GILLAR SOVMORGON

Imorgon: Jobb 15-21
Nu: Sängen!

Onsdag? Måndag? Söndag? VA? I mitt huvud har den har dagen velat mellan söndag och måndag, när det egentlien är onsdag? Eller? Man ska inte vara ledig mitt i veckan.. Man blir galen!


KAN VI FIXAT? KLART VI KAN!!

Nu kastas planerna runt här och vi är AS TAGGADE! Sitter och taggar med Sofia på msn nu!!! Stadsfesten och trästocksfestivalen here we come!!!!!

Måste bara få ihop mitt liv lite! Måste byta massa jobbdagar för att detta ska bli PERFEKT! Tyckte att schemat såg super ut eftersom jag är ledig helgerna då det är stads och trästocks. MEN tydligen ska Melissa Horn spela på torsdagen (trästocks).. Och jag jobbar både torsdag och fredag den veckan? DET GÅR JU INTE! Hehe, men jag ska nog fixa det här på nått sätt! JAG MÅSTE:) + Att veckan då det är stads så jobbar jag till 21 på torsdagen, ska försöka byta den kvällen mot en dag så jag kan fara till skeå redan på torsdagkväll! TAGGA!

Hängde du med? Du behövde inte, eller okej. Om du vill veta hur bra mitt liv är så kanske det var bra att du läste ändå ;) hoppas bara att jag lyckas byta dom där dagarna, annar blir jag bitter!!!!


JAG TAGGAR NÄSTA HELG

1. Stadsfesten!
2. Nästa gång jag är ledig!

Jobbar varje dag nu fram till stads. Skulle egentligen vara ledig Fredag och Tisdag, men ska jobba för Elina på fredag och på en annan avdelning på tisdag. SÅ, jobbar varje dag till och med nästa torsdag sedan blir det STADS! Jag är verkligen as taggad! Då måste jag ju ha blivit frisk? Som om jag bryr mig annars? LÄR fara ändå, men skulle vara slitet ändå om man vore sjuk... MEN det ska jag inte vara:)


SJUNG FÅGLAR SJUNG

Har precis tagit en skön dusch, sitter just nu med ett fotbad och "allsång på skansen" rullar på tvn. Kanske ska sy lite senare också. Sen måste jag ju medge att en renbäddad säng lockar ganska mycket! Imorgon blir det kortdag på jobbet, 7-11 sen kanske vara med Michaela ett tag eftersom hon befinner sig i sävar denna veckan:)


PANG

4 år och mens? WTF! Stackars flicka :O HELT sjukt!
Klicka på bilden för att läsa mer på aftonbladet.
Lina tvingas ta hormoninjektioner varje månad mot sina symto


TISDAG

Somnade i soffan idag och vaknade vid 2.. bra malin! Men har i alla fall blivit en liten stund i solen:) Kom precis på att det är stadsfesten nästa helg :D Precis då jag är klar med min PCkur! Livet äger!!!?
VIST TAGGAR VI!?!?!?!

Ikväll blir det lugnt! Känner mig fortfarande död! Men som plåster på såret så har jag klickat hem en jacka, har länge försökt låta bli eftersom nästan alla har den men.. nu kunde jag inte låta bli längre eftersom dom tog slut väldigt fort, men nu kommit tillbaka igen.

DROGHANDEL, SNYGG LÄKARE, TANDKRÄM..ja

Om jag var trött imorse? Hmm.. Kan säga som så att jag somnade med tandborsten i handen.. Har sängkläderna i tvättmaskien nu, mycket mer behöver jag väll inte säga?

Nu har jag i alla fall fått ny medicin, penicillin (HATA) och en ny receptbelagd hostmedicin. Hoppas det här hjälper nu!! Sen att jag hade den snyggaste läkaren gjorde ju inte dagen sämre?!;) Hehe

Nu ska jag käka lite sen ut i SOLEN!!!

GALEN

Hosta blod? Hosta tills jag spyr? NEJ inte än, men det känns inte alls långt borta.. Om jag bara kunde få bli frisk.. Men ska som sagt till VC imorgon så hoppas på att jag får något som hjälper!!

Men eftersom att jag har tid på vc klockan 9.30 så lär jag komma hem i rimlig tid (då jag egentligen skulle ha sovit om jag var ledig) så då hinner jag sola jätte mycket, eftersom det är lovat bättre väder än vad det var idag;) Solande typ 1-2 timmar idag och har fått ganska mycket färg, AS NICE.

Känner mig fortfarande döende så nu blir det att sova!!


JOBB, HOSTA OSV.

Egentligen skulle jag bara jobba 7-11.30 idag. Men eftersom att jag är så snäll så kommer jag även jobba 15-21. GOSCH. Och imorgon skulle jag egentligen på inskolning 7-14 på en annan avdelning men det blir inget av. Har tid på vårdcentralen 9.30.. KUL. Men eftersom att jag har haft en sån jävla hosta i 2 veckor nu så måst jag göra något åt saken. Inte ens receptbelagd hostmedicin hjälper? Och jag behöver väll inte säg så mycket mer än att hostan sitter ända ner i bröstkorgen?

Men nu ska jag ta vara på mina ledig timmar och lägga mig i solen. Får låna morfars bil ikväll när jag ska jobba också. Tummen upp! Peace

TÅRAR OCH FRAMTIDEN

Frågan är när jag ska bli frisk? Jag vet! Jag är alltid sjuk.. Hostan är fortfarande kvar, förkyld nanting. Och idag har jag varit och sett fotboll. När jag kom hem kände jag mig döende. Gick och la mig ett tag och när jag vaknade kändes huvudet lika stort som jag vet inte vad. Tog en alvedon och la mig igen. Sedan kom Camilla förbi och då kändes det mycket bättre så gick på en promenad med henne, mamma och Ulrika. Vad händer? Jo, på nått vänster så har jag gått och blivit gräsallergiker. Så tårarna bara forsade från ögonen och tog aldrig slut. SNÄLLA får jag bli frisk nu? Jobb hela veckan. Och jag ska INTE ligga hemma! punkt.

