TORSDAG

Trött! Trött! Verkligen trött är jag just nu. Kom hem från jobbet för en timme sedan och slängde i mig käk direkt. Håller på somna i soffan nu. NEJ men juste! Träning om en halvtimme! Sen är det bara att rusa hem från träningen för att hinna se slutet på hockeyn, duscha och sedan hinna se idol på datorn! SEN får jag sova! Tur att jag börjar kl16 imorgon! Men juste, träning var det! Ska hinna förbi mormor innan också så hejdåhejdå


sovmorgon börjar bli rutin i min värld, men inte imorgon..

..för då jobbar jag 7-17. Men jag gillar det! Hellre jobba dag och ha hela kvällen ledig. Än att jobba kväll och sova bort hela dagen. JA ni fattar grejen. Imorgon blir det i alla fall lunch med fin Petra på bilden nedan och kanske stan en sväng (beror ju på hur lång lunch jag har... hehe) Men nu måste jag sova. HÖRS!

Lillebror fick komma med på ett hörn också. hehe

ONSDAG

Dagen började med att mamma inte ringde och väckte mig som hon lovat...HEHE. Men när hon väl ringde så for jag och hämtade henne på jobbet. Sedan blev det en långpromenad. TYP SOMMAR? Hann leka av mig lite med Philip på vägen också. Jag hade nästan glömt bort hur kåda på träden luktade, inte för att det är någon hitt men. Sedan har det varit städning i detta hus. Och nu blir det att laga TACOS! HARE!

random bild

KOM TILL MIG

Imorgon är jag ledig och då ska jag verkligen få någonting gjort! Något i stil med "om du får ett sånt där rus så kan du ju gärna få damsuga hela huset" som mamma så fint sa. Så imorgon ska jag leta upp det där ruset och göra mamma glad. Plus lite till! Men först måste jag leta fram tröttheten och få mig lite sömn! PEACE!


GILLAR LÄGET

Har nu börjat inse att det är ganska nice att få lön varje månad och inte bara under sommaren. Det där såkallade studiebidraget som man tidigare har levt på kan ta sig. hehe.


BRA JOBB

På något sätt så gick jobbet väldigt fort idag. Hann till och med vara med 40 min på träningen! Inte helt fel! Imorgon blir det jobb igen 15-22. Ska försöka göra något vettigt innan jag börjar. Får se hur det blir med den saken! Förövrigt så håller jag inte på att bli sjuk! Jag bara fryser hela tiden...... Vägrar bli sjuk!

M SOM I MÅNDAG

Nu ska jag planera mitt liv lite sen dra jag och jobbar 15-22. HADE


ÄR DET VID DOM GRÖNA RÖDLJUSEN?

Som sagt så blev det Skellefteå i helgen. Fredagen stod för fest och station. Ända som sög var musiken. Annars var allt super! Citat på citat. Höhö

"gör om gör rätt?"



Och på lördagen blev det middag, hockey och massor av skratt med brudarna! Love!







Några hade mer inlevelse än andra.. HÖHÖ




PUSS BRUDAR!


GILLA

Gillar att jag hade 5 timmars lunch idag. Hann hem, duscha och packa IKVÄLL blir skelltown. Nu måste jag in till stan igen och avsluta jobbet. HADE!!

Ps. GRATTIS ÄLSKLINGS PETRA PÅ FÖDELSEDAGEN!! Ds.

VI VANN PÅ STRAFFAR!

Hur otippat var inte det? Jag trodde helt ärligt att vi skulle förlora, ändå hade vi ledningen hela matchen igenom. AWESOME! Just nu har jag så mycket energi att jag skulle kuna överta världen, eller så lägger jag mig i sängen och ser idol och kungarna av tylösand. Får se vilket det blir! I övtigt så äger livet! TJAO


ONSDAG

Tog mig en minst sagt behaglig sovmorgon imorse. Vaknade av att Myra stod och grinade och skällde nedanför min säng, hehe. Har varit förbi Mormor och Morfar en sväng och kollat igenom lite gamla kort. LOVELY! Kommer upp två bilder senare då jag lagt in dom på datorn!

Nu är det bara att ladda om, käka lite och sedan bege sig mot Holmsund för match! Ska bli kul att möta brudarna man spelade med förra säsongen, dock är det kanske inte så många som spelar kvar. Men dom som gör det!


(sofia och jag längst upp till vänster som bytt vitt till rött)

IMORGON SKA JAG SOVA!

