GOTT NYTT ÅR!

Nu drar jag mot hemavan! Hoppas alla får en bra helg så hörs vi nästa år :)


"JAG MÅ DU LEVA TILL PÅ FREDAG"

Har fortfarande inte packat...bra malin. + att det luktar sjukt skumt i mitt rum. Har pysslat med gele naglar, fy vad det luktar!! Nu lär jag väll vara uppe och packa hela natten. LÄR ju ej vara pigg imorgon... MEN livet äger! hehe. Nu taggar vi helgen! och juste. Ett år kvar till 20! NICE


Ps. Ska tydligen dö på fredag. Ds.

INGEN FAVORIT

Tar mig knappt in på mitt rum nu. Fullt med flytt saker. Det har sin charm. MEN bara att tränga in sig och börja packa... ÅH! Jag har fortfarande inte gjort det. Hatar att packa! Dock kommer helgen bli så sjuktligt nice! Men fortfarande.. packa.... ÅH! Jaja, Bara att göra det... snart.

MEMORIES

Gick igenom lite bilder, får panik bara av att se på bilden......
JAG VET att ni andra hade kul åt det .... alltid kul att underhålla... ELLER

UPPESITTARKVÄLL

YES! Kläderna är klara för nyår! En ny kavaj, nya skor. Sen FICK jag en klänning av Camilla. NICE! Blev även en fika med Elin, Elin, Malin, Rasmus, Vickan och lilla Axel:) Annars har kvällen bjudit på brottning, ägde Dave flera gånger om! Och Simon är en svikare. Det var den här dagen. ELLER nej juste! Hockey snart! Älska JVM!
Imorgon ska jag tydligen upp med tuppen för att köra Lillen på läns och hämta min sockerdricka till nyårs! Sedan blir det tårtbakning och packning! ÄLSKA LIVET!!

Nu kör vi nyårs sen får det gärna bli sommar DIRR

MÅNDAG

Har precis slängt in andra tvätten och håller just nu på att förbereda mig psykiskt för att stryka.. KAN vara det tråkigaste som finns. Men bara att låta det bli en vana. Pratade nyss med mamma och ryktet säger att storebror är på väg hit! Sällskap uppskattas! Ikväll ska jag baka för full rulle. Och imorgon blir det stan med Elin och Malin. ÄNTLIGEN MALIN! Har inte träffat den jäkeln sen i sommras och nu är hon äntligen hemma! Kan hända att Simon får fin besök på kvällen också. Kan även hända att Simon ska städa ikväll. Och att jag kommer mysa med hans filt imorgon. JEPP.  Nej... stykjärnet väntar!

HEHEHE... förlåt Elin

MEN SÅ SKÖNT

Nu är jag ledig resten av året! HUR NICE? Dom kommande dagarna ska jag baka, SHOPPA, fylla år för tidigt och absolut inte jobba! Eftersom jag drar till hemavan på min födelsedag så blir det kalas på Onsdag istället. Fasen vad jag älskar livet! Går bra nu! Ser verkligen framemot allt som komma skall! LOVE! Nyårs kan inte bli annat än bra, sen vet jag ju vad dom första månaderna på året brukar bjuda på! hehe. Hoppas på det samma nästa år! ELLER?



MELLANDAGSREA

Ska snart iväg och jobba mitt sista pass för i år! YES! Har precis avslutat en danstävling mot mamma. Det där Kinect kommer vara döden för oss alla. Om man inte dör under spelet så lär man bli mördar av sin motståndare. Hehe. Kärlek. Vi drog i alla fall en runda på MM idag och ja.. haha. Jag fick mig en dator och pappa köpte en ny tv. Blev KANSKE lite trångt i bilen med den där tvn. Emil fick sitta och mysa med en kartong där bak medan jag, mamma och pappa satt fram alla tre. MEN vi lever. OCH jag fick den gamla tvn = en 50tums tv i mitt rum. Gillas.
Nu när jag köpt en ny dator kommer jag bli bättre på att lägga ut bilder. Men har inte hunnit lägga över bilderna än. Får bli när jag har tid :) HADE

DET ÄR RIKTIG JUL FÖR MIG, OCH JULEFRID I ALLA HUS.

