SÖNDAG

Har farit runt hela stan idag och shoppat till läggan. Blev en hel del också! Nu ska jag göra ett försöka att få ihop en byrå och ett bord. Sedan stor städa och röja väldigt mycket! Sägs att det ska trängas in en soffa imorgon! Skönt att allt börjar falla på plats!! Nu har jag flännat åt "sofias änglar" i en timme. Dags att ta fram mina kunskaper i att bygga ihop något som är i femtioelva delar. TJAAO!

FREDAG

Sjukt att det är fredag idag. Har i alla fall fått hjälp av Sofia att packa in alla kläder i garderoben! Eller hjälp.. Sofia gjorde det. Sedan bjöd jag på middag och hon på efterrätt:) Är just nu i Täfteå och ska sova här så jag har bil imorgon! Jobb 7-12 på BRUKET, KUL!! Sedan hämta mor och far på flygplatsen sen FEST? Jag är taggad i alla fall! Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med världens goaste vovve!

I´LL SPREAD MY WINGS AND I´LL LEARN HOW TO FLY

Upptäckte precis ett fönster som inte går att stänga och en lastbil som går på tomgång utanför. Kul första natt i nya läggan. Men jag e int bitter. Hör hur gasen trycks ner lite då och då. Firar varje gång. Tydligen vill han ha bråk.


GLIDA RUNT. HÄNGA RUNT. LÅNA PENGAR.

Lätt skönaste låten just nu!! Går tydligen inte att ladda upp youtube klipp men LISSNA HÄR!!

10 tvättar senare och en hel del att stryka är jag äntligen klaaar! + att halva garderoben är rensad och packad. Två kartonger är fyllda med saker. BA hälften kvar typ. Ska köra ett ryck till nu sedan planera ut en god middag. FIN besök ikväll!

TVÄTTA, PACKA, RENSA, STÄDA, TVÄTTA, PACKA....

Har precis slängt in första tvätten och 6 till ligger på kö. Garderoben ska rensas och packas ner. Hela mitt rum ska rensas och packas ner. Hunden ska rastas, huset ska städas. TACK Emilia som tar mitt jobbpass ikväll och tack mormor som bjuder på middag! Nej.. Tillbaka till verkligheten. BJUDER på fler bilder sen i fredags så länge:)










CAREMA PRIMÄRVÅRD





- började med utmaningar på förfesten
- fortsatte som en hobby på efterfesten
- spårade totalt på efterfesten
- alla hamnade i en och samma hög på efterfesten
- Emilia bröt sin rygg på efterfesten
- Desi bröt sin tå på efterfesten
- rundades av med att jag körde en brygga på krogen dagen efter
- avslutas med att ingen kan röra sig idag

KÄRLEK, KÄRLEK, MASSOR AV KÄRLEK

Fredagen började som sagt med förfest hos Heddan, sedan blev det AllStrar och "kvällen" avslutades på böleäng. Kom hem till Täfteå vid 7 tiden på morgonen.. 2 timmar senare var det bara att kliva upp och hoppa på bussen till övik (Jag erkänner, jag hatade livet i den stunden). MEN vi vann matchen! Sen var det bara hem, skynda sig och dra till Teg. 20års fest och utgång! Jag var inte mest taggad på den festen men vafan! Ikväll ska jag bara ligga i soffan! SOLSIDAN står på schemat! GILLART! Låter lite bilder från i fredags tala för sig själva.

"Regel: man får inte säga asså"
"asså malin du måste sluta säga det ordet"
-Elin Nilsson



"jag var tvungen att hålla där så inte trosorna skulle synas"

"de tre vännerna och Faw"


ALLT SOM HAR EN BRA BÖRJA HAR ETT BRA SLUT!

Dagen började med ett samtal från Faw, kärlek till dig!! Nu ska klädproblemet lösas sedan beger jag mig mot Elin för middag, sedan åker vi 10 våningar upp till Heddan och festen kan börja! Ikväll kastar vi kanylerna åt sidan och förtär istället alkohol. Ikväll kan allting hända!

Livet börjar gå i rätt riktning igen, jävligt ball!!


SJUKANMÄLD

Har haft migrän hela natten, vaknade med ett huvud som fortfarande håller på explodera, en förkylning som inte vill ge sig, osv. Just nu stämmer ingenting. Ska ta en dusch nu och få upp lite värme sedan hoppas jag att jag mår bättre. Har verkligen inte tid att vara sjuk i helgen!!