Efter 4 timmars sömn, 15 timmars jobb och en dag som inte gick min väg (förutom när jag skulle ta PK-prov hos en gubbe vars hemtjänst var där OCH SATAN SÅ SNYGG!) så känner jag mig väldigt trött. Men vad kunder inte sitta bättre än det här klippet? SÅ BALL!

JÄVLIGT BALL

Förutom att jag forfarande är vaken och att jag jobbar 7-22 imorgon/IDAG så äger livet! På Onsdag taggar jag match! Och helgen kommer bli kung! Inte för att jag vet vad jag ska göra men.. Två frestande alternativ och vad jag än väljer så ser fredagen väldigt dimmig ut! Sen att jag och Micaela smider smaskiga planer som kommer bli kung, ÄGER! Nu måste jag sova HARE

SMIDER PLANER OCH JAG GILLAR´T


.


ÄNNU EN OSKULD FATTIGARE

Jamen då har även jag röstat. Jag hatar allt som har med politik att göra! Det ända jag viste var att jag inte tänkte rösta på den där Holmlund! Annars kan jag bara hålla med och citera Foppa "Det är med politik som med curling. En liten grupp är genuint intresserade och sedan tvingar de på oss andra skiten var fjärde år"

Ikväll blir det nog bara lugnt framför tvn! Grubbla lite(ganska mycket) inför mitt jobbval imorgon. Fundera på hur jag ska göra med helgen!!!! Skellefteååå eller ensam hemma hela helgen + krogen på fredag för Malin kommer hem och en massa. I ALLA FALL så känns det som om jag har beslutångest dygnet runt och att det är som en rutin, inte för att jag gillar det MEN.


GILLAR´T

Jävligt ball med hockey ikväll! Svårt med derby mellan Luleå och Skelleftå:) Återstår bara att se hur många killar som gör mig och Sofia sällskap under kvällen. Dock ska jag tydligen upp och köra imorgon klockan 8.. Men det är morgon dagens bekymmer. Nu taggar vi:) HARE


jag vet att det går över men det är lika svårt för mig

Alla har vi dåliga dagar. Idag var det tydligen min tur. Dagen började dock perfekt, spred lite glädje, överraskade, ställde upp, osv. osv. Men kvällen slutar med Melissa Horn och flänn. Tack är ett väldigt starkt ord, som vi alla måste få höra ibland! 

Skulle verkligen vilja skriva av mig nu. Men det ska jag inte göra... Har hört att dagen-efter-ångest vaknar man med efter en kväll i dimman. Så jag slutar här.

I TELL YOU EVERYTHING. YOU TELL ME NOTHING. I GIVE YOU ALL I HAVE AND YOU JUST GIVE ME A LITTLE BIT.

Idag har jag varit ute med hunden, diskat, tvättat, lagat mat och varit kluven som vanligt! Allt slutar med att jag sitter hemma ikväll, inte så ball. Men vad att göra? Får se vad kvällen bjuder på. Städ kanske? Kul fredag kväll..

Egentligen älskar jag livet. Men just nu känns det som om jag står med ena foten utanför. Dags att ta tag i livet. Har beslut att fatta som bara jag kan besluta. Det blir helgens grubbel.


hejdåhejdå

Har precis sett idol på datorn och nu är jag väldigt trött. HOPPAS verkligen att det inte regnar imorgon eftersom att jag är ledig! hehe.

NEJ! Nu ska jag sova. Och efter att ha sett väääldigt härliga/snygga/heta bilder så drömmer jag nog gott inatt! Höhö. Peace


ALLT PÅ EN GÅNG

Har precis gjort bort ännu en arbetsdag. Nu är jag färdig inskolad på dagtid också (insulin), tummen upp! Nu har jag HELG! hehe. Och på måndag börjar mitt schema! yeey! Har även givit mig själv en deadline! På måndag ska jag bestämma mig om det blir dragon eller bruket!! hjääälp..

Om drygt en timme nalkas det träning! MEN exakt samma tid så spelar SAIK första matchen... Och pappa som har fixat så vi har Canal+Hockey så jag kan se alla matcher... självklart ska det krocka. Men den går i repris imorgon på dagen, så då har jag ju något att se då:) hehe.

Nu ska jag lägga mig i soffan ett tag så jag inte dör på träningen! HARE

You spin my head right round, right round...

Det ända vettiga jag lyckats göra idag är att laga middag och färgat håret på mamma. Ikväll blir det troligast soffan och idol. HATAR REGNET!

Just nu snurrar det mesta runt i mitt huvud. Vilket jobb ska jag ta? Vilket kommer hjälpa mig mest i längden? Vad ska jag göra med mitt liv? Jag vill att det ska hända något ROLIGT nu!! Jag vill skratta av mig en massa som jag sitter och trycker på! hehe.