Oj, hur förklara man årets julafton? Jag hade tydligen varit jätte snäll i år igen, Tackar! Det mesta jag fick var flyttahemifrån saker. Mycket bra!!:) Annars då? Jo det började lungt och mysigt som vanligt. Sedan hände det något. Jag for och jobbade, när jag kom hem så hade dom andra spelat xbox kinect för att fördröja tiden. Tydligen hade brorsan tagit i från tårna.. Minst sagt, och landade på bordet, bordsbenet gick av, det var stearin och julmust överallt. Ja. Helt enkelt ny möblerat när jag kom hem, nytt bord och allt. Mysigt. Sedan var det dags för julklapps leken. ANTE (återigen) kastade tärningen för hårt och när morfar skulle ta emot den slog han till sitt glas och ja. Den dricken var då utsprid över hela köket. För att göra det här smärtfritt för min käre storebror så hoppar jag nu över några timmar. HEHE. Kvällen slutade hos Håkan där jag ägde grabbarna i bowling. Och efter ett tag bestämde sig jag och Emil för att gå hem. Blev lite för seriöst där mellan Håkan och Ante kan man tycka!

Sa jag julefrid? Jaja. Det var hur som helst awesome! Och nu är snart detta år slut också GUSSCH!


GOD JUL!!

Helt sjuk att det redan är jul! Men julafton är i full gång och det är bara att njuta! Finns nog inget mysigare än självaste julafton? Livet går bra nu! Nyårs om en vecka som kommer bli super, på torsdag fyller jag år, i januari så flyttar jag. DET ÄR JULAFTON IDAG!! Hoppas alla (även jag) varit tillräkligt snäll i år så tomten kommer! Tyvärr jobbar jag ikväll men det kommer gå super fort och pengarna kommer inte smaka dåligt. KÄRLEK!!!



Ps. Glöm inte bort dom du älskar idag. Alla har det inte lika bra som mig, och kanske dig! Ds.


LOVE LIFE

Nu är det klart!! Hemavan på nyår!!!


DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN

Måndagen jobbade jag 7-17 sedan var det träning. Ellen kastade hjälmen och spelade ute medans jag.. ja vad gjorde jag. Jo jag ställde mig i målet. Ingen succé kanske. Men när det var gametime så spidade jag om och ställde mig som back brevid Ellen. Man kan säga att vi var på rea och ej bytes rätt! Igår jobbade jag 7-17 igen och var helt död när jag kom hem. Så det blev en soff kväll. Samma idag, hehe. LEDIG! NICE! Min ända lediga dag i veckan och jag kunde inte ha gjort något mer ovettigt av den. Skönt.

Imorgon Jobb 7-22
Fredag JULAFTON!!! jobb på kvällen......
Lördag Jobb på kvällen.
Söndag Sista jobb kvällen för detta år!!! Sedan semester en vecka!

Nu vet ni.


PERFECT NIGHTMARE

Vart var vi nu? Juste. Fredagen, Nej det var inte alls jätte kul på julskivan. Eller jo absolut det var jätte roligt, ibland. Men i det stora hela en flopp enligt mig. Kan det ha varit så att 93er och 94er plankade sig in? Kändes som den nivån i alla fall. Tyvärr. Lördagen mådde jag inte alls bra. Övertalar mig själv om att det inte var bakfylla utan något helt annat. Idag mådde jag lite bättre men inte bra. Vaknade i alla fall av att mamma stod och skrattade åt mig. Underligt. Sedan blev det (som vanligt) innebandy tittande sedan ut och skotta i SNÖN, och även en promenad i STORMEN. Kul med snö, verkligen... MEN det finns en gräns även för oss i norrland.

Nu väntar en dödar vecka med jobb! YEY!

17 DECEMBER

Så bra dag! Först en promenad med hunden. Så där lagomt varmt/kallt och lagomt mycket snöfall. Har nyss bakat klar lussebullar med vitchocklad? Något mamma hittade på åt mig. Hoppas det smakar. Nu ska jag göra knäck sedan avslutar vi kvällen med några glas vin och julskivan! SES



NEJ!

Jag hatar när man skriver och sedan försvinner allt. Ger upp. Är less på ingenting just nu. BLÄ! Hejdå

SPÄNNANDE

Då var man några lappar fattigare då. Men gu se skönt att man köpt dom flesta julklapparna nu! Det är fasen jul nästa vecka :O Hur gick det till? Och nyår är fortfarande inte spikat. Men snälla gud ge oss en stuga i hemavan (lovar att jag ska börja tro på dig då).

