KÖRKORT!

Lätt den längsta dagen i mitt liv!! Men nu är körkortet fixat, så oerhört skönt :D Hade teorin kl10 imorse och uppkörningen 14.45, ni kanske förstår att timmarna där emellan vad ganska långa? Men åt en lunch med pappa på stan så det var mys :)
När jag kom hem så hade pappa lagat spagetti och köttfärssås min favorit! Sen träffade jag även Elin innan jag tog bussen hem från stan så nu har jag även fått hem min studentmössa :D Livet äger!
Vad mer? Jo, det är lov nu :) puss på allt! Fest imorn, over and out! Det taggar vi också :)


Planerna utökas och det gillar vi!

Plugg, plugg och mera plugg, så har min dag sett ut, och så kommer den se ut imorgon också, och dagen efter det, och dagen efter det, och.. nej! haha, men när jag är klar avslöjas inte :) Just nu läggs all tid på teorin :) Har naturkunskap prov imorgon men blir ingen skola för mig, får göra provet någon annan dag istället. Ska istället pallra mig till körskolan och plugga sönder och sedan ha körlektion :) Och juste.. undra vem som har lov redan nu? Jo juste, jag :) Dock känns det inte som lov eftersom jag fortfarande har massa plugg, men det kommer :)
Nu har vi ännu mer planer för i sommar :) Allt vad jag skrev igår som är helt underbart och nu taggar vi även trästock :) Blir nog as nice! Sedan i höst så har jag och Elin planerat att vi ska fara och hälsa på Malin, vart hon nu bor? Den jäveln ska lämna oss och flytta till Kristinehamn, i alla fall för sommaren, sen kanske hon rör sig mot Sthlm eller nått liknande. Ja vi får se vart hon hamnar helt enkelt :) Men där hon hamnar, dit far vi i höst och hälsar på :)
Nu ska jag läsa lite mer teori och troligtvis somna med boken på huvudet.. 


vill dö, men är as taggad på livet!

Jag är så less på plugga nu, har lagt ner all tid på körkorts teorin, när ska jag hinna plugga naturkunskap då? Funderar på att strejka sömn i några dygn, men tror jag passar den. På något sätt ska jag nog lösa detta! Och jag som har ätit voltaren i en vecka nu för att jag hade så ont i ryggen, slutade äta idag och smärtan kom tillbaka och är värre än tidigare! Och Skellefteå förlorade ikväll också, okej dom spelade oerhört dåligt så, vi får hoppas för allt i världen att dom vinner på tisdag för då är det vinna eller försvinna! Och i natt så ställde vi om klockan till sommartid, när man vaknar så snöar det, taggat? Nej fan livet är hårt, vill dö!
Eller inte :D Livet äger! På onsdag eftermiddag är jag fri! På sätt och vis i alla fall :) Upp laddningen för sommaren har börjat också! Det gillar vi starkt :) Vill plocka fram mina bikinis nu, nu, nu!! Vill vandra runt bland allt taggat och berusat folk på yran, täftefestivalen, stadsfesten med mera. Jag vill höra alla glada människor som skriker för sitt liv att "vi har tagit studenten". Jag vill kliva upp ur sängen en ledig morgon och bara snöra upp håret i en knut, ta på mig bikinin, gå ut till solstolen och fortsätta sova! Jag vill fara och bada med alla glada vänner och störa mig på att solen är alldeles för varm. Jag vill sitta ute med underbart folk och se solen lämna oss tidigt på morgonen och komma tillbaka lika fort! Jag vill göra allt som sommaren har att erbjuda helt enkelt!
Så! Vilka är med mig? :)



