EVERYTHING'S GONNA BE ALRIGHT

Låt utmaningen börja! I någon vecka framöver ska jag verkligen utmana mig själv. Vad jag ska göra får ni inte riktigt veta. Hehe. Men har kommit fram till att jag måste klara detta för att sedan unna mig det jag vill ha. Klarar jag det inte så blir det ingen löning heller. Något måste man ju få för mödan? Och ibland måste man ju faktiskt sätta band på sig själv också. Är inne på dag 3 i min utmaning och det är faktiskt jobbigt men ändå inte. Lite splittrat men jag ska fan klara det här!

På fredags släpps det 200 nya jobb i Umeå, WIIE!! Söka, söka, söka!! Annars då? Jo juste, har blivit brunhårig med lite rött inslag och jag trivs! Sen drog innebandyn igång i helgen som var. LIKE! På riktigt, vet inte riktigt vad jag skulle göra annars. Älskar verkligen innebandy!! OCH JUSTE! Jag ska få operera bort mina halsmandlar också, ÄNTLIGEN!!!!!!!


YOU GOTTA DO WHAT YOU GOTTA DO.

Ibland inser man att man måste ta sig i kragen. Göra det som inte är allt för kul. En av mina största skräcker är tandläkaren.. fyfan. Tappade en bit av en tand för ett tag sen och nu har jag dragit på det tillräkligt länge så i måndags tog jag mig i kragen... usch. Och det blir ju inte roligare med tanke på att man börjar bli så gammal att det kostar att gå dit, kom igen. plåga mer. Och självklart hittade dom även ett hål också. Så om en månad lagas det och jag är då klar för denna gången. Och då, då ska jag unna mig själv en iphone när jag är klar! wiie. Och juste, jag hade ju blivit arbetslös. Har dock jobbat 50% den här veckan. Men seriöst. Jag har aldrig rört mitt sparkonto så nångång ska man väll göra det också. Varför vara olycklig liksom? Måste ju unna mig någonting för detta med tanke på att jag skulle bli djupt deprimerad annars... eller nått! hehe. Nej men jag är faktiskt sjukt tandläkar rädd och har blivit kär i iphone, där har vi det.

Imorgon firar vi min älskade kusin som fyller 18bast och på söndag Maud som fyller 50 + innebandypremiär! PUSS


BRÄNNSÅR, JACK OCH MASSA BLÅMÄRKEN.

Då var sävarcup över och vi borde vara mer än nöjda. Vi kämpade på bra och var på tok för underskattade, vilket vissa fick äta upp! Kan säga att det känns att innebandyn är igång igen. Förutom träningsvärk lite här och var så har jag även dragit på mig ett stort jävla blåmärke på höften, brännsår på armbågen, brännsår/ ett jack i handen samt ett blåöga! Det som stör mig mest är väll blåögat eftersom att det syns, inte så snyggt. Kämpade imorse och försökte sminka över det men istället blev det grönt och såg bara ut som en misslyckad sminkning. Men just nu orkar jag inte bry mig, ser ju "bara" lite misshandlad ut. Men det försvinner ju nångång det med!
Nu blir det en vecka full med jobb och träning, förhoppningsvis hinner jag tvätta också! hehe. Såg nyss ett väldigt roligt program som jag tycker alla ska se. Partaj på kanal 5! Jävligt roligt! Godnatt vänner!

SOFT OCH MINDRE SOFT, MEST SOFT

"Iof kommer vi förlora alla matcher med bravur" - Tar tillbaka det! Vi har vunnit en av två matcher hittils. Vi vann derbyt mot Sävar. Med en målvakt som inte stått på tre år(!!!!) Terrorbiffen även kallad höll nollan. 2-0 till oss. SKÖNT!
Har även jobbat dom tre senaste dagarna och ska jobba hela nästa vecka också, mycke arbetslös jag blev då. Men ska ändå söka mig något nytt. Vill göra något nytt. Vill förändra min vardag. Eller iof så känns det inte som om jag har någon nu. Ingen koll iaf. Har inte städat min lägenhet på ett bra tag, men ändå är det inte skitit. Kanske för att jag inte varit där? Plus att jag inte har tvättat på 3 veckor (börjar ta slut på underkläder och tvättkorgen är överfull). Tur att man iaf kan låna föräldrarnas tvättmasik till att tvätta matchkläderna som används gaska flitit i veckan. Men hur lätt är det att tvätta när det inte finns en ledig tid just då jag har tid?
Nu känns det iaf som om jag håller på bli HELT frisk, kände mig ovanligt frisk imorse... Sen kom jag till jobbet, nu rinner snoret flitigt och imorgon har vi match klockan 9 (PÅ MORGONEN, SAMLING 8......kul) och klockan 15. Seger? Troligast inte, men vi gör vårat bästa! Nu ska jag snyta mig några gången till innan jag lyckas somna och hoppas att jag tar mig upp imorgon! PUSS 
Terrorbiffen.
(ända bilden jag har som har med inlägget att göra, gullig va?)

