handlade om skulle inte skada ..


Ps. den där hårfärgen vill jag typ ha igen!? OCH längden! Ds.

ÄRLIGT.. SERIÖST! KOM IGEN


BLÄ

Ny penicillinkur påbörjad, undra hur många kurer jag har ätit i år... Men nu fick jag någon pc jag aldrig provat förr så.. bättre lycka denna gång? Dock så har jag fått utslag under ögonen och är även blå där?? Hur? Brukar få utslag vid hakan i vanliga fall när jag är sjuk, men ögonen?

Imorgon är jag i alla fall ledig och om jag orkar så MÅSTE jag verkligen städa mitt rum! Får se hur det går.. Nu ska jag mysa framför tvn! HADE


ny månad.. IGEN?

Hänger verkligen inte med i svängarna. Tiden går så fruktansvärt fort nu alltså.. Och gissa vad. Jo mina halsmadlar lever sitt eget liv.. IGEN. Har haft ett helvete med dom hela sommaren och nu börjas det igen. Ska försöka kämpa mig igenom jobbet i veckan så gått det går i alla fall. Och hur bra är det inte att jag börjar jobba klockan 15 idag och LÄR smita in hos en läkare och be om penicillin?

megafonen_halloween2-24

RSS 2.0