Fredag: Firmafest!!
Lördag: upp tidigt, buss till övik, match, buss hem, fest!


ÄRLIGT

Snart kastar jag in handduken! Om någon har ett jobb åt mig så tackar jag så hjärtligt för det! Eller någon som vet något ställe där dom söker? Behöver absolut inte vara ett undersköterske jobb. Just nu får psyket mer stryck än vad kontot får smaka per månad. Det är fan ej okej.

Sa jag föresten att det var en HÄLSOcentral jag jobbade på? Sluta slit på min hälsa då... Nu tänker ni "men det är väll bara att sluta" Ja! Tänk för att det är det! Men tänk för att jag inte vill vara arbetslös. Och tänk för att jag förlorar bara på att jobba mindre än 40%. Och tänk på att det kanske är din garagevägg jag springer in i!


Om jag är less? Bara förnamnet...


SWEET

Allt går så jävlar bra nu!! Men samtidigt kasst.. nytt schema idag, 14 pass på 6veckor. ÄLSKA DRAGONENS HÄLSOCENTRAL.eller inte. MEN nya jobb på g, hoppas på det bästa! SER BRA UT! Allt ser bra ut (bara jag får ett nytt jobb) ÄLSKA LIVET! Älskar även mina vänner!!! Helt klart dom bästa!! Kommer i alla fall inte ha några problem att flytta så mycket hjälp erbjudanden som jag har fått!! :) 

Skickade ett mail till min gamla lärare här om dagen och frågade om ett praktikbetyg.. Skrev även vilket år jag gick ut i slutet på meddelandet (i fall att liksom) Fick svar idag:
Visst minns jag MALIN O!!!!
Betyget ska finnas hos Sonia men hon är tyvärr ledig i veckan,
skickar det så fort Sonia är åter.
Kram
Ps: Saknar er...........


SMYG

Uppmanar alla att se den nya serien som börjar sändas på SVT tisdagen den 8/2 klockan 20.00!
Lillebror kom hem från förhandstitt med dom två första avsnitten. OM jag bänkade mig framför tvn? Svar ja! Roliga människor finns det gott om, tydligen sinnessjuka också.. VEM fan sparar en död katt???

Dansbanan i Täfteå


FLÄNN

Ja, vi VAR obesegrade. Tills idag. Skyller helt klart väldigt mycket på dom två killarna i gula tröjer som stutsade runt på planen. Gjorde inte allt för mycket rätt om man säger så. VEM fan blåser mitt i ett friläge och påstår att vi ska ha frislag på egen planhalva, finns nått som kallas fördel ku...... Nej, jävligt bittert faktiskt! Nu får vi kriga på målskillnad istället.

Men tacka vet jag SOLSIDAN, fotbad och te! Det räddade upp den här dagen! Imorgon ska jag tvätta, städa.. typ. HADE!!!


KLYV DÅ

Efter en spontan förfest och ett besök på corona är jag nöjd med fredagen! KUL! Lördagen började sent, Lollo kom förbi och hade lite bakis snack med mig, uppskattas! 10 minuter innan jag börjar jobba slår det mig! SVIN KALLT och ingen motorvärmare.. Där stod jag och krigade. När jag jobbar klart kommer Petra in på kontoret och skriker "MALIN, LAPPLISA ÄR HÄR" Fuck. MEN allt handlar om flax och vi klarade oss undan med marginaler. Älskar att jag bara legat i soffan ikväll! Om några timmar är det dags för seriefinal och jag kunde inte bli mer taggad. Får se hur taggen mår när jag vaknar. Förövrigt så älskar jag livet! PUSS




OM DET ÄNDÅ VORE SÅ LÄTT

Anonym1: tänk om det vore så lätt att man kunde googla.
Anonym2: eller typ som sims, göra en egen kille!

MOT BÄTTRE TIDER

Det börjar ordna upp sig nu! Och hur skönt är det inte när man vaknar upp och ser att det är LJUST ute? Ska snart ut i det ljusa och göra något vettigt men först, söka jobb! Ikväll blir det jobb och gym precis som igår. KÄNNS att man inte tränat på ett tag! Börjar få ångest över att packa ihop alla mina saker eftersom att det bär av om två veckor. MEN lär ju inte ha så mycket jobba nästa vecka så det får bli då! HADE!!



FINASTE! VI SAKNAR DIG!


SEN STÅR MAN DÄR MITT I MELLAN.