Sen fick jag precis höra att vi har match nästa onsdag mot..damdamdamdam.. Holmsund i en DM match. Gissar vem som jobbar då!? Hoppas verkligen att jag kan byta bort den kvällen eftersom att jag spelade i holmsund förra säsongen och gärna möter dom i en match.. hehe.


regn, regn, regn

Jag som hade tänkt ta en lång promenad direkt när jag vaknade imorse...Men regnet stoppade mig! Vad ska man hitta på nu då? Jag är fan sämst på att vara ledig!

LITE VILSE.

Det är dags att bestämma sig snart. Eller ganska NU! Vilket jobb ska jag ta? Kluven som bara den kan jag meddela! Inte så ball!

Jag var helt säker på att jag skulle jobba på bruket imorgon men tydligen inte. Skönt med en ledig dag! Känns som att det var ett tag sen (förutom i måndags men då var jag död så det räknas inte)! Nästa vecka börjar jag gå på schema så då kanske man får vara ledig lite mer!

LET ME FEEL IT

Efter att ha jobbat varje dag veckan som var så skulle jag imorse ta tag i min 8onde arbetsdag irad. Men så blev inte fallet! Var helt orörlig när jag vaknade! Ryggen var stelare än stelast och jag bestämmde mig för en dag i soffan istället! Välbehövligt så att säga! Har nyss varit och ätit middag hos mormor! Svårt med vofflor och hjortronsylt! Ikväll är det träning som gäller, ska försöka och se hur långt ryggen pallar! Förutom det händer ingenting men jag lever ändå på mina glädjerus som jag älskar! Vad händer här näst folket??


AMEN, LÖRDAG DÅ

Förutom jobb idag har vi sett innebandy typ hela kvällen. Men sjukt spännande matcher så jag gillart! For och käkade middag hos Soffan då IA stod och bakade MASSOR med äppelkaka. DÅLIGT sugen jag blev. Men vad händer nu när jag kommer hem? JO! Två äppelkakor som står där och ser väldigt goda ut. Vilket dom var också! Bra Pappa! Imorgon blir det jobb 7-21, ball? NEJ! Men jag gillar livet ändå! hehe. Hejdåhejdå


FREDAG

Efter en väldigt lugn kväll på jobbet drog jag mig mot sävaråhallen för att checka lite innebandy. Imorgon blir det jobb 7-15 sedan innebandy igen med Soffan. Men nu dusch och sen sova! (kan erkänna att jag vaknade halv 2 imorse och tvivlar på mig själv när det gäller att vakna vid 6 imorgon...)

HELG?

Det gick super bra på jobbet igår! Körde inte vilse en ända gång! wiie! Efter jobbet blev det en promenad med Elin och Camilla sedan film hos Elin:)

I nuläget firar säkert dom flesta att det är helg, men för min del innebär tiden att jag börjar jobba om 30 minuter och hela helgen består av jobb. Så.. Hejdå!

LEKSTUGA

Otroligt så skönt det var med sovmorgon! LOVE IT. Nu ska jag göra mig klar, käka lite sallad, gå en sväng med hunden sen blir det jobb! Ikväll återstår det att se hur mycket vilse jag kommer köra på haga. Hehe.. Det löser sig nog! HADE


KUNGARNA AV VAD?

Matchen slutade 7-4 till våran fördel och jag hade ont i hjärtat hela matchen. Halsen svällde upp när jag kom hem och nu känner jag mig allmänt konstig. Återstår att se om jag vaknar imorgon?

Älskar i alla fall att jag inte börjar jobba förrän klockan 15 imorgon och får sovmorgon! Slutar klockan 22 men då ska jag förbi Elin och se klart en film vi påbörjat. Satt förövrigt och såg "kungarna av tylösand" tidigare ikväll. WHAT? Okej det är kul med förnedrings tv men.. VA? Och idol verkar väldigt lovande detta år! Shit vilka talanger det finns! Nej nu ska jag krypa under täcket! HEJS

DERBY

Har jobbat hela dagen, nyss tagit en PN och har nu speedat om till matchkläder och ikväll väntar en match mot Sävar = Derby och vi har en Pojke född 97 som vaktar vårat mål ikväll! HADE


IN YOUR FACE

Fick precis ett sms av Faw "du har fått ett vik! grattis!:) (fram till tidigast mars)" och idag när jag jobbade på bruket fick jag höra att "om två månader har du jobb i över 1 år (gravid vik)" Jag har alltså två jobb att välja mellan? Kan meddela att det lutar ganska kraftigt åt dragonen. Har större chans att få jobb där senare också, sen är det ju i stan!? Kanske dags att flytta snart? DOCK är vikariatet på bruket troligen längre. MEN som sagt större chans att jag får jobba kvar på dragonen efter vikariatet än på bruket. FLÄNN. hejdå. (kanske borde vara glad att jag har två jobb att välja mellan istället för inget? hehe)

Ps. Jag har väll tagit studenten va? Varför får jag då hem ett brev om foto i skolkatalogen? hmm. Ds.