Vad ska jag göra av mitt liv? Jag vet inte vad jag vill bli riktigt. Jag vet inte vad jag ska göra i höst? Camilla ska kanske flytta till Stockholm i Januari och plugga. Kanske följa med henne dit? Vem vet. Men jag måste faktiskt ta mig en funderare på vad jag ska göra med livet. Jag har ju liksom tagit studenten nu! Dags att börja leva!

Men just nu känner jag mig inte så levande så... Nu blir det en dusch sen sängen!


SÖMN

Först 10 timmars sömn i natt, 2 timmar på eftermiddagen, och en timme nu på kvällen. Och jag är fortfarande trött. JAG VILL INTE VARA SJUK LÄNGRE! Jag vill ut och träffa folk. Jag vill festa! Det är ju nu man vill som mest. Sommaren är ju här! Solen skiner på kvällarna och det är mysigt. MEN NEJ jag ska ligga inne och vara sjuk:( + Att jag jobbar ett Xantal helger i sommar så...

Nej nu ska jag sluta deppa så jävligt. Nu ska jag dricka iste, se film och pyssla lite:)

MIN MIDSOMMAR

Ikväll har jag...
- Suttit vid havet och bara njutit.
- Badat badtuna
- Bastat
- Ätit supergod mat
- Byggt lego
- Myst med philip och leo

Jävligt skön kväll om jag får säga det själv, sjukt trött efter en hel dag med jobb. Men hur bra är det då inte om man har en två åring i närheten som vill gå och vila med en? Och att ligga brevid en 2 åring och försöka sova är kanske hur mysigt som helst? Sen finns det en sak som är okej vad gäller nakenbad i en badtuna, är man två år så får man bada naken. Men om man är mellan 40-60? NJA... Och hur okej är det att jag sitter i bastun och håller på dö för att jag tycker det är för varmt, samtidigt som jag har en 2 åring brevid mig som tycker att det är jätte skönt? 







MIDSOMMAR! kluven.

Har återigen varit en vädligt slapp dag på jobbet. Och oerhört mysig! Hjälpa dom äldre att leta fram finkläder och snygga till sig är ett stort plus! Att baka jordgubbstårta med Elina är inte heller helt fel! Och att sitta på balkongen i solen är inte heller ett minus;) Sedan att vi sitter vid 13 tiden, ingenting att göra och räkna ut hur många timmar till vi ska jobba och sedan inse hur mycket pengar vi kommer tjäna! As nice skulle jag säga!

Ganska precis hemkommen från jobbet. Men satan så kluven jag är. Hostar fortfarande som ett as och är super förkyld. Fest eller stugmys? Just nu lockar stugmyset mest! Eftersom att jag har noll i energi, solen är framme, det är tid för mitt första dopp i havet (första doppet överhuvudtaget i år), små barn att mysa och leka med. BARA MYS helt enkelt. Fest är jag alltid taggad på? Nej så illa är det inte. Men jag känner att jag inte har någon energi till det så.. nu när jag sitter och skriver inser jag att det blir att fara ut till morbrors stuga och umgås med lite släktingar :) Känner mig lite små tragisk med klok. JAJA PEACE


FLOWERPOWER

Har legat och sovit iprincip hela kvällen, blivit hög på nässpray och har smaken av cocillana i käften. Livet är inte alltid en dans på rosor. Men jag är ändå ganska nöjd:) Taggar faktiskt att jobba imorgon! Inte nog med all OB som inträffar på midsommar angående pengar. Har även "pricken" imorgon som betyder slappt. Sedan är det bara att ta tanterna under armarna (kanske även någon gubbe) och bege sig ut och plocka lite blommor:) SUPER! PLUS att jag jobbar tillsammans med Elina och Martina, nämligen så att Elina fyller år imorgon också:) Blir nog super bra det där. Okej jag kommer hosta i mängder, det är jag förbredd på. Men jag är ledig hela helgen så får stå ut en dag till:)

Dock vet jag fortfarande inte vad som händer imorgon kväll?? Får se hur jag mår, men för att bli bättre tror jag att jag ska krypa ner i sängen redan nu faktiskt, se "Click" som börjar på tv6:) Godnatt :)

TVÅ VECKOR SEDAN NU!! GALET!!
Jag, Tom, Elin, Elin.


Ps. Den som smsar mig vad som händer imorgon blir jag glad på:) Ds.

JOBB

Jobbade längre än planerat idag, rättare sagt till klockan 14. Typ lugnaste dagen någonsin som jag har jobbat. Helt sjukt. Men inte alls så illa:) Bra dag helt enkelt, dock har jag återigen svikit solen. Borde kanske gå ut nu ett tag.

Imorgon nalkas det midsommar och jobb 7-16, vad händer sen? YOU TELL ME


KLOCKAN TICKAR

Usch vad tiden går fort. Nu måste jag verkligen börja dra mig mot sängen. Jobb 7-11.30 imorgon. HOPPAS PÅ SOL eftersom jag har kortdag:) Måste erkänna att jag flera dagar hoppats på sol, det har blivit sol, jag har svikit solen. Men nu är jag för blek för att svika den något mer så imorgon hoppas jag på en andra chans, alla är väll värda det? Hoppas på det bästa :) Godnatt!

Ps. Jag känner nu mera ett stort hat mot hallonsylt!! PÅ RIKTIGT mamma!! Även om jag skrattade lite så blev jag sur på riktigt! Jag vill ha JORDGUBBSsylt!! :) Tack på förhand! Ds.