Nu blir det snart träning, vilket kan bli väldigt intressant. Daniel utmanar ödet och ställer sig i målet (Ellen, jag är på ditt lag). Sen så ska Fjällan ska göra comeback ikväll! Gillart!


LUCIA

Inte en dag lugn, men sovmorgon fick jag iaf! Hade varit nice att ligga i soffan hela dagen men nej. Nu blir det julklappsshopping med mormor sedan träning ikväll! Jag som inte har köpt en ända julklapp... Dags att ta fram degen och börja spendera. Hoppas jag kommer hem med många klappar! KRAM

Ps. Jag vill se ett lucia tåg och äta lussebullar! Ds.

VILKEN HELG ALLTSÅ!!!

Fredag: 5ive och jag och Sofia gick hem halv 2. Låter kanske kasst men det ägde ändå! hehe. Speciellt på vägen hem då en kille cyklar förbi oss på tegsbron och drar årets vurpa! Ber om ursäkt till denne stackars kille men jag dog av skratt. Det tackar jag för!

Lördag: Vaknar, är äcklig, far till röbäck för att se innebandy, är fortfarande äcklig. Kör en drive in på donken då Nisse ska beställa.. Kanske inte det han är bäst på? Far till täfteå för att se nästa match, fortfarande sjukt äcklig. Far förbi mormor och morfar på kalas, ja jag var fortfarande ofräsch. Sedan hem för att se vmfinalen i innebandy och äntligen ta en dusch! Ut på en promenad med hunden då Sofia drar en vurpa! Dog av den också! Sedan bar det av hem till Dennis för att titta på hockey. Då var man lite fräschare. For hem för att äntligen få sova men nej. Här var det minnsan fest för hela slanten! Jag och Sofia tog första parkett och garvade oss igenom kvällens sena timmar.

Söndag: Upp med tuppen (sofia alltså)! Dra till hallen för att se lite av fluxxons match sedan vidare mot Sävar för att spela derby. Jäklar så bra målvakt dom har alltså! Hon gjorde hela deras lag! Men vi lyckades till slut vinna med 5-1 så det var nice! Obesegrade och halva säsongen kvar, det gillar vi!! Ikväll ska jag inte göra ett knop för mycket. Det är en sak som är säker! Och imorgon är jag ledig, HUR NICE?

Grattis till dig som orkade läsa allt! Hoppas även att du antecknade.

Ps. Glömde jag säga att även Ulrika drog en vurpa i lördags? (dog även av denna) Dock på vårat vardagsrumsgolv. Sen att dom körde xbox kinect och att hon var sjukt insatt behöver vi ju inte säga. Ds.


SVAR JA! JAG SITTER VID DATORN SOM VÄGRAR LÅTA MIG LÄGGA UPP BILDER PÅ BLOGGEN SÅ DOM KOMMER SENARE!

"DET ÄR JU SKÖNARE ÄN SEX"

Anonym 1 - åååh, lek med mitt hår, så underbart skönt!
Anonym 2 - Ja! det är fan skönare än sex!
Anonym 3 - Lätt! Jag skulle hellre ha hårvård i 1 timme än en timmes sex, typ!
(man kan tycka synd om dennes pojkvän om man behagar.. dock så höll alla med henne)

Sånt vi diskuterar en helt vanlig dag på jobbet!


Efter att ha jobbat två dagar i rad 7-22 är jag helt död (eller ne)! Men nu har jag 4dagars helg och det känns sjukt ball! Helgen är inte klar gjord än men känner på mig att den blir nice vilket som!!
Nu: SOVA! HADE

FOKUS PÅ

Känns sådäääär... Att jag ska upp om bara några timmar och göra ett 7-22 pass.. Jäklar att man ska vända på dygnet alltså. Fattar inte att jag ens funderar över att köra ett 7-22 pass på torsdag också (två dagar irad) jag måste ju vara sär. Men min tanke är att "då får jag ju 4dagars helg igen". Och det känns ju jävligt NICE! Vi får väll se hur död jag är imorgon och därfter bestämma mig.. Kalla mig störd för det är jag värd! "Godnatt"


Ps. Fest i helgen? va? hörde jag JA? Juste. Derby på söndag också! Ds.

WOW

Jag är kung på att lägga om scheman!! Ledig hela nyårsveckan! KING! Jobbar bara en helg till det här året. Nästan varje gång jag är ledig så har jag 3 lediga dagar! Jag behöver bara kliva upp tidigt 4 gånger till det här året... Osv.osv.. Och ändå förlorar jag inget på det!!! NICE!! Dock så stod det "LARM" när jag la om schemat på datorn.... KAN vara så att det finns veckor då jag kommer jobba skiten ut mig.. MEN VAD GÖR DET? När man får vara ledig ännu mer!!

