HALLOWEEN





Lillebror fluff!


HJÄLP

Vad ska man klä ut sig till imorgon????


JUSI

Jag är för van att jobba kvällar och vara ledig, får ju sova ut varje dag. hehe. Men imorgon jobbar jag 7-22. undra hur det ska gå... He löser sig!!

En sak bara.. HAHA. Någon som sett "sveriges skönaste familjer"? För er som missade kvällens avsnitt. Ni MÅSTE kolla när Jusi(?) åker karusell. Haregud så kul! Vilken man.

Förövrigt så var det inte bara namnet Amanda som hade namnsdag idag(igår) utan även Rasmus. Och med det kan vi även välkomna en ny Rasmus till världen:) Grattis till Therese och Mats(kusin) :)


AMANDA

Yey, jag har namnsdag idag! höhö. "Firar" det med att fara och jobba ikväll. Sen får vi se vad som händer. Antingen stanna i stan och gymma med Elin (och sova i stan, börjar 7 imorgon) eller så far jag hem och ser slutet på hockeyn, eller så far jag på hallen och ser slutet på brödernas match. Får se vart detta slutar! Nu jobb! HARE

I'll spread my wings and I'll learn how to fly, I'll do what it takes till I touch the sky




Ps. Älskar min header men är less på den. Kanske kommer det en ny snart? Ds.


heartbreaker

öppna en lucka, gör vad du vill.. ta mig härifrån..


SEGERSVITEN?

Vann matchen med 5-2, ganska nice att få göra mål när det bara gått 7sek på hela matchen, höhö. Har dock för mig att mitt rekord ligger på 3sek eller något? Var i alla fall en sjukt konstig match, efter första perioden kändes det knappt som man värmt upp så "jobbigt" var det. MEN fy i fan va trötta alla var slutet på andra och hela tredje. Nästan som om alla var bakis? hehe. Och på tal om det så var jag vädligt nära på att banga matchen idag, man kan ju säga att jag mådde som jag förtjänade imorse....

Nu blir det dagens andra dusch (duschade före matchen också av någon konstig orsak) för att sedan fara till sävar och käka middag samt se hockey! Hoppas på vinnst även denna match!! Sedan får vi se om jag orkar basta. Vill just nu bara gå och lägga mig men he bli inge av!


NÄR VI KÖR... SÅ KÖR VI!

Ikväll blir det skägg och utgång på 5ive med Nemo och Jockiboi. Är inte lika taggad som jag var tidigare. Men bara att börja leta kläder (fuck) och tagga upp!! Imorgon blir det bastu, hockey och mys med brudarna!

Nästa helg jobbar jag och helgen efter det blir det klassåterträff! Ska bli SJUKT kul att träffa alla igen, höra vad dom gör nu för tiden och ba GOA. Sen tyckte Elin att det skulle bli intressant att höra om nån skaffat familj.. hmm... ELIN! Så långtid har det inte gått men.. man vet ju aldrig!

Men jaja! NU KÖR VI!


ÄLSKA LIVET OCH GILLA ROSA!


Som säkert alla vet så är vi i slutet på den rosamånaden. Men än är det inte för sent, du kan fortfarande hjälpa till. Genom att länka den här sidan på din blogg så skänks 10kr till rosabandet. Jag har nu gjort det! Gör det du också!! (klicka på "stöd rosa bandet" uppe i det högra hörnet så förstår du själv sen)

Bröstcancer är tyvärr oerhört vanligt och dom flesta av oss känner någon som har drabbats av bröstcancer. Bröstcancer är ärftligt men kan även drabba den mest ovetande. Min farmor dog i bröstcancer. Jag själv kan få det. Idag är det inte lika vanligt att folk dör av bröstcancer, men det händer fortfarande! Hoppet lever kvar att om några år så är det ingen som dör av den här cancern. Men, inte utan din hjälp! Rädda liv och du själv kommer må bättre! En dag kanske du också drabbas (hoppas inte)! Alla måste hjälpa till kille som tjej. Tänk på din mamma, syster din kärlek dig själv och många fler!