Just nu råder det kaos i Malin Olofsson huvud. Återkommer med senare information. 
/Kvinnan som inte vet vart hon har sig själv.

MÅNDAG 110110

Det ända bra med gårdagen var att vi vann matchen med 7-2 annars var jag bara sur hela dagen. Just nu går inget som jag vill, fast det gör det ändå. ÅH! hehe svår sits, bara att göra det bästa av situationen! Jobb snart. HEJ

KBRY

Ikväll har jag hunnit jobba, spöat Wik och Pettan i friidrott, spöat Wik i fotboll, spöat Sis i fotboll, sparkat ihop med alla när vi spelat fotboll, legat på golvet och haft ont, ramlat över Petra i soffan för att vi spelade fotboll, och mycket mer tack vare xbox kinect.
Läget just nu: Inte tränat på flera veckor (bara ätit och förtärt alldeles för mycket alkohol) (skulle dock vilja tycka att kinect är värre än flera timmar på löpbandet), jag är sjuk, jag är fortfarande vaken. MEN samling till match om mindre än 6 timmar och jag har "lovat" att göra minst 5p. FOKUS PÅ!


HEJDÅHEJDÅ 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Absolut! Studenten bland annat!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nyårslöften är till för att brytas!?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, mer än en faktiskt:)
4. Dog någon som stod dig nära? 
Ja, tyvärr..

5. Vilka länder besökte du?
Inget, TRÅKIGT nog!
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Återstår att se!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 
10 juni.

8. Vad var din största framgång 2010?
Oj, tagit studenten och börjat jobba kanske?
9. Största misstaget?
Inget jag kan komma på!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej, skulle väll vara dom där jävla halsmandlarna då...
11. Bästa köpet?
Alla festival biljetter kanske?

12. Vad spenderade du mest pengar på? 
Fest?
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
MASSOR! Alla nära och kära!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
MEN HUR MÅNGA SOM HELST!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Som vanligt tror jag:)
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Det återstår att se!
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Ingenting faktiskt!
18. Hur tillbringar du julen?
Nära & Kära
19. Blev du kär i år?
Ne :(
20. Favoritprogram på TV? 
Svenska HW fruar, ung och bort skämd, MASSA.
21. Bästa boken du läste i år?
Hatar böcker... 
22. Största musikaliska upptäckten?
September kanske?
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? 
Önskade mig inget speciellt, men fick bara bra saker:)
25. Något du önskade dig men inte fick? 
Nej! 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Hehe, satt i en bil upp till Hemavan, MEN sen blev det fest!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Svårt att säga! 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Oj, Den var svår. 
29. Vad fick dig att må bra? 
Alla nära och kära :)
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
OJ! Dvd
31. Vem saknade du? 
Camilla!
32. De bästa nya människorna du träffade?
ingen nämnd ingen glömd=)

ALLA ÄLSKAR PETTAN

Skridskor? NEJ! Lekte med döden genom att premiär åka bil med Sis istället. TUR att vi bara åkte till 9an och tillbaka! Tackar för allt stöd när jag spöade Sis också! David som körde kroken och Wilma som bet han i tån! Var även roande och se hur Sis hoppade upp på sängen som en rädd lite pojke när Wilma 30cm hög stod nedanför och morrade....
Sitter och myser med världens finaste Petra just nu! Perfekt att hon alltid ställer upp då jag är ensam hemma:)
P och jag

Ps. Xbox Kinect nu. Okej klockan 4 på morgonen? YES! Ds.

ÖPPNA EN LUCKA, GÖR VAD DU VILL. TA MIG HÄRIFRÅN.

Älska inte den här dagen. Förutom samtalet i morse inser jag att jag har blivit förkyld, huvudet sprängde och jag sov typ till halv 3. Sedan den där jävla snön. ÅH! Skottade i typ 45min sedan blev det middag hos mormor och korsord, det var dock nice! Sedan fick mormor hjälpa mig och skotta klart. 2 timmar senare är vi klara. JÄVLA DRIV SNÖ. Hur tungt som helst!! Hur kommer det sig att jag är taggad på fest nu? Störd. Men det är tydligen ingen annan. Blir kanske att åka skridskor med Sis och Dave om jag ens hittar några? Återstår att se om jag ens överlever den här dagen...