FANTA OCH ROSÈ

1. Den sätter sig på huvudet dirr.
2. Kissie är med i den.......
3. Slit den med hälsan!


HEJ JAG ÄR TJEJ

Som sagt så älskar jag livet just nu! Men min hosta drar ner humöret nått fruktansvärt:( Samma problem? Här har du då dagens tips från coachen: Gå in på internet och klicka hem lite kläder!:)

NO WORK

Hostat sönder hela natten = ingen sömn = inget jobb idag. MEN så passande att jag har en super snäll chef då:) Ska egentligen jobba 7-11 på midsommar, men nu ska jag få jobba 7-16 istället!!! PENGAR:) Inte illa alls om ni frågar mig, super passande skulle jag vilja säga:)

Solen är framme idag också! AWESOME

BRA DAG

Bra sol, bra jobb! Thats it! Livet leker

Eller? Imorgon blir det jobb 7-16, lång dag alltså. På fel avdelning dessutom. Känns verkligen inte taggande någonstans. Förlåt mig men jag har inte fått ett bra första intryck av den avdelningen, hoppas på bättre imorgon. Iof kan det bero på att jag vanligtvis är på det bästa avdelningen (det är sant) så det är en svår match för övriga ställen. MEN jag ska tänka positivt, får göra det bästa av situationen + MONEY!

MEN det finns en hake till.. Just när jag tror att jag blivit frisk så tar hostan över mitt liv och blir ännu värre. Tippat. Min egen röst har jag heller inte hört på snart två veckor, först dagenefterstudentskrikethes sedan sjuk. Skönt kanske vissa tänker. Men den rösten jag har nu är fan inte charmig.

Nu har jag skrivit av mig lite, nu är jag trött!

Midsommar på fredag, vad händer då??

——————————————————————————————————————————
Glömde jag berätta om mensvärken som slog ut mitt under arbetsdagen?
Tydligen, men ni vill nog inte höra om den heller..


TISDAG

Nu blir det ut i solen och kanske en promenad med hunden sedan jobb 15-21!

Vet inte om jag ska skratta eller gråta men.. haha. Jag gillar livet:) Mer behöver jag inte säga!


"det är inte som i norrland där man drämmer på en brud och sen snyter sig i hennes trosor"

Efter att har sovit 3 timmar och jobbat 8 så är jag hyffsat trött! Mamma lyckades i alla fall dra ut mig på en promenad också! Tv kvällen har redan börjat, vad sägs som att "Segemyhr" är tillbaka? ;) Nu är det "Lotta på Liseberg" som gäller. Sommarkänslan bara blomstrar :) Det gillar vi! Imorgon har jag sovmorgon, börjar inte förrän klockan 15, känns ganska skönt :) Men mina planer är att stiga upp i tid ändå, SOLEN har ju kommit nu (när jag börjat jobbat så klart), så jag hoppas den kommer imorgon också så jag kan njuta lite:)

Åhåhå! Nu fick jag ett sånt där underbart glädjerus igen :] Känner att livet äger och jag älskar det! Taggar allt som komma skall! Stadsfesten, Trästocks, Värmland, Utomlandsresa? Arbetslös?


LÅT LIVET BÖRJA

Imorgon börjar det! Då börjar jag jobba för i alla fall 8 veckor framöver. Bruket, känns underbart, älskar att jobba där! Det ända som känns lite nervöst är hur fan jag ska ta mig upp på morgonen. Bara att köra på antar jag! Känner mig i alla fall sjukt taggad på livet!! Stadsfesten närmar sig, snart får jag lön, förhoppningsvis kommer även vädret bli bättre..lite mer sommar liksom?

Finn glädjen, känn glädjen, sprid glädje, njut av glädjen!


GULLIGT, VACKERT, UNDERBART.. DET HANDLAR OM BARN OCH KÄRLEK!


FAIL

"Sommaren med Göran" och hoppet om en tårta som skulle leverera, vilket den absolut inte gjorde. Bra lördag!:) Med det säger jag och min hosta godnatt :)


KNUTBY

Drar till Sävar/Knutby nu och myser med Sofia, Blomman och Wille :)


LOVE LIFE

Stadsfesten biljett - CHEK


VACKERT

Idag, som verkligen alla vet! Nalkas det bröllop! Jag har faktiskt stört mig väldigt mycket på det här bröllopet. Ungefär det ända som har visats på tv dom senaste veckorna? Det ända som stått i tidningarna. Jag har blivit less. Men hör och häpna nu. Jag gillar det! Och det finns en sak som fick mig att ändra mig. För igår kväll satt nämligen jag och mamma och såg konserten som riksdagen ordnat för Daniel och Victoria. Såg ni barnen som sjög? Jag fick tårar i ögonen. SÅ HIMLA FINT! Den sången fick mig att börja gilla det här bröllopet! Om ni inte sett det! SE DET!

Hittar tyvärr inte klippet någonstans, men om jag hittar det så lägger jag ut det direkt!!

pojkar... tss...

P1 - Hur fungerar tjejer egentligen?
P2 - Som oss... Fast tvärt om typ!

Malin - Mamma, du är precis lika osocial som Emil och Ante vad gäller skrivande (sms och liknande)
Petra - Ja, min pappa också, fast du ska veta mamma, hon ska alltid spexa till det.
Emil - Jamen Malin! Våran pappa är värst. Han skriver bara "Ok"
Malin - Emil! Det gör du också!
Emil - NEJ! Jag skriver "okej" och inte "ok"

Dom är allt bra speciella dom där männen vi bara måste ha i våra liv. Vad skulle vi vara utan dom? ;)

MYSFAKTOR.