Saturday night

Trevligaste lördag kvällen på länge, eller så inte! Har suttit ensam hemma hela kvällen, har dock inte pluggat så mycket som jag hade tänkt, har känt mig riktigt okry! Men jag får hoppas att jag mår bättre imorgon och plugga järnet då!
Men en sak som känns riktigt skönt är att det bara är Söndag i morgon! Jag är så van att festa på lördagar nu så jag är alltid bakis på söndagar, men inte nu! Helgen känns så mycket längre nu på nått konstigt sätt :) Tror jag ska börja festa på Fredagar istället?
Nu är snart skolan slut :) Sista pluggandet nu, och en jävligt slapp vecka :)
Måndag - Svenska redovisning + Upp till sjukhuset för att prova kläder!
Tisdag - Naturkunskap prov + Studie besök på Rättspsyk(?) 
Onsdag - Ledig, men måste jobba det allra sista på projekt arbetet. 
Sen ledig Torsdag och Fredag :) = Lång helg + Lov på det! Awesome!
Sen veckan efter lovet så går vi på praktik i 5 veckor, sedan är det 3 veckor kvar när vi kommer tillbaka vilket betyder projekt redovisning och bal sedan studenten :) Låter ganska bra va?
Så nu måste jag gå in hel hjärtat i det sista pluggandet eftersom att det inte alls är mycket kvar, men jag har ju en till sak att plugga på också... Teori! Nån som bara kan ge mig körkortet istället? Vill inte plugga! Men okej, jag ska!


Bakis

Fy i helvete vilken huvudverk jag har, och jag som ska plugga hela kvällen, hur ska detta gå? Ja jag vet, jag ska plugga en lördag kväll, men det är ett måste :(
Blev fest igår, Victorias 18års fest ute i Stöcksjö, slutade med att jag och Sofia stod på Shell mitt i natten i 2½ timme för att vänta på Jonas som skulle sluta jobba, för att sedan kunna åka med han hem.
Men en sak blev i alla fall lyckad igår! SEGER! ÄLSKAR SKELLEFTEÅ AIK!
Mamma och Pappa är bort bjudna ikväll, men jag har så ont i huvudet så orkar inte laga mat, så mina bröder for precis och köpte pizza :)
Orkar inte blogga nu, mitt huvud dödar mig..

RÖSTA :)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Kunde inte bestämma mig för en färg så tävlar med två stycken :) RÖSTA :)


Älska Skellefteå tjalalala!

Yes! Skellefteå tog hem segern ikväll, 2-2 i matcher nu :) VINN för helvete!
Nu vill jag verkligen har sommar, jag och Sofia har även bokat in stadsfesten nu :) Skellefteå så klart! Sen har vi ju allt det andra som Yran, Täftefestivalen, Balen, Studenten! Ja, allt som gör livet lite bättre :) 
Har egentligen inte så mycket att dela med mig av, skulle vara att jag har jätte svårt för att plugga, tanken slår mig "bara två saker kvar att plugga på, sen är det över" Men det är hårt, mycket hårt ska ni veta!
Nepp, har varit alldeles för trött dom senaste dagarna så ska nog pallra mig i säng nu :)


gult,svart och läder.

Glömde jag berätta att jag tappade ut färg burken när jag och Sofia skulle färga mitt hår? Jag vet jag är bäst! Har en färg fläck i handen och ja, fläckar lite över allt helt enkelt.
Vårat Eva och Adam maraton var jätte mysigt :) Älskar citaten i den filmen som t.ex. "Tobbe är här, Tobbe har landat, Hallå alla brudar" Eller "Släpp ut luften" "NEJ då dör den ju"
I alla fall så taggar jag sommaren, jag och Sofia har grymma planer :)
Sitter just nu på lektion, är så äcklad att jag knappt kan lyssna på läraren, eftersom att Malin tagit reda på att han håller på med läder piskar på fritiden? Mer behöver jag inte säga va? Kanske att han är 34 och är tillsammans med en 22 åring?
Sen så förlorade Skellefteå igår :( Fan jag och Sofia som satt och var helt inne i uppdateringen. Men dom har fortfarande chans att ta sig vidare så vi hoppas på det bästa :) Löven.. vad är det?

röd

Festen igår blev lyckad :) Började med förfest hos Astrid i Sävar sedan blev det KrogenKrogen, Skönt folk som vanligt :) Det gillar vi!
Idag har jag bara legat bakis i början av dagen, sedan gick vi upp till Håkan som fyller år och grattade honom:) Söt Anton vad helt galen, leksugen som bara den :) Sedan kom Sofia hit, så vi har färgat varandras hår :) Röda blev vi, men nej inte så röda som det låter, bara lite :) Nu har vi Eva och Adam maraton :) Sjukt mysigt! Älskar min Sofia!!
Kan ju säga att jag och Sofia har sjuka planer inför sommaren, kommer bli en kanon sommar!! Jag taggar :)
Nej nu ska jag se lite mer Eva och Adam :) Imorgon är vi lediga så vi hoppas på bra väder så vi kan ta en lång promenad med Myra :)

Disco!