ORKAR INTE

Aldrig ska man få njuta av livet. Allting var perfekt. Sen blir man väckt på sin ända lediga dag den här veckan av världens sämsta samtal... KUK

SES PÅ 5AN

Tydligen så har alla människor gått och blivit tråkiga iår. Imorgon bjuder mormor på middag sen vet ingen vad som händer? KUL FOLK! Drar i alla fall på lan på 5an nu!


TRETTONDEDAG JUL

Nu är hunden rastad och gården skottad. Nu väntas jobb! Älskar röda dagar mitt i veckan eftersom man får mer pengar då! HEHE. Funderar starkt på att börja rensa mitt rum snart, vet att jag måste. Men det känns nådigt drygt!
Kan inte sluta tänka på dig!
Ge mig den där blicken och
ditt fina leende igen! need it.

KAN NÅGON HÄMTA EN SYNVINKEL OCH ETT ÖGONMÅTT?

Symtom efter hemavan:
- Sönder cutade ben
- Blåmärken
- Trötthet
- Sönder biten läpp (?)
- Allt för många random nummer på mobilen.
- Lite för många minnesluckor
- Lite för slö i kroppen
- Tagg inför nyår 2011 (redan)
osv, osv.
Ps. Undrar hur det går för Heddan med hennes nya mukluk fitflop! Ds.

I LOVE THE LOOK YOU GAVE ME, CAN YOU DO IT AGAIN? ..AND YOUR SMILE..


KAFFE

Efter att ha varit ledig i över en vecka känns det GANSKA drygt att jobba ikväll. PLUS att jag missar träningen ikväll.. MEN bättre det än att jag hade börjat 7 imorse!!!! Men jag har sjuk ångest och vill inget annat än att träna. OM jag jobbar nästa träning också? JA! Får se om det går att lösa på något sätt!
Antar att det bara är att acceptera att vardagen är tillbaka. SHIT vad jag är nöjd med helgen alltså! Älskar även att jvm är 21.30 ikväll och inte 01.30 eftersom jag börjar 7 imorgon. OCH JUSTE!!! Skiva på papper ikväll så innebär att friheten är sjukt nära!!!
Letar för fullt efter bilder från helgen... Någon som har några??
Kan inte släppa låten.. Så underbar! Men ack så dryg..
försök att inte få den på hjärnan!
Hur vi började lyssna på låten? Jo! Vi saknade musik och köpte 
kopparbärs 5 på dollarstore. Fränt

BRB

glömde rösten i hemavan.

VILL DU HA MIG HA MIG HA MIG, FÅR DU TA MIG TA MIG TA MIG.

SÅ JÄVLA BRA HELG!!!

Torsdag:
"4 tjejer med 4 tjejers packning". MEN efter många timmar och MÅNGA odjur efter vägen så kom vi fram och levererade redan första kvällen! Har Edelguys och deras sköna låt att tacka för det!? Ärligt så minns jag inte vad vi gjorde den kvällen. Har hänt så mycket sen dess och man blandar ihop alla kvällar. Men vi var i alla fall på hotellet sedan efterfest! PLUS att jag fick en NICE födelsedag! TACK:)
Fredag: Vart ska jag börja? I bastun? Då jag skulle raka benen och blev ner dränkt i "dubbel dusch" så jag luktade man och slank med rakhyveln så mina ben ser misshandlade ut? EH! Sedan blev det middag och tydligen så var alla redan då slitna och åt middagen i mjukiskläder. HEHE. Men vi styrde upp det till slut i alla fall. Drog på hotellet och KVÄLLEN VAR NICE! Efterfest till klockan 10 morgonen efter!
Lördag: Sov typ mellan 11-14 sedan drog vi till Jeppes stuga för att åka skoter! Sjukt kul och då var vi på gång igen! Även denna kväll levererade och denna gång på stockis! Kanske inte lika mycket röj som på hotellet. Men sjukt mysigt ställe och nytt folk!
Söndag: Vaknar av att killarna smyger planer (förlåt, men jag hörde) "vi säger att det brinner" Min inställning blir att inte bry mig. MEN när dom börjar hoppa på mig så är det väll klart jag rycker till.. ÅH! Sedan blev det städning och hemfärd. Kul att Kaki tror att man måste ta kölapp för att köpa mat på Frasses;)
Det här blev en grymt kort beskrivning av helgen, men har typ glömt hälften och resten är ej för allmänheten. MEN DET VAR AWESOME! 3 perfekta fyllor, inte bakis en ända gång. HUR BRA? Tackar alla inblandade!!!!


RSS 2.0