Dagen började med en hel dag i staden med Petra och även Andreas:) Skulle tillbringa kvällen med Petra också, men om man slår i hop två lata kroppar från Nilssonssläkten så slutar det i varsin soffa i varsin del av byn, höhö. Så just nu myser jag med min kära moder istället :)

Men det blev en del shopping i alla fall :) Bland annat underkläder, ett linne.. Korall färgat så klart, när jag nu började gilla det så mycket? I alla fall det jag drar mig mest till nu tydligen. Hehe. Men även detta:

Och så klart en bild på min kära bror och lillkusin :)


"EN CHEESE UTAN OST, TACK"

Känner mig väldigt hängig.. Hatar att vara sjuk. Men trots det så blir det stan imorgon med min fina lillasyster(kusin). Känner att jag har ett högt shoppingbehov just nu som måste tillfredsställas. Kanske dags att gå och lägga sig så att man känner sig hyffsat fräsch imorgon i alla fall. Lär somna till ljudet av min underbara hosta. Låter mitt liv jobbigt? Ja, hostan är dryg. Men i övrigt så kan jag bara säga LOVE LIFE :)


Petra:)


GRATTIS ÄLSKADE LILLEBROR 15 ÅR!

All cred till Mathias, David och Måns! Bilderna får tala för sig själva.


Tejp, tejp, tejp.

Tejp, folie

Tejp och "konfetti"

TEJP

Påsar

Papper

...

Allt detta för 3 chokladkakor, mentos + 2,50kr!!

Och juste, ni som inte vet.. Min lillebror uppfann typ tejpen..


halsmadlarna som aldrig ger sig.

Ska egentligen på inskolning idag 14-21. Men är nog illa tvungen till att sjukanmäla mig. Halsen är verkligen inte på mitt lag, ovanligt? Så det blir att stanna hemma. Men för det får jag inte ligga på latsidan. Måste styra upp kalas. Emil fyller år idag, och mamma kommer hem. Eftersom hon var borta på sin födelsedag så firar vi båda ikväll. + att jag måste gå på en promenad med hunden. Kroppen dödar mig. HEJ


TÄNK PENGAR.

"jag ska inte sova bort hela dagarna" OKEJ. Jag blev väckt klockan 10 imorse för att min chef ringde. Bra tänkte jag och la mig i sängen igen med hopp om att inte somna om. Vaknade sedan igen klockan 13. BRA MALIN. Hon ville i alla fall skola in mig på en till avdeling så jag får jobba mer i sommar! SUPER. Eftersom att jag bara jobbar 50% första perioden och där med slutar vid halv12 på dagarna så tänkte hon ändra så jag får gå över på en annan avdelning då i några timmar= PENGAR.

Jag har i alla fall varit lite duktig och städat golvet i garaget! Allt detta för att solen försvann precis när jag gick ut genom dörren, svårt. Nej nu ska jag laga middag sedan måste jag ställa in allt i garaget igen, hämta lillebror, sedan har jag egentligen träning, men eftersom jag är sjuk så står jag över och tar istället en lång promenad med hunden :)

JORDSKALVET INGEN KÄNDE.

Eller? Tror att facebook aldrig varit så uppdaterat med statusuppdateringar. Och jag är säkert inte första bloggen ni kikar in på och läser om detta heller? Jaja, kul att det händer lite saker ibland så att världen inte står still (listiga malin). Jag blev i alla fall djupt besviken och irriterad då detta jordskalv skulle inträffa precis då jag höll på måla tånaglarna.. Ni anar nog hur det slutade. Men min första tanke var faktiskt inte jordskalv, eftersom att vi haft en vattenskada i tvättstuga och dom har rivit taket ikväll så tänkte jag att det kanske bara var en kraftig vind, hallå, vi har typ inget tak. Jo. Vi har tak, men ingen isolering där för tillfället. Ofta jag kan sånt?


"Nathalie K vill alla sätta på, vill alla sätta på"

Har precis varit på en promenad med Nathalie, nu är det "göta kanal 3" som gäller!!


sjuk.

när jag är ledig..så klart....


ALLTID SAMMA VISA.

Min ända lediga vecka. Sjuk. Ovanligt? NEJ. Ååh vad ledsen jag blir :( Är alltid sjuk på lov, varför skulle detta vara ett undan tag? SKJUT MIG! Har sovit hela kvällen, men av någon kostig anledning så vaknade jag va en eeeeenorm smärta i vaden, typ kramp. Sitter kvar litegrann fortfarande, vad hände? Min hals gör ont, känner mig seg. GODNATT........

GRATTIS MAMMA! OCH GURRA!

Mamma fyllde år i dag, blev dock inget firande eftersom att hon reste bort i morse och kommer hem på torsdag. Då blir det kalas för då fyller även lillebror år :)


Även ett stort grattis till gurra som fyller 19 idag :) Och ett extra grattis och lycka till i sthlm!!!!
(tänkte lägga ut en jätte taskig bild bara för att hon ska på modelljobb (bakis bild från TF), tur för henne att jag inte har dom bilderna på den här datorn, hehehe)

HEJ MOLN.

Efter 2 timmar sömn och 8 timmars jobb är jag trött som ett as! Och vart är solen? Hoppas den kommer i veckan :O Min ända ledig vecka i sommar... BÄST det blir sol, annars blir jag sur. Ska försöka göra något av varje dag i alla fall, INTE sova bort hela veckan. Så om någon vill hitta på nått, hör av dig! Ända jag har planerat är helgen! Fredag bio med Sofia och Blomman, lördag kanske skellefteå eller sommardroskan (eller båda hehe).

HUR JAG NU SKA ORKAR..