Projekt arbetet igår gick super! Och kvällen med laget blev inställt igår så tog en lugn tv kväll med mamma, slutade med tjejkväll då Ulrika och Lova kom förbi eftersom att deras tv la av totalt!
Imorse väckte mamma mig kl 10.. Vi for på Strömpilen och jag köpte mig ett par nya tygskor, sedan for jag förbi brorsan och hämtade lite gosaker! Har även varit nere på hallen och sett Emils två matcher :) Två vinster, älskar att se deras matcher, blir så insatt! haha,
Måste bara till lägga att Malin skickade en rolig länk till mig igår, en tjej i våran klass som tycker vi är äckliga för att vi festar och pratar om killar? Alla är vi olika, vi tyckte i alla fall att det bara var roligt, borde man bli sur om någon kallar en "slampa" eller liknande? Ja det borde man, men när hon gör det av den anledningen? NEJ! Bara humor!
Nu ska jag skynda mig att duscha, för sedan kommer Lova hit, hon är 7år och ska på disco så jag ska locka hennes hår:) Sedan kliver jag in i dimman! Vi ses där! 


HAHAHA!

Dagen började med att min fader ringde och väckte mig klockan 12, då var det bara att kliva upp, hämta Rubus och ta med han och Myra på en promenad, mötte då upp Pappa vid bussen och fy i helvete vilket väder, inte alls kul! Jag som vill ha sommar, var kommer all denna snö ifrån? Sedan har jag tillbringat dagen till att plugga, mesta dels teori, sedan har jag sett "Romeo & Juliet" som skall ingå i ett arbete på Svenskan. Och nu ikväll så har jag faktiskt tränat, oerhört skönt och efterlängtat, ryggen pallade faktiskt med det! Men jag kan lova att det kändes att jag bara spelat en match och inte tränat nått på 3 veckor!?
Imorgon ska jag in till stan och träffa Elin och Elin, vi ska sätta oss och jobba med projektarbete :) Sen får vi se om det kanske blir bio? Om jag hinner, ska nämligen på hallen på kvällen och leka(?) med laget :)
Sedan på lördag blir det fest igen, kan man hålla på så här? Ja det kan man :).. tydligen!
HAHAHAHAHA asså jag dör! Kanske är jag som överdriver.. Men helvete så rolig film!!! FAIL

myjaom

"I ett hus vid skogen slut, liten tomte tittar ut,
haren skuttar fram så fort, knackar på dess port,
hjälp ack, hjälp ack, hjälp, ack mig,
annars skjuter jägarn mig!
Kom o kom i stugan in, räck mig handen din"
Har precis varit ute på en promenad med Mamma och Myra, men vi kom inte så långt, stannade hos Sandra(kusin) som fyllde år igår och tog en fika, så var även Elin(kusin) där :) Och självklart lilla Philip(2år) :) Philip var det full fart på, han sjöng och sprang runt och skrek "myjaom" vilket betyder "myra kom", han ville alltså bli jagad :) haha underbart söt lite pojk det där :)
Nu har jag helg, på en onsdag! Känns underbart, är ledig enda till på tisdag :)
Vad händer i helgen gott folk? :) Fest som vanligt? Vi ser väll :)
Myra :)                         Philip :)
Lite suddig bild på Philip. Har bättre bilder men vill ej lägga ut dom!

rehabilitering

Min rygg värker.. jätte mycket :( inte alls kul! Har fått ställa in två dagar med gym nu också :( Jag vill träna! Men nog om det, livet är hårt!
Igår fick jag även veta min praktik plats :) Blir att vara på rehab center! Blir nog awesome :)
Håller just nu på att sammanställa projektarbetet! Så jävla kul är det ju inte att sitta och skriva.. men bara att jobba på!