DET SNURRAR I MIN SKALLE

Väckarklockan ringer om alldeles för få timmar. Och jag är på tok för pigg för att somna. Men bara att ge det ett försök och tagga jobb imorgon antar jag! Känns i alla fall sjukt nice att jag slutar klockan 14 imorgon. Undra vad jag ska hitta på? Känns som om jag borde göra något vettigt i alla fall. Återstår att se vad! Ska nog sova på saken trots allt! tack och hej för mig!


SOVMORGON

Efter att jag inte klivit upp så tidigt som det var planerat drar jag mig nu mot jobbet!


NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER?

I veckan kommer mitt liv stavas J.O.B.B! Har en långvecka framför mig på bruket då jag även jobbar helgen. Är endast ledig på torsdag. MEN fick ett sms av Faw nyss som frågade om jag vill jobba på dragonen torsdagkväll. Självklart! Hinner ju vara ledig ett helt dygn ändå så det är lugnt för min del:) Finns dock nackdelar. Missade träningen i torsdags pga. jobb, missar träningen imorgon pga. jobb, missar träningen på torsdag pga. jobb! Hehe. Men vem har sagt att jag missar derbyt mot sävar på onsdag? Ingen! Bara att vara glad så länge pengarna rullar in! Sen funderar jag starkt på ta en löprunda då klockan och viljan sammarbetar! Kanske imorgon om jag är pigg innan jag börjar jobba klockan 14? Återstår att se när jag somnar eftersom det gick vilt till igår fatän vi var nyktra och jag tog sovmorgon imorse! Men ska försöka dra mig mot sängen nu! PUSSS


SOMMAREN 2010

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
Japp! Studenten såklart:)


Dog någon som stod dig nära?
Inte det! Och det är jag glad över!

Vilka länder besökte du?

Tyvärr bara Sverige..

Är det något du saknar sommaren 2010 som du vill ha sommaren 2011?
En utomlands resa och lite semester tack!


Vilket datum från sommaren 2010 kommer du alltid att minnas?
Studenten den 10/6 är ju en självklarhet! Men även mycket annat:)

Största misstaget?

Att jag och Sofia har svårt att säga hej kanske? hehe..

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Varit sjuk iprincip hela sommaren och käkat penicillin. Men annars så!

Bästa köpet?
Biljetter till alla festivaler är det ändå jag kan komma på just nu!


Vad spenderade du mest pengar på?
Alkohol, kläder och mat antar jag.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Hela sommaren har gjort mig glad!!!


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om sommaren 2010?

In my head, We no speak americano, Bympy ride, Explodera och många fler!!

Var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
Helt klart mycket gladare! Mer hädelserik sommar så att säga! Saknades bara en utomlandsresa!

Vad önskar du att du gjort mer?
Solat, badat och rest!

Vad önskar du att du gjort mindre?

Jobbat!! Gillar pengar men ändå!

Hur tillbringade du midsommarafton?

Jobb och sjukdom.. Tyvärr! Men ändå mys i kusinernas stuga!


Blev du kär i sommar?
Nepp :(

Hur många förhållanden?

Noll!

Favoritprogram på tv?
Paradise Hotel Danmark (på datorn iof)

Bästa boken du läste i sommar?

Ingen.. hehe.

Största musikaliska upptäckten?
Hmm.. bra fråga!

Något du önskade och fick?
Minnen för livet och nya goa vänner!


Något du önskade dig men inte fick?
Lite mer ledighet och återigen.. en utomlandsresa! Annars var allt KING

Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?

Bakis efter studenten och jobb!

Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Sommaren var perfekt! Förutom den där utomlandsresan som aldrig blev av?

Hur skulle du beskriva din klädstil sommaren 2010?

Arbetskläder, short och festkläder?


Vad fick dig att må bra?

Allt! Folket runt omkring mig!

Vem saknade du?
Dom jag aldrig hann träffa?

De bästa nya människorna du träffade?

Skellefteå folket i think!


Sommarens sötaste?
Alla :) hihi


Sommarens hetaste?

