VÄRLDENS BÄSTA SANDVIKARE VAR HÄR PÅ BESÖK.

Just nu skiter jag i att min lägenhet ser ut som kaos. Inget skämt. Måste typ gå med skor inomhus för att inte klibba fast i golvet. Till och med gardinerna ligger under sängen. Konstigt nog. Men jag deppar inte en sekund för det! Det ända jag deppar över är att jag måste sova själv inatt och det är inga killar som går runt i kalsonger, inga ölflaskor på bordet, inget prat om morgonstånd och ingen som fiser.. Kan man ens sakna sånt? Verka ju så. Låter bilderna tala för sig själva.. JAG HAR IALLAFALL HAFT EN AWESOME HELG!! Och jag saknar dom redan :(
Vart kom jeepen ifrån??

I MADE IT

Garderoben är uppstyrd. Läggan är stor städad. Imorgon firars det med semster och att sandvikarna kommer hit!!
For och kollade på lillebrors fotbollsmatch idag direkt efter jobbet. Inte dåligt väder direkt. Men är det umeåfotbollsfestival så är det. Ryktet säger att det ska vara sånt här väder hela augusti? Kan ju bli ganska nöjd då! Blev även bjuden på grillat till middag i täfteå! ÄLSKAR sommaren. Den får inte ta slut!

SISTA VECKAN

SNART semester, snart. Nedräkningen är ett faktum. Förhoppningsvis slinker det in 4 sadvikare på fredag också och semestern kan ju inte börja bättre. Det tog 20minuter och alla helger under semestern är planerade. Drog en spontan resa till skelltown i lördags med Elin och Olivia och röjde lite på trästock. Gick in gratis på campingen utan att vara olaglig. Gick ju bara förbi och log lite. Tog även med ovädret hela vägen.. Vi hann köra ifrån regnet men det kom igen då vi stannade för kisspaus. Nu ska jag ha en riktigt tråkig kväll. Tvätta i voldet och eventuellt städa eller... garderoben....

WORK, WORK

For hem en sväng på lunchen. Jäkligt skönt att komma iväg ett tag. Har varit duktig och sorterat alla "viktiga papper". Äntligen. Nästa projekt blir att rensa garderoben.. Eller rensa och rensa, det också kanske. Men framför allt. Vika alla kläder. Ser ut som k.a.o.s. Ska försöka göra bort det innan semester så man slipper det då. 1½ VECKA KVAR!! På torsdag tar jag ledig och drar till s-vall och IKEA!! 
Bilder från i lördags kommer när jag lyckas få tag på dom.

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MORMOR PÅ 80ÅRS DAGEN!!

Idag fyller världens bästa mormor 80år och det ska firas!! Om en timme kommer hela tjocka släkten! Ska bli super kul att träffa alla! Vet inte riktigt när alla var samlade på samma plats sist?? (bra hoppas alla kommer). Mormor har 5 barn, 15 barnbarn och 9 barnbarnsbarn, sedan alla respektive på det! Kan inte bli annat än bra!!
Jävligt fräsch för att vara 80 år!!

LÄNGTAN

FASEN vad jag saknar INNEBANDYN just nu!!! ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILLS DEN BÖRJAR IGEN!!! Dock så kommer ju innebandyn med vintern.. Men ändå!!! Hatar att jag fått halsfluss (som vanligt) nu och inte kan fara ut och springa heller.... ÖVERSKOTT PÅ ENERGI!! Kan bero på att jag just nu bara sitter ner på jobbet... klara det inte. Hade så lite att göra idag att jag har gjort allt små jobb för hela veckan. Kommer hata mig själv dom två dagarna jag har kvar innan helg för att jag absolut inte har något att göra.... Lik förbannat måste jag sitta på den där stolen... USCH! MEN JAG ÄLSKAR LIVET!!!!

VÄRLDEN..

Satt och klickade runt lite bland mina vänner på facebook, hamnade på Kim´s sida. En tjej som vi täffade när vi var i bulgarien 09. Som nyligen har tagit självmord? Jag känner inte tjejen så jag ska inte uttala mig om någonting. Men vad händer med världen? 19 år blev hon. Här om dagarna blev en 7åring mördar i Umeå. Hela förra veckan kändes det som om allt handlade om misshandel hit och dit. Fick höra att en gammal bekant försökt ta livet av sig för någon månad sen. HALLÅ? Snälla! Om ni mår dåligt, prata med någon om det. Be om hjälp. Det mesta går att lösa, time will tell.

BRÖLLOP

Kvällen avslutades med ansiktsbehandling
av fina kusin Camilla (bild från midsommar)

VI ÄR INTE SÅNNA SOM I SLUTET FÅR VARANN.

Ingen sömn denna natt heller. Hostan börjar ge med sig lite. Men vaknar man inte av den så ska man självklart vakna av senavdrag. 4 gånger. Blev rädd för min egen spegelbild imorse då jag hade rödsprängda ögon. Vågade inte gå till jobbet. Har istället försökt sova men svettas ihjäl i läggan, städat och käkat middag med Amanda. Imorgon blir det jobb 7-16 (egentligen) men måste typ börja 6 för att städa upp allt som blev kaos idag.. roligt. MEN då får jag helg tidigare, känns NICE! På lördag blir det bröllopp och ansiktbehandling av Camilla, Gillart!!
Kanske dags att bjuda på bilder från Täfteåfestivalen? Kommer inom kort. PUSS
ps. Saknaden är enorm ds.

NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

Peace and love har satt sina spår. Det ända negativa är att jag (givetvis) inte sov många timmar alls under den vecka. Och inte får jag sova nu heller... förbannade hosta.. Och när man väll somnar ska man upp och jobba lika fort. Vad gör man på jobbet då? Sitter på en stol och är avis på alla som får vara ute i solen. MEN i augusti får jag semester och första veckan firas med att Sandvikarna kommer upp på besök! TOPPEN!!

PENISPUTSPOLERINGSMEDEL

ÄLSKADE PEACE AND LOVE!!
- stjärnfall
- bästa tältet
- bästa tältplatsen
- BÄSTA Sandvikarna!!
- otippat kul att jobba i baren
- bästa festerna!
- Hatade bajamajjor
- älskade bilen som tömmde dom.
Det har hänt HUR mycket som helst den här veckan och jag ÄLSKARE men jag
ids inte skriva allt och kommer glömma hälften. Bjuder på lite bilder istället :)

RSS 2.0