inflammation

Just nu skulle jag behöva lägga all min lediga tid på att plugga, men det är inte så lätt att ligga ner och plugga! Kan sitta i ungefär fem minuter sen gör det alldeles för ont i min rygg, vad sägs som inflammation i ryggen? Gör jävligt ont kan jag lova! Som Sofia sa "de ska alltid va du som råkar ut för något!!!", och detta citat kan jag helt klar hålla med om!!! Jävligt less!
Men! Nu ska jag berätta nått jätte roligt :) FEM dagars helg, vad sägs som det? Nice skulle jag säga! Detta pga. att vi har studiebesök på universitetet på torsdag (frivilligt) Utv. Samtal på Fredag och Måndag! Och eftersom att jag ska ha mitt utvecklingssamtal i morgon så är jag helt ledig på fredag och måndag, detta ska jag njuta av! Och använda till plugg!
peace

pics

Idag började skolan igen, kändes inte alls för jobbigt faktiskt, okej jag var oerhört trött fastän jag somnade tidigt igår. Men vi hade bara 2 lektioner, var av än vi tillbringade genom att kolla utomlands resor:) Sedan skulle vi se på teater "Narnia häxan och lejonet". Det var faktiskt roligt att se den, speciellt när Tom började sjunga, men trots det så somnade jag och sedan gick jag och Elin tidigare för att ta en sväng på stan :) Köpte mig en tröja, en tunika och ett par byxor :)
Imorgon är det skola igen, har faktiskt ingen koll på när vi slutar, men ska i alla fall gymma med Elin och Malin när vi slutat :)
Jag är helt död i min kropp dock!! Enligt Jessica så kan jag ha fått en inflammation i ryggen, taggat? Nej det gör scin ont!!!
Nu har jag fått lite bilder från helgen så tänkte dela med mig av några :)
Angelina Och Malin
Emma och NettanLurken



André, Sofia, Lalla, Malin
Firade André 18år genom att ta han bakifrån om nån undrar!
Har även en till bild men det går inte att lägga upp :( Nått fel!?
Nu ska jag se saltön och försöka sova :)

we did it!

Festen igår var nice! Började med förfest hos min man, det var stämning, allsång och härligt folk :) Sedan bar det av mot krogenkrogen, inte så jätte mycket folk men ändå väldigt trevligt :) Träffade folk man inte träffat på ett tag :)
Sov 3 timmar inatt... klev upp kl9 och då var det bara att ge sig av mot hallen för att spela match, men tanke på att vi ligger näst sist med 8 poäng och mötte serieledarna som har 55 poäng så kändes det som en ganska meningslös match, men vi tänkte att vi skulle spela och ha kul ändå eftersom att det var säsongens sista match, och gissa vad.. vi vann :D Det kändes awesome, har haft ett jätte dåligt innebandy år, men ärligt talat kunde jag inte ha fått ett bättre slut :)
Nu är lovet slut också, känns inte alls okej. Men det är ju snart lov igen och det gillas :) Ikväll ska jag sova tidigt.. på riktigt! Och imorgon är det bara att tagga dom sista 3 veckorna i skolan, eftersom vi går ut på praktik efter påsklovet så kommer det gå as fort :)
Just nu så har jag inga bilder från gårdagen, men ska försöka få tag på några så lägger jag ut dom sen :)
Kanske en av dom sämsta låtarna, men vi taggade till den igår ändå :)

Korv, Vanlijmunkar, Kladdkaka, Singel och Sökande!

Skoter turen med Angelina och hennes fader var nice :) På vägen till grillstugan åkte jag och Angelina på skranan bakom skotern, vilket slutade med att jag blev dyngsur efter all slask som hade sprutats över mig, men det var endå sjukt kul och helvete vad korv vi åt! Puss på Angelina!
Tog 8 bussen hem från Sävar igår, mötte Petra på bussen som följde med mig hem så jag fick duscha sen gick vi upp till henne och såg film :) ÄCKLIG film, massa ormar! Dock fick vi inte se slutet eftersom att filmen la av :( Sedan sov jag hos Petra och imorse så bakade vi Vanlijmunkar :) Dem var goda men kanske inte så snygga! ;)
Nu när jag kom hem så har jag ätit och har just nu en kladdkaka i ugnen :) Kommer sitta fint ikväll, ska bara ligga i soffan och njuta :) Imorgon blir det fest för hela slanten, känns dock jävligt drygt att jag har match på Söndag klockan ELVA. Kommer vara uppe med tuppen! OM jag nu ska spela, det beror helt på min hosta! .. Som fortfarande är kvar! 
Petra har gett mig den här låten på huvudet :(

Malin heter jag och det var en sjukt nice kväll :)

Varför, Varför, Varför vet alla vem jag är och vad jag heter? Vad har jag gjort? Det gillas inte när det alltid kommer fram folk och börjar snacka med mig och vet massa saker om mig, och nu menar jag folk som jag aldrig tidigare träffat, eller har jag träffat dom? Bra fråga, jag känner då inte igen dom. Mysko. 