(yes, alla ord är valda by me, myself and I)!

want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Fin vädre ute! like it! Ska slappa lite till sen blir det promenad med hunden, banken, jobb, gym, hämta mamma på flyget. SEN HAR JAG HELG! Känns som om det var längesedan jag var på krogen, speciellt här i Umeå. Så jag taggar och hoppas verkligen att 5ive levererar! Förövrigt så börjar jag sakna min klass väldigt mycket nu, satt och kollade igenom student bilder igår! Vill ha den dagen igen, igen och igen!!! PUSS


är det långa nätters fara att se det man vill se och va den man vill vara?


HEY BABY

Älskar att jag bara jobbar 3 dagar i veckan! Ikväll, imorgon kväll och torsdag kväll! Hur bra är inte det!? Taggar helgen som fasen också! GILLA LIVET! Har nyss ätit mammas ny bakta bullar med henne, mormor och morfar! Nu blir det en promenad med mamma innan jag far och jobbar!:) Kom ihåg att älska livet vänner! Hehe. HADE


Jag, Tom, Elin, Elin


GUBBEN I LÅDAN


FINASTE


HON VAR EN HAN!?

För att skriva detta lindrigt och inte göra förstora personangrepp så säger jag bara att motståndarlaget idag inte hade en kvinna i målet. Punkt. Men vi tacka för 3poäng och det är ju det som räknas!

Jag gillar att jag bara jobbar 3dagar kommande vecka! Två långhelger irad! YES! Och jag taggar redan kommande helg! Skäggfest med Nemo och Jockiboi på fredag och hockey med bastu och brudmys på lördag! Finns bara en sak som saknas just nu! Men det kommer... det kommer! .. en vacker dag!



HEJ SKÄGG

Njuter av ännu en lugn helg! Igår var jag helt död! Har sovit hos Elin i veckan, vilket har resulterat i lite sömn och mycket jobb. Så igår låg jag bara och halvsov i soffan. Duschade i kokande vatten i en evighet eftersom att jag bor i norrland och det är pisskallt. Och idag tog jag en välbehövlig sovmorgon och sedan blev det 1års kalas! Annars idag så har jag bara sett på tv, ägt Sis så in i. Och även lärt killarna vad som är inne vad gäller mode!
E - Varför måste ni ha mössorna sådär?
D - amen, Malin sa att det var inne.

Imorgon blir det match och.. inte så mycket mer! Hehe. Måste verkligen städa min garderob,MEN. Jag har lång helg så jag skjuter nog upp det till på måndag. HÖHÖ.

Nu har jag i alla fall skrivit ett inlägg, hoppas det var OKEJ hej.. Mathias?

Ps. Tanken slog mig precis.. brorsan är på cypern..jag plockade fram min fetaste vinterjacka idag..  jag är inte avis..Ds.


LURRE

16-22 igår, 7-22 idag och 7-17 imorgon. Någon som undrar om jag ser fram emot helgen? Mitt svar är isåfall. JA! Men hela grejen med att jag jobbar så mycket just nu är ju för att jag ska få vara ledig i helgen, det gillas:)

Har verkligen inget roligt att skriva just nu..... Ska över och hjälpa till lite på lab innan jag far ut och kör i OVÄDRET igen. HARE!!!

MEN HEJ

Lite dålig på att uppdatera nu känner jag! Men finns väll inte så mycket att skriva. Bor för det mesta i stan hos Elin nu. 20meter(?) från jobbet. Inte helt fel! Livet leker förutom att jag ska till tandläkaren om 30 min.... hate. Men fort är väll det gjort sedan leker jag vidare!

Ska även ta studen i akt och gratulera Therese som fyller 18 idag!! Elin som fyller 22 på torsdag och Leo som fyller 1 på lördag:)

Det är inte alltid man förstår sig på livet men vad finns det att göra åt den saken? Kör ba! Man lever bara en gång och det är NU!

Nej nu ska jag borsta tänderna 15 gånger till innan jag far till tandläkaren, sen jobb, sen Elin. HARE BÄST!!

Ps. Skulle bli glad om någon skickade ett oväntat sms, bara nått ballt. Vill att det ska hända något!! Ds.

101010

Dom senaste dagarna har jag mesta dels jobbat och hängt med Elin. Byggt ihop en datastol by my self, och mycket mer (orkar inte skriva ner allt jag gjort,typ)

Denna dagen(igår för er som är petiga) började med att jag klev upp, borstade tänderna, tog på mig hälften av alla kläder och gick och la mig igen (insåg att jag fick lite tid över, hehe) Men sedan var det bara upp igen och sätta sig i bilen mot skellefteå. Vann matchen med 3-0. Det räcker så!

