DID YOU GIVE THE WORLD SOME LOVE TODAY BABY?

Vet inte riktigt men antingen har jag blivit tåkig, lat eller klok? Eller något sånt. Bangade påsk, bangar valborg. Har iof anledning men den bjuder jag inte på. Spenderar iaf helgen i Täfteå. Dock så måste jag erkänna att valborg är sjukt överskattat! Plus att jag bara blir mer taggad på yran som går av stapeln om en månad och sedan Täfteåfestivalen och allt annat som väntar i sommar. PÅ TAL OM DET! JAN HAMMARLUND till Täftefestivalen!! YES!! (för er som är efterblivna så sök "täfteå" på spotify)


ALLA ÄLSKAR BRUDAR!

Har världens fulaste underarm. Gjorde nämligen ett pricktest igår så jag har prickar hela underarmen... Men vad gör det? NADA! Har lärt mig massa nya saker idag blandannat att sitta i receptionen, AS KUL! Och att jag har världens bästa jobbarkompiar. Det viste jag redan. Men dom är oslagbara! Samt att jag ska få en ny "granne" som är ingen mindre än världens bästa Kaki! Sen att Sofia också är av världsklass är ingen nyhet!
Nu blir det långpromenad i det underbara vädret med Mallan och Ellan! PUSS!


DET ÄR SÅ SYND ATT DU ÄR SÅ SÖT.

Älskar att den känns som om man varit ledig i en hel vecka. Älskar att det vankas ännu en kort vecka. Älskar att jag inte ens tycker det känns jobbigt med jobb imorgon. Nog för att det var vemodigt att lämna byn.
Har 50% av helgen trallat runt i jobbarbyxor och kännt mig duktig. Tvättat bilar, glidit runt på 4hjuling, krattat löv, fått bort all snö från gården, "klippt" gräset, tvättat staket, städat iordning utemöbler + uterum, ätit grillat i mängder, påskfestat på TC som sög, gjort kvällen bättre med Lollo, hängt ännu mer i täfteå, fått ännu mer sommarkänsla, insett att det är valborg nästa helg och snart bara en månad kvar till yran. Hade mer än gärna haft ledigt i några dagar till och njutit av lugnet som inte infinner sig i stan.
Älskar även att man fått lite färg och känner sig fräschare än vanligt.
ps. Hatar att blogg.se suger och inte låter mig lägga upp bilder. ds.

GLAD PÅSK

Inget kittel för min del. Inte helt kry och kändes inte taggade att sitta sjuk där. Men det börjar kännas lite bättre iaf. Är ute i täfteå där inget kunde bli bättre. Fyrhjuling, grillat, "sommar", promenader, sommarförbredelser, och mycket mer. Ikväll grillar vi hos Håkan och sedan får vi se om dom lyckas få med mig på fest! Bilder kommer efter helgen :)

ADRENALIN

Tanken låg på bodypump ikväll, men pga feberkännsla så skippade vi det. Ingen vill väll vara sjuk när det är LÅNG helg? Istället tänkte jag och Malin ta en timmes promenad. Men "he" vart 2 timmar. Stannade dock till hos Elin och Wiktor och chekade in deras nya lägga och sedan en sväng förbi Amanda. MEN JISSES! Vilken energi man får, blir helt tokig. Älskar vädret, värmen, solen, ALLT! Skulle kunna gå i flera timmar till (eller typ springa flera mil) men istället ska jag ta vara på min energi och storstäda innan BigB.
I helgen gör vi kittelfjäll osäkert! Hoppas det bjuds på sol!!

HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN?

Flännade av skratt. Flännade av sorg. Flännade av GLÄDJE! Underbar film!

HJÄRTAT SITTER UTANPÅ, SLÅR INTE SOM DET BRUKAR SLÅ.


ÄLSKAR, ÄLSKAR INTE, ÄLSKAR.

Älskar att vädret äger. Älskar inte att jag fick migrän igår vid lunch och fortfarande har huvudvärk. Älskar att huvudvärken snart är borta. Älskar inte att jag inte har någon cykel. Älskar att jag ska köpa en idag (eller imorgon). Älskar inte att biltema är långt bort. Älskar Mamma och Pappa.

BLOGGTORKA?

Jarrå. Leker med livet. Ibland för mycket. Ibland går det för långt. Ibland leker livet med mig. Bara att göra det bästa av situationen. i guess. Antar att jag är inne i en fas. MEN man ska väll gå igenom den också. Skrattretande och sorgligt på samma gång. Men våren kunde inte blir mer klockren. Fröken Ståhl kunde inte bli mysigare. Dock kunde isen fått smälta bort vid kajen. Antar att allt bara kan bli bättre. Peace och kärlek. punkt och slut!

FEELING, VÄNNER! FEELING!

Även om jag jobbade 2timmar övertid idag så kändes det som om klockan var mitt på dagen när jag gick hem. SOMMAR. SOMMAR. SOMMAR. snart. Allt tyder på det nu! Dom senaste veckorna har mitt liv gått i 4 tecken. jobba, träna, äta, sova. Och juste. BigB. Har varit trött JÄMT. Men nu! Känns i hela kroppen att sommaren är väldigt nära nu. "bara april kvar.. och lite maj...  som alla jämt ska försöra med" Jag. Malin Olofsson vaknar tillochmed så tidigt på morgonen att jag hinner se på tv jätte länge, äta frukost i lugn och ro (efter 7 års uppehåll... alltså när mormor slutade servera mig varje morgon) sminka mig utan att stressad. IOF kommer jag alltid PRICK 8 till jobbet. Men det duger! tidsoptimist javist!
SOM SAGT! Har taggat sommaren ett BRA tag nu, men nu, nu. snart!
AUGUSTI??

RSS 2.0