Kvällen igår var i alla fall sjukt nice! Riktigt lyckad fest om ni frågar mig :) Kanske en aning för mycket folk med tanke på att man fick lov att slåss och stå i kö för att komma ut till rökrutan :S Men annars var det sjukt nice, älskar när man träffar massa gamla klasskompisar och sånt :)
Det började med förfest hemma hos brorsan på Mariehem, sedan missade vi bussen så vi fick gå till Corona, men det är inte så långt så det var lugnt :)
Lite bilder från förfesten:
Finaste Angelina :)       Bror och "Bror" :)
Nu taggar vi fest på Lördag igen :) Kör hårt innan lovet är slut! Dock är jag inte helt frisk än men det tar sig folket! Imorgon blir det att fara till Sävar och vara med Angelina, åka skoter och grilla :) Det gillas, och jag gillar henne!:) Sen vet jag inte vad det blir av dom andra dagarna av lovet, det får tiden utvisa :) Ikväll ska jag i alla fall bara ligga och dö i min säng :) Bakis som man är! Fick i alla fall bakis middag hos min älskade mormor, våfflor!!


Man lyssnar med öron

Jag har haft lock för ena örat nu i flera dagar, och nu fick jag lock för andra också, yey tagga fest imorgon(idag)! Men man får bara hoppas på att det blir bättre :) Jag är i alla fall sjukt taggad på fest nu! Men som vanligt vet man inte vad man ska ha för kläder, okej jag har flera timmar på mig att bestämma mig men ändå! Alltid samma problem!
Är det här kanske det sötaste ni har sett?
Pernilla Wahlgrens treåriga son som sjunger på hennes bidrag i melodifestivalen!
Bland dem sötaste ungarna jag har sett måste jag ju erkänna :)
pupppupp!

O

Igår så for jag till Sävar för att vara med Angelina, egentligen skulle vi dra ihop lite folk och grilla, men eftersom att alla är sjukt tråkiga och 99 % av allt folk var bakfulla så bestämde vi oss för att dra en film kväll istället, vi såg "linas kvällsbok" och "flickan", jag som velat se "linas kvällsbok" i ett halvårs tid fick äntligen se den :) Sjukt rolig film måste jag säga! Sedan i natt så tog vi en promenad med Angelinas hund Tindra, blev inte så lång promenad, vi hängde mest i snöhögarna, men det var roligt :)
Idag när jag kom hem så var det bara att byta om och vandra upp på taket för att skotta och lite såna saker, har även bara suttit ute och njutit av det underbara vädret, vill inget hellre än att få sommar nu :) tack!
Ikväll har jag egentligen träningen men det blir nog inte så, inte helt frisk än, hostar fortfarande och är förkyld så det blir att vila från träning ikväll med!
Imorgon så nalkas 100dagarsfesten, det gillar vi! Jag är sjukt taggad faktiskt :)


Myggbett

Du är som en fluga som man bara vill slå bort för att du är så irriterande och alldeles för nära hela tiden.
Men samtidigt vill man har dig kvar för att du är så ful!

Skellefteå!

Wiskey fungerar!
Känner mig mycket bättre idag! Tackvare wiskeyn? 

Tog mig iväg till Skellefteå idag i alla fall :) Inget spelande!
Tog en runda på stan med min kära moder och såg sedan lillebrors match :)
Hittade bland annat en ROSA kofta när vi vandrade runt i staden :)
På Emils match fick vi även möta på en lite speciell domare!
Rolig kille det där måste jag säga ;)
Jag och mamma skulle i alla fall få oss en regelbok :)
Synd bara att efter att han sagt det så fick han alla emot sig.. till och med sin egen domar kollega! Vet inte men.. kallas det ägd? Kalla det va ni vill :)
På vägen hem blev det mycket "mys"!
Förutom att Nisse, Oskar och Herman skulle börja kasta mig mellan sätena :@
Men! Fick göra mina berömda nypningar på Oskar efter det.. ni som fått dom av mig vet att det är underbart? :)
En sak till.. Herman luktar inte gott ;)
Kvällen har annars varit lugn, orkar inte folk som vill tagga mig på utgång :(
Inte när jag bestämt att jag ska va lugn ikväll och satsa på att bli frisk..
Risken är att jag blir för taggad och går ut trots allt.. Inte lätt!!
Nej, nu blir det snart läggdags känner jag!
Somnade vid ett inatt och ja.. jag skrev sms i sömnen! Great!
Imorgon får vi se va det blir, inga planer i alla fall!
Bjuder på en bild från senaste lagfesten :)