Idag har jag lärt mig att:
- Sofia Sandström är typ blind. (internskämt som dödar och en bilresa samt match som gick för långt, men gode så kul) ..och juste.. det var hon som körde.
- Jag, Elin och Ante är för unga för att spela TP som är från 85
- Våran släkt är väldigt öppna och inte alls blyga för varandra, vi delar med oss av allt och lite till. Det gillas!
- paxa bästa platsen i en bil!
- Jag och Sandström älskar att ha löv krig..och att man kanske inte ska ha det före match.. finns risk att det flyger löv från en då man springer på planen sen.. hehe.

Finns mer att skriva men.. det är nog inte öppet för allmänheten. HÖHÖ



Imorgon blir det att kolla när bröderna spelar innebandy, sedan jobb och sleepover hos Ellebelle! HARE!!!


jag lever..

..fast ändå inte. Vaknade nyss upp från soffan där jag somnade under idol. Nu sover jag vidare och beger mig mot skellefteå klockan 8.30 för match. Ryktas om middag på ettan imorgon. Gillar lugn helg! Heejs


SKÄGG

Man vet att man har jobbat förlänge då man måste springa in och ut från jobbet för att man tappat saker, glömt saker, glömt igen. Tappat ord, sluddra lite så ingen förstår. Osv. Inte nog med att varje dörr på jobbet är låst på kvällen så man måste upp och ner med passerkortet, slå koden femtioelva gånger.. Och sen glömde man något åter igen.. Men nu ligger jag äntligen nerbäddad i sängen efter 15 timmars arbete. Imorgon jobbar jag kväll = med sovmorgon och det gillas!!

Men ett bevis på att man gör ett bra jobb är väll när patienterna börjar ringa till min mormor och berätta hur trevlig lite flicka jag är. HÖHÖ.

Nu ska jag försöka hitta någon trevlig godnatt saga! Hare gött!

Ge mig en öl, så ska du se jag vaknar till.. osv


Ps. Skulle lämna in jobb bilen på motorcentralen idag.. Tänk er Malin Olofsson.. Vilse bland 1000tals (okej nu överdrev jag) killar i arbetskläder som dessutom sprutar vatten på mig. Och ska lämna in en bil, hämta ut en annan. Och dessutom veta saker som jag inte ens förstår mig på? Ds.

DET BLÅSER

Igår var det korsord hos mormor sedan träning. Idag blev det stan med mormor, till min stora besvikelse hade HM inte fått in jackan jag vill ha. Men hittade lite annat smått och gott som t.ex en höstkofta. Love. Imorgon jobbar jag 7-22 satt. Godnatt!

SVAMMEL

Nu är jag äntligen ledig 2dagar irad! Wiie! Har lovat mormor att fara på stan någon dag också. Tror jag tar det på tisdag och bara glider omkring imorgon! Hoppas att jag får ett sms om att jag ska hämta ut ett paket på ica, hehe. Skulle behöva rensa min garderob också.. Jaja, vi ser vad som händer!

Förövrigt så har jag förälskat mig i en barnjacka som jag bara måste ha! Hoppas jag hittar den på stan! hehe. Dock "trollade" mamma fram en liknade jacka idag som gillas! Dock är den inte lika varm, hehe. Sägs ju att det ska bli kallaste vinter på 1000 år så.. Bara att bunkra upp?

HEJA GULA

Haha.. Finns inte så mycket att säga om matchen förrutom att vi var usla och dommarna var värre! Men vi tackar för vint med 5-2(?) och 3 poäng! Har precis duschat och nu väntar jag på att få trycka lite pizza. MUMS! Sedan drar jag och jobbar igen!

SERIEPREMIÄR

Förutom jobb så har helgen bjudit på tjejfest hos Angelina i fredags, trevligt trevligt! Och ikväll åkte "Sofia" med mig på jobbet sedan har det bjudits på bland annat Sunes jul med mera. Sis har även gått med i jehovas. Och vi har inte varit i skagen. Hoppas det var okej, Hej:)

Ps. Serie start imorgon! Taggat! Godnatt! Ds.

RSS 2.0