En av mina dödar veckor är denna så.. GODNATT!


I´M LOSING CONTROL

Har försökt skriva ner vad jag tänker.. Men nej, det går inte så jag behåller det för mig själv tills vidare. Tills jag vet vad jag tycker, tänker och vill. Som sagt. Ingen kontroll. odryg. Får sova på saken!

BUT LOOK AT THIS! Äntligen ligger inte Röbäck före oss längre för att dom "har haft en match mer spelad" hela säsongen. Nu kör vi!! Vann med 9-1 idag. Något kul i alla fall.

Aktuell tabell

   SM  V  O  F  GM    IMP
1. Täfteå IK 9 9 0 0 56 - 23 27
 
2. Röbäcks IF 9 8 0 1 51 - 22   24


Ps. Leder poängligan nu också. Ds.

SMAKPROV





FÖDELSEDAGSFIRANDET BLEV EN BRÖLLOPSFEST!

Efter fredagens bravader slog det mig "aldrig mer alkohol". Ibland gör man saker omedvetandes (på fyllan vill säga) som man ångrar. Men gjort är gjort och jag skrattar åt saken för jag hade kul ändå! hehe. Sen vill jag bara tacka för en ball kväll!

Dagens planer var innebandy tittande, hockey, kalas och sova! Kom till min morbror som fyllde år och vad händer? JO han har blivit man och Ulrika har blivit fru, dom har alltså gift sig idag, i smyg!! Alkoholen tog över igen.. Och en sak till.. Jag ska aldrig mer lyssna på "när vindarna viskar mitt namn" hatar låten efter att ha hört den alldeles för många gånger ikväll!!

Nu: Sova, match imorgon! fokus på

HÖRDE JAG SKÅL?

Amandas lägga är nice. Elin och Amanda är nice. Gammal låtar från förr än nice. Vin är nice. Våra frisyrer är nice. Allt är nice!!! LOVE LIFE



LOUD - RIHANNA


Gammal bild. Hoppas på en ny ikväll:) SES




LIKE IT, LIKE IT ALOT

Idag har jag:
- Slappat
- Varit på promenad i ett sviiiiinkallt vinterland
- Badat hunden som luktade hästbajs (men nu luktar hon gott och får i vanlig ordning väcka mig imorgon)
- Tränat innebandy (händer inte ofta då jag jobbar så mkt kvällar, är mest van att spela matcher, hehe)

Imorgon ska jag förtära alkohol och inte med vilka brudar som helst. Utan med fröknarna Jonsson och Ståhl som jag inte träffat på super länge så det blir asball! Vi ses på 5ive!

(Har insett att det är den här datorn det är fel på då jag inte kan lägga upp bilder på bloggen,surt)


BER OM URSÄKT

Jag tror att jag har ljugit för er. Och mig själv. Kan det ha varit nyår för 2år sen som jag var sådär blond? Ärligt så minns jag inte. Men när jag sitter och funderar över nyårs så kom jag att minnas vad jag gjorde förra året. Och då var jag inte sådär blond, det var året innan då vi var i hörne. BRA MINNE!! yey. Varför kom jag att tänka på det här? JO! Taggar nyårs som fasen och hoppas det blir som planerat!

Bilden gör inte färgen rättvis. Men såhär ser mitt hår ut nu på ett ungefär:)

101202

Just nu skulle jag vilja tända levande ljus, sätta på mysig julmusik och sedan slå in julklappar. Men juste jag har ju inte köpt några än.. Istället blir det att gå ut med hunden, städa klart rummet sen tända ljusen och he på musiken och fundera ut vad jag ska köpa till alla istället.

Igår när jag gick och la mig kände jag "yes, underbart, lonely, livet äger. Redan helg och jag är så värd det". Imorse när jag vaknade hade jag fått ett sms om att "jag kan inte jobba ikväll, kan du jobba?" NEJ! Jag vill verkligen inte. Känner att jag gjort mitt för i veckan. "Ställ upp" Kan man tycka... tycka.

Får se vart detta slutar men jag känner att jag har annat för mig. Känner att jag blev lite bitter nu. Tack för det. Hejdå!!


Ps. Inte längre mörkhåring. Ds.

RSS 2.0