..ta mig upp klockan 6 imorgon. Eftersom att jag vänt dygnet totalt dom senaste dagarna. Okej jag klev upp klockan 5 i torsdags, men då gick jag på tagg. Vad ska jag gå på imorgon? Och på tal om att gå, jag slutar jobba klockan 14, bussen går 15. Efter som att 14.15 bussen "går ej under skolornas sommarlov" hmm.. Funderar just NU på att ta en promenad hem från Sävar imorgon (8km), men.. vi får se hur jag känner angående det imorgon. Hehe..

Nu har jag i alla fall vinkat av Malin :( "VI SES I HÖST" (tänk eva och adam) och jag hoppas att du kirrar många p-ojkar till mig mallan! Höhö.


Gammackan, Jag, Linus och Victoria


SÖNDAG.

Kom nyligen hem efter en shopping tur på strömpilen. Skatteåterbäring och lönehöjning. Behöver jag säga mer? Ikväll kommer Malin hit, blir mys vid strana :) Quinnan flyttar imorgon :(:(


NÄR MAN INTE RIKTIGT HINNER MED.

När ska jag inse att det mesta som jag taggat upp till redan är förbi? Yran, Täftefestivalen, Balen, Studenten. Fattar inte att det redan har varit. Allt har bara gått som himla fort. Nästa måndag börjar jag jobba, för resten av sommaren. Kommer "bara" hinna med stadsfesten och trästocks i sommar. Ska typ jobba alla andra helger (och veckor). Fattar verkligen inte vad som hände med tiden. Och när ska jag inse allt detta? Att det redan varit? Att jag faktiskt tagit studenten. Kommer väll komma i höst antar jag. När alla yngre går tillbaka till skolan och själv står jag där med förhoppningsvis ett jobb, ska flytta hemifrån. Är vuxen på heltid liksom. SHIT. Skrämmande men ändå lite spännande.

Jaja, det var dagens tankar.. HEHE

DAGS ATT BLI VUXEN.

Exakt. Nu börjar det på riktigt. Kanske ska börja hela processen med att ställa om dygnet så man orkar jobba på måndag. Hehe. Imorgon blir det i alla fall middag med några b-rudar eftersom att Malin flyttar på måndag :( :( Hoppas i alla fall på sol imorgon så det blir lättare att kliva upp. PEACE

I WANT TO DO SOMETHING NEW.

Ligger och ser på lite tv samtidigt som tanken slog mig. Jag vill göra något nytt. Men vad? Det vet jag inte. Jag vill dra igång någonting. Något nytt. Något roligt. Något underhållande. Något spännande. Bara göra något! Stort som litet. Vad ska jag göra? Vill bara göra något. Ett projekt.

Grunden till där här tanken är nog att jag börjar inse att jag faktiskt är klar med skolan. Jag har tid över! Hur mycket tid som helst, som egentligen brukar gå till att plugga. Men nu är det över. Fattar det egentligen inte. Men det är ganska NICE om jag säger så:) Vad ska jag göra? Ska fundera på den saken :)


MAMMA

Ligger utslagen i sängen och ser på film. När mamma kom in med kaffe och fika. Mums! Och nu lite senare kom hon även in med iste :) SUPERGOTT. Tack mamma ♥ Det kunde inte sitta bättre :)





LÖRDAG.

Efter 14 timmars sömn så känner jag mig ändå inte utvilad. Skulle egentligen jobba ikväll men nej. Känner att jag bangar och lägger all energi på soffan i stället! + att jag är handikappad. Kan knappt gå, men nu har i alla fall blåsan gått sönder. Herrejävlar vad det rann var alltså, fresch? Hehe, nej fan vad sliten jag är. PEACE

EFTER ALLT.

Efter att ha sett bilder på killen som låg underst i raset på TC så är jag sur. Jag lider med killen. Jag lider med tjejen som fick HLR. Jag lider med alla som skadade sig. Jag "lider" med att TC är helt störda i huvet. Att skylla på studenterna. Att skylla på att det var för många i trappan. VAKNA! Det är inte vårat fel? Det är erat fel att ni inte har tillräkligt med säkerhet. ALLT är erat fel. Inte vårat? Vi hade räknat med den lyckligaste kvällen i våra liv. En kväll att minnas. Vi minns! Men hur lyckad blev den? Sänder en tanke till dom stackarna som fick "fira" sin student tillsammans med maskiner på akuten. Sen en knuff till media också. Jag trodde media va till för att kasta skit? Sluta då skriv att det var för många i trappen. Skyll allt på TC, det är deras lokaler. Det är dom som ska sköta säkerheten. Inte vi. Och skriv inte att det var 1000 personer där. Det var många fler. Fler än det säkert får vara. Minst 1500 eftersläpps biljetter + middagsbiljetter + (hör och häpna) folk som kom in utan någon biljett alls. Hade dom någon koll på hur många det var där? Absolut inte. Ljug aldrig mer. Alla hatar er ändå. Och nu bara mer! Sen att tidiningen skriver "lindriga skador" "frakturer" HALLÅ? Får man HLR har man inte en lindrig skada. Ser man ut som killen som låg underst lär man heller inte fått en lindrigskada. Någon kunde ha dött. Och nu överdriver jag inte. Döden var faktiskt inte långt borta för dom där männsikorna. TÄNK! HATA TC!

Nu har jag skrivit av mig och kommer somna bitter...

JAG STYR!

Ångest. Det hade jag imorse när jag vaknade. Men jag hade nog inte samma ångest som dom flesta andra som tog studenten hade "fan vad ska jag nu göra av mitt liv". Min ångest var mer i stilen "fan, jag orkar inte kliva upp och jobba". Men nu är det gjort i alla fall. På köpet fick jag kramp i vaden och en fot som håller på avlida. Kanske skulle ha legat i sängen hela dagen trots allt? Eftersom blåsan jag har på min häl inte är av denna värld. Kan knappt röra foten. Kanske låter fjantigt? Men smärtan sprider sig i hela foten så fort jag rör den. DÖDA MIG. Och eftersom jag har fått trippa på tå hela dagen runt på bruket så har detta resulterat i en vad som inte mår som den ska. FUCK. Men imorgon ska jag sova ut så ni anar inte! heeehe.