Love you guys

Blev inget städande för mig idag! :S
Skulle se en film med lillebror men det gick sig inte så jag somnade istället.
Sedan tog jag en dusch och lagade mat åt hela familjen (Tacos), tog även bort efteråt.. duktig?

Ändrade planer för kvällen, ska försöka ta mig ner till hallen och se Emils match som börjar om en timme. Sedan är jag bjuden på Wiskey hos Håkan :) Wiskey är kanske det äckligaste som finns? MEN om det är vad som krävs för att jag ska bli frisk så är jag villig!
Morgondagen får vi se hur den blir, inget spel för min del men kanske följer med till Skellefteå ändå om jag orkar, mamma kanske också ska med så vi kanske tar en sväng på stan :) Eftersom att Emils lag också har match i Skellefteå så funderar hon på att se den ;p
Nej! Så sliten jag ser ut nu kan man inte se ut bland folk, ska dra på mig lite smink (funkar alltid) sedan dra mig ner mot hallen och se Emils match :)

Stekare? :S Nej tror inte det va!

You give me love, give me love, you give me good love

Hur gick det nu för mig att kliva upp 6 imorse? johordu!
Jag tog mig upp med gick lika fort och la mig igen, fick ringa och avboka tiden jag hade..
Kan man bli sjukare? Känner mig helt lost i mig själv, så sjuk är jag.. ingen koll känns det som.. hög?

Så ikväll blir det väll att ligga i soffan och se Let´s Dance? Finns väll inget annat att göra?
Imorgon har vi match i Skellefteå.. undra om jag ska spela? nej.. ser mörkt ut :(
Hoppas bara jag är frisk till på Tisdag så jag inte missar 100dagarsfesten!

Liggsår? ja typ, är jävligt less på att bara ligga nu, kanske ska göra någon nytta?
Städa garderoben? Städa smink skåpet? Ja nått sånt får det nog bli!
Och mitt uppe i det här så vill jag inget hellre än att det ska knacka på min dörr..
Jag vill att Sommaren ska komma nu!! Jag saknar dig! 


Kunna gå ut och festa med linne och shorts? Vore ju ganska nice!!


to win my love

Nu har jag varit sängliggande i 4dagar och vill inget hellre än att bli frisk!
Igår provade jag på det mesta för att bli frisk :
-Fotbad
-Kiwi i mängder
-Te
-Varm mjölk och honung
-Recept belagd hostmedicin
-Värme platta för ryggen..
Ska man behöva gå så långt att man ska ta en wisky samt en jäger blandning?
En sak som jag hunnit med är att jag har sett en gammal tv-serie som jag alltid såg när jag var liten!
Vad ska man göra nu då?
Jag borde se Romeo & Juliet :( -skolarbete.. känns inte så lockande!
OCH jag borde verkligen,verkligen plugga teori!
Tror faktiskt jag ska lägga mig och läsa lite nu! peace!

Sjukdagar

Har varit sängliggande sen i Måndags, inte uppskattande!
NEJ jag har inte magsjuka! Har huvudverk, halsont och hosta :(
Ont i ryggen har jag dessutom, knappt orkat röra mig mellan sängen och soffan :S

Men idag har jag i alla fall orkat baka scones :)
Har precis tagit en dusch och nu sitter jag med ett fotbad :)
Jag hoppas verkligen jag blir frisk snart!

Men, en sak är ju positiv.. jag är alltid sjuk på lov, men eftersom att det är lov först nästa vecka så kanske jag är frisk då :) hoppas på det i alla fall!

Bjuder på två låtar som bara är allmänt awesome :)



peace

Welcome To My Club

Tänkte starta om bloggen på nytt nu!
Just nu ser den lite tråkig ut, men min älskade
"lillasyster" ska fixa en snygg design när hon får tid till det :)

Jag kommer även att ha lösenord på min blogg!
Så om ni vill ha lösenor det så får ni fråga om det :)


RSS 2.0