SÄNDER EN TANKE TILL ANHÖRIGA.

Livet är orättvist. I min värld ska inte unga människor dö eller bli sjuka. På mindre än två veckor har jag fått veta att två "vänner" i min ålder har fått canser. Och nu det här. Fäller några tårar!

IDIOT

Jag. Vi förlorade faktiskt bara med 2-5 (jävligt bra). Antingen så var det något speciellt idag eller så har jag bytt stil på planen. Missade ett friläge och räddade öppet mål i boxplay. Vad hände? Slängde mig till och med. Iaf. Så började det riktigt bra för mig, kände inte av att jag var/varit sjuk någonting! Lite i början då konditionen inte var på topp. Men det gav sig när man kom in i typ 15de andningen. Men, sen kom vi till dom sista minuterna. Jag byter och inser att ingen hoppar in så jag skriker på Sofia sen inser jag att jag inte får någon luft. PANIK. Såg typ mitt liv passera i revy. "nu fattar jag varför man inte ska träna när man är sjuk, folk har ju faktiskt dött av det" om jag fick panik? JA. Det ända som hände när jag försökta andas var att det pep litegran. Om någon märkte något? NEJ. Jag sprang ut ur hallen och ingen fattade någonting. Men jag överlevde iaf.
Nej nu måste jag sova, jobb imorgon. Eller var jag arbetslös? Jobba ska jag iaf. Även om jag kanske inte riktigt vill, men jag fick chefen att flänna och imorgon blir jag bjuden på lunch. Tack för det! Och på kvällen fortsätter cupen med derby mot Sävar. Om jag ska spela? Återstår att se, jag är ju trotsallt lite dum i huvudet.

SOM SAGT, INNEBANDY.

Nu har ännu en cup börjat och ikväll har vi första matchen. Jag är fortfarande långt ifrån frisk men kan ändå inte låta bli. Ger kvällen en chans, kommer garanterat sluta med att jag hoppar av redan under uppvärmningen men jag ger det en chans och hoppas, hoppas att jag kan spela :) Iof kommer vi förlora alla matcher med bravur men kanske att det blir kul att spela ändå! Säsongens första match kan man ju bara inte missa!
Igår kväll drog jag en sväng till Sävar för att se lite innebandy men även träffa lite fint folk. Blev väll mer snack än innebandy tittande, så kan det gå ;) Fick även mysa lite med världens finaste unge, Alma. Kunde tyvärr inte pussa på henne eftersom jag är sjuk, men lite mys blev det! 
Bild från när vi var på allstar och firade elinJ (ja jag var naken)

ALLA ÄLSKAR INNEBANDY!

Eftersom jag inte lyckats bli frisk utan bara sjukare så blev det en nykter helg (väl behövligt). Istället så har det blivit innebandy tittande för hela slanten. Har ipricip bott på gammlia, som det ska vara när det är cup. Imorgon blir det samma visa igen och jag älskar det! Sen på måndag börjar nästa cup igen som pågår hela veckan. HOPPAS verkligen att jag är frisk så att jag kan spela!!! Just nu känner jag mig som ett vandrande lik. Feber, halsont, ständig huvudvärk, yrsel, hosta, ont i öronen (gråter mig till sömns för att det gör så ont just på kvällen) och nu har jag även börjat svälla lite i ansiktet (fick tydligen för mig att börja samla lite vätska när jag ändå höll på). Tyvärr så är det värre än det låter. Men man ska ju tänka positivt. Jag har inte canser och ligger för döden eller något sådant hemskt. Men en lugninlamation är troligast på gång, förhoppningsvis inte. Men vi ser väll vart detta slutar. Dum i huvudet som är och kollar på innebandy hela dagarna istället för att ligga hemma, tänker ni. Så tänker inte jag. Eftersom att jag vet att jag troligtvis kommer åka på en lunginflamation och att det bara kommer att bli värre så ids jag inte ligga inne. Klarar väll en sisdär 6 timmar innan jag blir less och vill göra någonting. Typiskt att det ska vara virus också så att ingen medicin hjälper. MEN nu ska jag inte låta så bitter! Tar lite överdos av cocilliana samt mollipect, alvedon och på med pannbandet (för att lugna dom enorma vindarna som sverper förbi mina öron) och lägger mig under täcket! (nej jag sover inte med något fönster öppet) PUSS PÅ ER


RSS 2.0