BÄSTA/ROLIGASTE DAGEN I MITT LIV. trots allt. JAG VILL GÖRA DET IGEN!!! HELST FLERA GÅNGER TILL.














JAG HATAR TYP MIG SJÄLV JUST NU.

VARFÖR skulle jag ta på mig att jobba idag. Så dumt! Skulle vilja ligga i sängen hela dagen. Nej nu är jag sur på mig själv. Måste fara och jobba. FAN.

Kanske bra att jag sysselsätter mig mig något? Slippa den där bakis dagen efter studenten fylld med ångest?

Bildbomb kommer.

DAGEN VI ALLA VÄNTADE PÅ. DEN LEVERERADE. MEN DET GJORDE INTE TC.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEEEEENTEN! FYFAN VAD JAG ÄR BRA!

Orkar inte skriva så mycket just nu, sjukt trött och less. JÄVLA TC förstörde våran kväll...... Men annars så är jag sjukt nöjd med dagen. Alla säger att studenten är det roligaste man gör, men jag trodde aldrig att det skulle bli så här kul :D HEHE. UNDERBART! Synd bara att det slutade innan 12, jävla TC! Efter olyckan var alla bara otaggad och ledsna också så. Det var den natten.

http://www.vk.se/Article.jsp?article=356505
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7281894.ab


HERE WE STAND ON THIS DAY, TO CELEBRATE THE YEARS WE HAVE MADE.


TIDS PRESS.

Jag skulle ligga i sängen 19? Jo tjena. Då var det full rulle på salladen. Sedan tårta. Kladdkaka.
Dusch. Små fix. Nu sova.

Jag, Mamma och Mormor ♥

FÖR IMORGON TAR JAG STUDENTEN!



HEJ JAG HETER MALIN OCH JAG TAR STUDENTEN IMORGON.

Hur sjukt är det inte?? Det känns konstigt, underligt, underbart, mysko, skrämmande och fucking GREAT! Men mest av allt overkligt! Hihi

Idag har vi fixat flaket. I spöregn. Kul. Men ändå awesome att vädret tydligen ska vända imorgon. UNDERBART! Hann även förbi och sola en stund också. SKÖNT

Sen måste vi prisa gud för en skatteåterbäring som inte kunde komma mer lägligt.

Efter middagen ska jag, mamma och mormor fixa käk till imorgon. Mormors sallad, längtar! Hehe den är as god! Sedan har jag planerat att gå och lägga mig vid 7 tiden. Lär behövas många timmars sömn i natt om man ska orka morgon dagen. Kliver upp klockan 5 imorgon och går och lägger mig någon gång på fredag morgon. Hehe. Och juste. Glömde jag säga att jag ska jobba på fredag? Ångrar mig som fan! Börjar klockan 14. Känns inte alls bra. Men. På fredag börjar det riktiga vuxen livet! - Skrämmande.




VAR NÖJD MED ALLT SOM LIVET GER OCH ALLTING SOM DU KRING DIG SER GLÖM BORT BEKYMMER, SORGER OCH BESVÄR. VAD GLAD OCH NÖJD FÖR VET DU VAD? DET ÄR BARA 2 DAGAR KVAR.

Kom precis hem från tandläkaren, usch så hemska människor. Nej men. Gillar det inte. Men dom slipade i alla fall till min framtand som jag lyckades slå ut för ett halvår sedan. UNDERBART.

Ikväll ska jag vara en duktig flicka och städa mitt rum. Den ni.

Imorgon snyggar vi till flaket och på torsdag äger vi staden. Hur bra är inte livet?

2 dagar kvar.. TVÅ DAGAR!


DET HÄR HAR JAG GJORT IDAG, OCH LITE IGÅR.

Fika på wayne's med fina flickor :)




Mys vid kajen :)



Det här gjorde jag igår:


TÄNKTE BARA SÄGA DET.

Sista inlägget från min älskade dator. Tack för det här året. Haha okej förlåt! Det låter helt cp. Jag vet. Men den är verkligen super bra! Kommer vara tufft att hitta nån som håller samma mått. Har aldrig haft något virus eller något. Som jag vet att många andra haft problem med (AMANDA). Jaja. HEJDÅ :(

Foto modellen hon själv: Gurra.

ATT TA ETT LÅNGSAMT FARVÄL.

Sista kvällen med datorn. Elin har precis färgat mitt hår. Tack för det! Vet dock inte hur det blev eftersom håret fortfarande är blött. Nu sitter vi och myser i ute rummet. Jordgubbar, grädde och vin! Hur bra? Livet äger! Dock sista kvällen med datorn. Känns hemsk, lilla vän! Höhö.


HEJ OCH VÄLKOMMEN DU UNDERBARA STUDENTVECKA!

Så dålig sömn = Ingen skola. Men vad gör det? Hehe, fick ju rabarberpaj hos mormor istället. Bra lunch! Fick precis ett ryck att någonting måste göras när det är första dagen på studentveckan. Så ikväll färgas mitt hår och det dricks vin på altanen. Men först borde jag göra någonting nyttigt. Städa? Rensa garderoben? Tss.. Får se hur det blir med den saken :) PEACE


SMILE LIKE IT NEVER HAPPENED.

Imorgon har jag bara "skola" om det är fint väder. Om dåligt väder så sover jag hela dagen. Om fint väder så har vi lektion = Sitta på ängarna och kolla brännboll. LOVE LIFE! Kommer dock aldrig somna i natt. Hemkomst vid halv 6 både fredag och lördag satt. Vi får väll se hur det blir med min så kallade sömn. Ska i alla fall se lite serier nu. PUSS
Ps. Kom i håg att livet äger. I fall du gjort något du ångrar.. Le och låtsas som om ingenting har hänt. Ds.
Om du, som jag. Lägger märke till poängen så kan jag bara hänvisa till Robin och Jonas.