Sofia vet!

Sommarens besvikelse?
Skulle väll vara att jag inte var mer ledig!

Sommarens snällaste?
Alla var snälla:)

Sommarens bästa?
Yran, Studenten, Täfteåfestivalen, Stadesfeten, Trästocks, Allt!!!


vardags hjältar


VI VAR TYDLIGEN NYKTER PÅ FEST

- Kamera i facet
- Sofia som lott säljare
- En snubbe i AIK kälder (på fest)
- Jag och Sis drog en klassiker och bjöd på vår findans!
- Framför en kamera dessutom
- En snubbe som visade hur höfterna ska röras
- Täfteå iks herrar hade tydligen lagfest, som vi blev bjudna till
- Fick visa hur en riktig logenburgare ska tillagas (är tydligen legend)
- Lasse Stefanz är tydligen inne i något slags rymd-stadium.
- Spelningen avslutades med "Du gammla du fria..."
- Lalla och Emil skulle hjälpa till att ta ner konfetti..film kommer senare!

Och tydligen så går medelåldern från 60 till 20 när det är Lasse Stefanz!? Och jag fick tydligen köra hem Lalla, Nisse, Emil och Mange när kvällen var över. Och en avskeds låt till alla individer är en klassiker! Till exempel så är Nisses låt "i remember love" OX

LASSE IKVÄLL

Blev lite mer jobb än tänkt igår. Fick jobba kvällen också. Men sen drog jag mig mot Sofia där hon hade dukat upp med morötter, gurka och dipp! Super! Såg även lite Sunes sommar på det. Inte fyskam!

Idag har vi varit och kollat på lite fotboll. Otroligt nog så var det jävligt varmt! Och eftersom Danne hade släp på sin bil så tog vi tillfället i akt och snålade lite skjutsa på släpet. Som om inte filmteamet tog chansen att filma det! Jorå. Man kände sig något fjortis där man satt. MEN vi ser väll hur det blir med den saken.

Snart väntar grillat till middag. Väldigt efterlängtat! Och ikväll är det Logen som gäller! Släppa loss bland gammfolket. Tänkte jag.. Krille berättade nyss att några ungdomar från Övik ska komma upp för att se Lasse Stefanz. Ingen kommentar på den faktiskt.. Hehe


två jobb = inte arbetslös!?

Inskolad och klar! Yes! Kommer dö första gången jag ska köra själv. Så om ni nån gång ser mig virra om kring i en bil på haga så vet ni att jag jobbar och har dåligt lokalsinne! Men vad gör det? Jag klarar mig nog!

Blev inte riktigt som jag skrev i förra inlägget. När Elin kom hem igen så drog vi en sväng på strömpilen. Käkade lunch på NK och shoppade lite små saker!

När vi jobbat klart tänkte jag skynda mig hem eftersom jag ska jobba 7-12 imorgon. Nej men istället kom Petra och Camilla förbi. "Alltså grejen är den att jag har typ liksom inga kommentarer på det eftersom vi ba är kusiner allihopa och hånade varandra, det är det som är grejen"

Men nu måste jag sova så jag orkar jobba imorgon! PEACE!!


Ps. Petra är oroliga att hon ska göra bort sig i TV angående den nya serien som ska börja. Men Pettan! Jag kommer alltid älska dig ändå! HIHI puss! Ds.

Petra Nilsson?


DRAGON

Sitter hemma hos Elin nu och väntar på att hon ska komma hem från läkaren. Tjejen vaknade med ögoninflammation, bra gjort! Men jag ska väll göra mig klar nu så vi kan gå på en promenad när hon kommer tillbaka. Sen ska vi försöka röra ihop en god sallad och se på en film. Sedan ikväll blir det jobb för våran del! Frågan är hur jag ska ta mig upp imorgon då jag ska jobba 7-12 på bruket. Men det löser sig säkert!

Fest i helgen? Svar NEJ! Jag och Sofia har stora planer inför helgen. Går i temat soffhäng och filmmys!


KÖR BA

Gillar redan det nya jobbet fastän vi hade den värsta kvällen igår, MEN bara att göra det bästa av situationen och nu kan allt bara bli bättre:) Hann förbi en sväng på några butiker igår med Elin och Sofia också. Blev vita Converse, ett line och lite små saker!

Har precis kopierat massa papper som jag ska lämna hos chefen klockan 14. Men först måste jag ut med hunden och ringa massa samtal.

Måste skynda mig nu så jag hinner! Sover även hos Elin i natt så ni kanske inte hör mer från mig förrän sent imorgon kväll! PEACE


RSS 2.0