BARA JAG SOM UPPLEVT KÄNSLAN ATT STÅ PÅ SCEN OCH KASTA UT HANDDUKEN I PUBLIKEN?

- Vart är du ifrån?
- Göteborg. 
- Alla heter Glenn som bor i Göteborg. 
- Jag heter Glenn i mellannamn.
Står och pratar med några vänner då det plötsligt landar en hand på min axel, jag vänder mig om, odjuret i frågan utger ett otäckt ljud. Jag la mig ner och dog. Det var en gorilla. 
- Det där var inte snällt, vet ni hur rädd jag blev?
- I don´t understand? 
- Okey, where are you from?
- London. 
- Okey, if you talk to any Swedish, just say bra sagt and leave.
- Ante och Mange har redan börjat cykla. 
- Jaha, vart är Patrik 1.5 då?
- Här är jag (ljud från bagage utrymmet)
Det har hänt mycket i helgen. Den ägde! Mer vill jag ha! "Det är Robin Hood jag vill ha!". Får väll vänta ett år sen sopar vi banan igen! Right?


DET ÄR SÖNDAG OCH JAG BEHÖVER INTE PLUGGA.

När jag vaknade bakis i morse var det första jag tänkte "fan vad drygt att plugga ikväll", in printat? Har inte ens något att plugga på! Livet äger! Har legat i soffan sen jag vaknade, jag gör det än, och jag ska fortsätta med det. Har precis övertalat mamma om att köpa hem morötter så vi kan se på film och doppa ikväll:) Göttans!
Nyss gick tiden för sakta, nu går den för fort. Vad hände med att det var 3 månader kvar till yran och täftefestivalen? Nu är det över. Bara studenten kvar nu. Och självklart hela sommaren:)
4 DAGAR KVAR!




DET HANDLAR OM ATT LEVERERA. BILDBOMBEN NI INTE TRODDE FANNS.


TORSDAG:
Kvällens bästa:


FREDAG:


LÖRDAG:





ALLA HETER GLENN SOM BOR I GÖTEBORG.

Finns mycket att skriva om den här helgen. Men jag tar den kortaste versionen jag kunde komma på: Tack för den här helgen. Den blev awesome!!!!!!! Bilder kommer senare.

TREDJE DAGEN OCH LIVET ÄGER.

Mot Karlsson! PEACE

SOL VIND OCH VATTEN.

Efter fåtals timmar sömn så kör vi igen! Har verk i hela kroppen, dels träningsverk i benen sen balen och för att jag har bakis smärta. Vad sägs som att dölja smärta med alkohol? Kommer vara döende imorgon ungefär. Men livet äger! Nathalie har varit förbi en sväng, och nu drar jag till strana och hänger med Gurra och Sofia ett tag. PEACE
Gurra, Jag och Pettan

LENNART, EN DEL AV GÅRDAGEN.


VI SKYLLER PÅ MJÖLKEN.

Nu sover vi, sen vaknar vi, sen tar vi en återställare. Godnatt.

TÄFTEÅ. JA DET FINNS TVÅ, DET JAG MENAR LIGGER NORR OM UMEÅ.

Bildbomben från balen igår får bli någon annan dag. Är fullt upptagen med att sitta i solen och förtära alkohol. Livet äger! Peace.
Jan Hammarlund – Täfteå - Lyssna, njut och fram för allt ... TAGGA

I VÄNTANS TIDER. BILDBOMB KOMMER NOG IMORGON.

3 timmar mellan förrätten och varmrätten säger det mesta om den här kvällen.

TIME TO GO

"om jag ramlar på röda mattan så är det meningen" 
Far till Dahl nu och påbörjar kvällen med lite folk. Lär bli en bildbomb imorgon. PEACE

DAGS ATT TAGGA TILL.

Håret är klart. Nästa projekt blir sminket, tror jag tar ett glas vin så att jag taggar till :) Morfar kör mig till stan så det blir super:)


TIRED.

Sova 3 timmar till samt gå och lägga sig tidigt ikväll? Nej det blir inget av. Nu är det full fart! Ska först och främst packa ihop massa saker och bege mig mot Sandra för att fixa håret. Sedan måste jag leta fram taggen!!!

SKA VI DANSA TILLS FÖTTERNA VÄRKER?

Nu är jag klar med allt pyssel. Klockan är snart 3. Fattar inte hur jag orkar hålla mig vaken. Är knappt trött. Men ska lägga mig nu och hoppas att jag somnar fort. Tänkte bara meddela att jag skulle gå in mina bal skor idag. Hade på mig dom en timme och ja.. Den här bilden är resultatet. Och jag ska dansa i dom skorna imorgon, en hel kväll. Undra hur detta slutar. Får kurera mig på fredag? Nej för då är det fest igen! Täftefestivalen. Men det är vad livet bjuder på så. Jag kör ba! Hehe. Och nej, jag kunde inte köpa en storlek större, dom var för stora.

INTE SÅ DÄR JÄTTE TAGGAD.

Imorgon nalkas balen. Känner mig inte alls taggad. Why? Vill bara ha student dagen nu. Inte det att jag är less på skolan. Hallå! Jag har ingen skola längre! Men ser bara framemot den dagen så enormt. Vem gör inte? Den kommer förhoppningsvis bli grym, historisk, amazing, awesome, dimmig? You name it! Hihi.
Nu ska jag duscha, fixa naglar. Och även komma på hur jag ska ta mig till staden imorgon. Sandra kommer i alla fall hit klockan ett och fixar mitt hår. Ska vara på västerslätt halv 4 så får se hur jag löser det där.

SNART ÄR JAG INTE STUDERADE OCH FATTIG LÄNGRE.

Insåg precis att det bara är 2juni. Och mina pengar är snart slut. Ska även betala biljetten till stadsfesten den här månaden. Det kostar att ligga på topp. Är ju verkligen någonting hela tiden nu. Tyvärr går ju dom mesta pengarna till alkohol. Inte lätt. Men även balen och studenten kostar så jag skyller på det istället.
Ikväll ska jag göra av med mer pengar. Nämen. Måste fara och köpa en väska till imorgon. Vilket resulterar i att jag måste följa mor och far på fotboll efteråt, så missar kvällens träning. Men jag klagar inte så där jätte mycket. Ganska mysigt att sitta på en fotbollsmatch i den här solen! Synd bara att man missar träningen.


"ÅH, DU FINA JUNI"

På tal om det jag skrev igår. Angående arbetskläder... När jag kom i morse så lyckades jag i alla fall roffa åt mig ett par byxor som "bara" var i storlek L. Men då kom smällen. Inte en ända blus fanns det så långt ögat kunde nå. Så har varit tvungen att jobba i min egna t-shirt idag. Men jag delade mest medicin så det gjorde inte så mycket. Men är det inte lite skandal att det inte finns arbetskläder så det räcker till alla?
Imorgon är det bal och en vecka kvar till studenten. SHIT. Har ingen väska till imorgon. Måste lösa det här, kanske far en sväng på strömpilen ikväll och letar. Sista minuten - Ja vist!
Nu: Ut i den underbara solen!!

VERKLIGEN DAGS ATT SOVA.

Sitter och har ångest över att jag inte ringde bruket tidigare. Men vad kan jag göra åt saken? Ingenting. Haha åh, retar mig själv. Behöver verkligen sömn, har inte blivit många timmar dom senaste dygnen. Så. Nu ska jag sluta reta upp mig själv, ska sova istället. Men dude. Jag lär ju bli gladast om det är sol imorgon. Då är det ju positivt att sluta klockan tolv! HOPPAS! Och juste.. Har lovat mamma att jag ska tvätta mina fönster. GODNATT :)
Ps. Kom precis på en till anledning till varför jag skulle ha ringt tidigare och jobbat kväll istället. Inte nog med sovmorgon. Bruket får in nya kläder imorgon vid 8 tiden = när jag kommer klockan 7 kommer det vara slut på kläder = att det kommer bli som sist. Tröja i storlek XXL och byxor i storlek XL. Attans :(

NÄR MAN HAR FÖR MYCKET ATT TÄNKA PÅ.

Hehe oops.. Ska som sagt jobba imorgon 7-12 (extra inskolning). Fick inte jobba längre än 12 eftersom att det bara skulle vara vikarier på eftermiddagen.. Kom på nu att dom ville att jag skulle jobba. Men hade helt glömt bort att ringa dit. fan. Men. Nu finns det inte så mycket att göra åt saken. Dom verkar då ha hittat andra som kan jobba och jag får ju jobba och tjäna pengar ändå. Skulle dock ha tjänat mycket mer om jag jobbade 13-21. Men vad att göra? Ack så klantigt. Och ja, jag är fattig student. Men inte länge till.

HEJ JAG BOR I NORRLAND.

Och här har vi tydligen vilsna kor som springer runt på vägarna. Gillar starkt att hela Innertavle gjorde en insats och jagade kor med crossar och fyrhjulingar! Tog tyvärr ingen bild när vi körde förbi men... Ja ni fattar "the moment".


HÄRLIGA SOMMAR KVÄLL

Solen måste utnyttjas! Nu far jag och Nathalie och kollar lite fotboll, sen hoppas jag på en lång promenad :)

VÄLKOMMEN SKÖNA JUNI!

Solen skiner och livet är underbart. Har ju som sagt helg från skolan nu. Men tänkte jobba imorgon och skramla ihop lite pengar istället för att bara sitta hemma. Älskar mina glädje rus som kommer över mig hela tiden:) Hihi livet äger!
Hälsade på min söta mormor idag och då sa hon saker som:
Just nu leker livet för dig. Ta vara på det. Skaffa ingen pojkvän. Vänta med det, låt livet leka ett tag till. 
Då kom jag och tänka på vad jag och Nathalie pratade om här om dagen och ja!
Sommaren kommer äga. Behöver nog inte säga så mycket mer!
Vad sägs som att köpa förköps biljetter till stadsfesten ikväll?
Krydda på med lite mer lycka. Kan ju aldrig bli för mycket av det goda :)
Idag skrev vi även på lakan till studentflaket. Fick tyvärr order om att inte
lägga ut bilder på hur det blev. Men jag bjuder på en smygare!


FRI SOM EN FÅGEL. LIVET LEKER SOM MIN KÄRASTE MORMOR SA TILL MIG.

- Provet gick bättre än väntat.
- MVG på projektarbetet.
- Klar med allt i skolan.
- Helg nu.
- En skoldag kvar (nästa tisdag)
Behöver jag räkna upp mer? Tror inte det:) HIHI LIVET ÄGER! Känns väldigt overkligt. Men sant.

SOVMORGON IMORGON KUNDE INTE SITTA BÄTTRE.

Ja. Klockan är snart halv 2. Jag pluggar fortfarande. Men nu kryssar jag alla dokument på datorn och lägger bort boken. Jag dör om jag inte får sova snart. Sov tre timmar natten som var. Nu måste jag sova. Hur provet går.. Återstår att se. Sista provet. Gud låt mig klara det (jag tror inte på dig, men jag lovar att jag ska om du hjälper mig nu) höhö. G.O.D.N.A.T.T.

RSS 2.0